dimecres, 16 de desembre del 2009

Missatge al col·lectiu de Serra Grossa

L'equip de Valladacity fa un cridament als membres del col·lectiu de Serra Grossa per a que fagen ús del bloc de Vallada.

Hem vist fulls informatius apegats per distints llocs del poble sobre actuacions culturals que es van a dur a terme al poble i ens agradaria que també s'informara mitjançant el bloc sobre aquestes actuacions, ja que diàriament el visiten al voltant de 40 persones i en el que duguem desde febrer, l'han visitat quasi 10.000, per el que creguem que és un mitjà útil per a informar a la gent i sobre tot a la gent jove, el futur del poble.

Si aquest col·lectiu coneix de l'existència d'aquest bloc, però prefereix no fer ús, també roguem que ens ho comunique i ens explique el per què d'aquesta raò. Hem aconseguit lo que semblava imposible, la col·laboració de l'Ajuntament en moltes de les entrades del bloc. Malgrat que molta gent critica la política del poble continuament utilitzant també el bloc, ells no deixen d'enviar-nos entrades, i això diu molt al seu favor... Però això no vol dir que sigam partidistes, que quede clar.

Ací pot participar qui siga, sempre que es faja desde el respecte, per això no entenem que un col·lectiu progressista, crític i ecològic com el de Serra Grossa, preferixca no fer ús del bloc i es quede amb les fotocòpies amb paper NO reciclat, per supost.

Atentament: L'Equip de Valladacity.


2 comentaris:

  1. Totalment d´acord. Esta pàgina és una gran forma d´acostar-nos l´activitat del poble a tots aquells que no estem allí vivint, però que som vallains.
    ENHORABONA VALLADACITY PER TOTES LES VISITES!

    ResponElimina
  2. El col.lectiu Serra Grossa no coneixia l'existència d'aquest blog, ja que els l'he recomanat jo. Espere que d'ara endavant facen ús d'ell.
    Amic dels llibres.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.