dimarts, 12 de maig del 2009

Sobre la piscina de la Saraella

Be com que al meus temps el valencia era de aquella manera, segurament aquest escrit estarà ple de faltes, aixi que perdoneu els erudits de la llengua.

Sols volia denunciar el estat en que es troba la saraella, jo no se si algú a pujat alli ultimament pero allo esta que dona pena de veritat, i no es que estiga deixat de la ma o al menys aixo crec, es que alguna quadrilleta de "males besties" s'ha dedicat a trencar tant la dutxa que hi ha alli com part de la piscina i per tant sols volia fer unes preguntes, es pot saber quin mal fa tindre aquell lloc decent? es menester anar a trencar les coses sol per que si sense rao aparent? i lo gros es que diuen que es gent del mateix poble, en acabant es queixaran de que no tenim res.

I a vorer si en conter de dicar-se a fer malve les coses que son de tots mitllor es dediquen a pergar-li voltes al poble correnguent a vorer si aixi cremen la adrenalida i ja que estan es posen en forma.

2 comentaris:

  1. Totalment d'acord, i molt bona la sugerència final.

    ResponElimina
  2. Ayer por la tarde mande un comentario, pero creo que no lo hice bien, asi que vuelvo a mandarlo.

    Estoy de acuerdo con todo lo expuesto en tu escrito, yo creo que lo que hace falta es un poco más de "educación ciudadana" y lo que no quieras para ti no se lo hagas a tu vecino.

    Pero no culpemos solo a los jovenes,¿que me dicen de esas personas mayores que tienen perros y cuando los sacan a pasear no los llevan atados y dejan que los animales hagan sus necesidades donde les venga en gana?,"aceras, portales y sitios públicos" sin respetar los derechos de los vecinos ni las señales indicativas.
    ¿Quién es culpable, el animalito o el dueño?

    ¿Y de esos conductores, que sin bajarse del vehiculo tiran las bolsas de basura por la ventanilla como si se tratese de un deporte olimpico?.

    Cuando voy por la calle me fijo bastante en el comportamiento de las personas, y he llegado a la conclusión de que la sociedad actual mos hemos vuelto muy exigentes, pero no somos nada sociables.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.