dimarts, 7 d’abril del 2009

Falses il·lusions

Des de el blog de Valladacity, volem anunciar la baixa temporal de la web per la inexistent participació del poble de Vallada.

Nosaltres tenim molt que dir, però una de les premises del blog era fer que la gent participara i entrar així en un dinamisme reial i actual, formant una red social on tots participarien i on tots tindrien veu pròpia i es movilitzaren... On tots visitaren la pàgina cada día per vore que tal estava avuí el poble de Vallada, i què contàven els seus habitants...

La cosa no ha resultat així i resulta que la gent te poc que dir, si no res... ningú vol anunciar el seu negoci, oferir informació d'utilitat al poble, queixar-se u opinar... res de res...

El mail per a participar al blog, segueix obert de totes maneres, esperant qualsevol tipus de entrada... de vida... perquè de veres que el poble sembla mort.

6 comentaris:

  1. Hola...senc molt que no rebeu participació de la gent. Pero seu plantejat perque pot ser la causa? En la meua opinió crec que aquest blog careix d entrades que tracten de temes en les que la gent del poble com ve digueu els interese molt. Si haguera un bon noticiari més a sovint en el que ocurreix a Vallà pot ser que la gent participara més.Un salut d una vallaina

    ResponElimina
  2. Sí, no et falta raó... nosaltres tenim entrades i notícies de sobra, però com deiem al principi, volem que siga la gent qui publique eixes entrades i eixes notícies de les que parles i que existeixca eixe feed-back.
    No sols volem opinions...

    ResponElimina
  3. Hola a tots;
    Sols volia informar-vos de que s'ha creat al facebook (http://www.facebook.com) un grup anomenat Vallada, on pretenem reunir a tota la gent registrada en esta red social.
    Som ja més de 50 Vallains inscrits.
    Vos ho dic per si vos interesa fer ús d'ella per informar del que va ocorrent en aquest blog.
    Salut!

    ResponElimina
  4. Em pareix una bona idea esta del blog, espere que no es quede com quasi tot a este poble, en res. De tota manera estaria bé que es coordinaren les cosetes del blog i les del facebook. Un abraç a tots

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies; Sí, podria coordinar-se millor, però el grup de al facebook no és de nosaltres... Nosaltres simplement utilitzem aquest grup per a comunicar qualsevol canvi al blog.
    Si a tú se t'ocurreix algo millor, estariem encantats d'escoltar noves propostes.
    No dubtes tampoc en proposar un tema o col·laborar en el que siga.
    Fins prompte!

    ResponElimina
  6. Em sembla que no hauríeu de "tirar la tovallola". Jo crec que ho esteu fent molt bé. També hi ha enllaçats blocs molt interessants. Aquestes coses requereixen temps. Potser no heu fet prou difusió, i molta gent no coneix la existència del bloc. Podríeu animar a la gent a participar des de les institucions (ajuntament, escola, etc.), que em consta que promouen moltes iniciatives per a millorar el poble i les seves infraestructures. La gent que diu que no es tracten temes interessants, podria fer comisions sobre temes que creguessin d'interès. Una altra idea és que demanéssiu la participació de les comparses de Moros i Cristians del poble. En definitiva, entre les institucions i les associacions podrieu establir algun sistema de rotació per publicar entrades. Els autors valladins de blocs, que he esmentat abans, també podríen participar en la publicació d'entrades, perquè publiquen continguts molt interessants.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.