dimarts, 6 d’octubre del 2009

Casetes il·legals al parage de les ermites

Hola, aquesta noticia ha aparegut avui al diari, en primer lloc dir que no tinc res en contra de aquest senyor ni del seu partit pólitic, pero com a vallaina em sembla que hi han coses que no acabe de entendrer, i esta es una de elles, anem a vorer les casetes ja estan fetes i degut a esta demanda si no m'anganye estan tancades, a vorer si ja estaven en funcionament, no es mitllor deixar-les ja que al cap i al fi son de madera i no queden fora de lloc, es mes molta gent m'ha preguntat que com es podien llogar, la veritat es que llamen i la gent s'interesa per elles, no se com estarà aço de les casetes pero si de alguna manera reporten algo a nivell de turiste al poble es sembla que llevar-les es llevar turisme al mateix, se que hi han altres llocs per pernoctar al poble i que estan molt be, pero lo de les casetes em semblava bona idea ja que estan a un paratge mol bonic per aixo no entenc que a banda de qüestions polítiques crec que tots tindriem que mirar per el poble i ja que com he dit abans ja es algo que esta fet i no algo en projecte, perque no deixaro i aprovitar que ja estan, intentant treurer-li el millor provit possible per al poble. Espere que ningú es senca ofes per este paraules ja que no estaven dirigides al senyor sino al fet en si. I si algú sap algo sobre el tema i vol explicar-me per que entenga millor aquesta situaciò i gràcies per anticipat.

3 comentaris:

  1. la xicoteta diferència entre un paratge bonic i un destruït pot començar per unes "casetes de madera que no molesten".
    A mi, com a valladina, me molesten, i molt...i me molesta que no es puga tornar enrere i deixar el paratge sense tanta petjada humana. O què, fem un telefèric des del Penyó, o una tirolina, igual atrau a mases...o a rebanys....
    Sóc partidària de conservar la natura, i això implica un ús eloquent de la mateixa, una convivència amb molta cura.
    El turisme rural, és una moda, totes les modes pasen, la serra no és una moda, és una vida.

    ResponElimina
  2. I no et lleve la rao de tot el que estas diguent, pero, el llevar eixes casetes asegurarà que tot torne a ser com era abans? si es així serià la primera en signar on calga, pero el mal ja esta fet, ara les lleven i que queda? un cuadradet de record del mal fet? Altres edificacions de propietats privades esta destruint gran part de la nostra serra, pero tots callem, serà que el cognom d'aquesta llent pesa masa al poble?

    ResponElimina
  3. Si, preferiria que les llevaren...seria absurd, per suposat, però també seria la manera de FER VEURE que tal volta, el poble estima la seua serra...
    No s´e que està passant allí, la veritat és que estic fora del poble massa temps.
    És incrïble el poder de Don Dinero...estic d´acord amb tú.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.