dimecres, 24 de juny del 2009

Passivitat i indiferència. (Segona part.)

Ahir de vesprada tingué lloc a la casa de la cultura, concretament al local de les ames de casa. -Molts de vosaltres sabeu que no és un local gaire gran-. La conferència El paper de la família en les drogodependències.

Vaig arribar amb una mica de retard, així que la gent ja estava asseguda. En principi en vaig sorprendre del nombre, i es que clar, el tema es força interessant, però no m'enssenayare en la vida. Per què m'havia de sorprendre? Si al Centre excursionista passava el mateix quan feiem un acte públic? Erem 5 persones comptant-ne una de l'ajuntament. O siga que no anaren ni una mínima part de les ames de casa.

Què en pensaria la assistenta social? Què som un poble on no els interessa el tema? Què passem de tot?

Ella al cap i a la fí cobra el mateix si en som 5 com 50, però o m´ho pareixia a mi o els seus ulls reflectien un nota de frustració.-No és per a menys-.
Què passa,? Què els pares d'este poble tenent tanta informació al respecte que no cal que hi hanaren?

¿No hi ha cap pare que encara que haja tingut els seus flirtejos amb drogues com el tabac, l'alcohol o altres drogues es preocupe de recabar informació per a trasmetrer-la als seus fills?

Pense que amb esta actitud de passivitat i indiferència tot el que estiga subvencionat anirà endavant, però si els diners han d'eixir d'associacions o l'ajuntament no es farà res.

1 comentari:

  1. A Vallada, igual que a quasi tots els pobles es peca massa, pero massa massa del què diràn...
    Estic convençuda de que a més d´una familia l´interesa el tema....
    Senc dir, que sent jove como sóc, i coneguent un poc de llarg la joventut de hui...a Vallada, el consum de drogues és mol, però molt, habitual... Tabac per suposat, hachís,marihuana, cocaina, pastilles...
    Ja no només per la gent molt jove, a Vallada, hi ha consum.
    Que la gent no hi vaja a estes reuions, l´únic que em demostra és que així, la gente no pensarà que tal volta el meu fill/a si ho fa...o algú a ma casa...
    La perea del saber, del lluitar, la facilitat de la comoditat...del controlar el que els demés pensen de mi....
    VALLADA nessesita un canvi ja!
    Entenc la fristració de qui imparteix una xerrada con esta...i l´anime a fer-ne més i no rendir-se.

    Gràcies

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.