dimarts, 12 de maig del 2009

Estar al dia al blog de Vallada


Per aquella gent que no controla encara molt açò d'Internet, comunicar-vos les diverses opcions a l'hora de seguir els nous comentaris o la creació de noves entrades al blog:

- Via RSS: Si es fixeu en la columna de la dreta, baix del text, hi aparèixen dos botons on posa: "subscriu-te". Doncs be, si teniu compter en Google, Yahoo o altre servici que accepte RSS, pugueu subscriure-vos i rebre en el correu directament, o en el google reader, tots aquells comentaris o entrades que es fan al nostre blog, sense necesitat d'entrar directament en ell.

- Via facebook: Ja som 88 Valladins inscrits al facebook, la nova red social que trionfa en internet. L'administrador d'aquest grup, de vegades col·labora amb nosaltres en l'enviament de correus massius. Si no eres del facebook, a què esperes?

- Fen-te admirador: Sempre que tingues un blog o un compte en blogger.

I be, això és tot. Per cert, ja hem superat les 1.000 visites al blog, la majoria fetes en aquesta última setmana, gràcies a la col·laboració del grup de Vallada al facebook.
Moltes gràcies a tots, estem molt contents dels resultats.

Recordeu: Per a entrades noves envieu un correu a valladacity@gmail.com , i per a comentaris sols teniu que fer click en "comentaris". Adeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.