dimecres, 21 d’octubre del 2009

Ací no hi han bàndols...


En nom de l’equip de Valladacity, volem esclarir com hem fet altres vegades i en relació a últims comentaris i entrades, que al blog no som per a res partidistes ni ni favoritistes de cap ideologa en particular.
Publiquem TOT el que ens arriba, sempre que no siga abusiu o perjudique en cert grau a alguna persona en concret sense cap fundamentació.
Per sort o per desgràcia, a un “bàndol”, per dir-ho d’alguna manera, li agrada més manifestar-se i expresar les seues idees que a l’altre... Nosaltres NO tenim la culpa.
Com també hem dit en moltes ocasions, ens agradaria moltíssim que, a més d’atacs i queixes, també hi existiren articles d’opinió, felicitacions, anuncis publicitaris, i com no, que la gent compartira tot allò que els agrada.

Atentament, l’equip de Valladacity.

2 comentaris:

  1. me pareix genial que açò es diga...crec que és tindrà de repetir més, però , no no importa.
    És d´agrair que existeixca un grup, que utilitzant les noves tecnologies, siga capaç de oferir un lloc d´encontre al poble, un espai o poder manifaestar-se, on poder comentar, compartir...
    No crec que siga res negatiu, més bé al contrari...la llibertat d´expresió és saludable, al igual que el respecte...res millor com un poble que parla, s´escolta i tria en conjunt.
    Trobe que ací cap tota la gent de Vallada, qualsevol opinió(que no siga ofensiva) i m´encantaria que la participació anara en augment.
    Gràcies Valladacity ;)

    ResponElimina
  2. He estat llegint en interés les distintes opinions expresseu en el cicle de valencianisme i al final en quede que a pesar dels anys transcorreguts des que vam entrar en la democràcia, es continuen tenint els mateixos conceptes i patint dels mateixos defectes que arrastrem des de fa un muntó d'anys i això que hi han hagut un cabàs nous plans acadèmics, que finalment no han donat resultats per que estem a on estàvem, no, pitgor.

    I així continuarà sent mentres els politics vagen al que a ells els interessa, poder i mes poder, sense capacitat, voluntat i valia per a entendres, i reconeixent que sempre ia que donar per a rebre, i que cuant mes espart s'arreplege mes corda es fa, i aci entren tant les escarres com de dretes, al final la poltrona i els interessos dels afins es el que conta.
    Per això Cada vegada mes, segons estan estructurats els partits politics, en els que s'està sujecte a l'ideari dels de dalt i a la cultura dels "palmeros",es fa difícil trobar gent de cualitat per a la política de base que estiguen disposts a treballar per als ciutadans/es i que el seu primer principi siga el respecte a tota la ciutadania tant a els que lan votat o a aquells que no. I que les actituds fonamentals com l'honestitad, lleialtat, i sacrifici per als demes, prevalent per damunt de les linies contingudes en programes polítics que per cert, quasi may es complixent.
    Personalment i tinc mes anys que vosaltres,(crec?) sempre he parlat a valència, mes o menys academic però valència de pura cepa i sempre respetuós per a tot aquells que no eu parlen, o no volen parlar-lo, dirigin-me a ells en una llengua que mos es comú a tots con la castellana i a mes tinc una llengua per disfrutar o gaudir i orgullós de donar a conéixer les meues arrels estiga a on estiga i això ningú meu lleva.
    I m'agrada el catalá i disfrute sentint el gallec, i el vasc i com no a eixe castellà de l'andalucia, o al castellà manxec, i com no el castellà de la "ampla Castella" i així totes les variacións llenguistiques de la nostra terra espanyola.
    I he de dir que soc feliç així disfrutant de tot allò que lo que fa es enrriquir els meus conèiximents i per descomptat, segur estic disfrutaría tot aquell que sàpia escoltar lo que se te al voltant .
    En causa tristor tots aquells que darrere d'una bandera es mostren intolerants per que perden la possibilitat d'entendre als demes i arreplegar per a si tot allò que mos puga millorar tant en les nostres actituds com els coneiximents.
    Que es diga Vallà o Vallada me es indiferent, jo em sent Vallaí que per a mi es lo que importa.
    Finalment dir-vos que ha de prevaleixer el respecte, fonamental per a ser escoltat, en cas contrari no m'interessa l'opinió.
    M'agrada el blog a pesar de no saber qui son els administradors.
    Una salutacio
    ICB

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.