Cercar en aquest blog

divendres, 10 d’abril de 2009

VENTA, CAMADA DE COLDEN RETRIEVER NAIXCUDA EL 23/3/2009


Raça molt noble i fidel.
El millor cuidador per a la teua casa i els teus.
Un regal molt especial per al dia de la mare.
Interesats, contactar amb Inma 652 670 212
Econòmic.

PRESENTACIÓ DE DOS LLIBRES DE VICENT RAMÓN CALATAYUD


El pròxim dia 11 d'Abril, dissabte sant, a les 5 de la vesprada, en el Saló d'actes de l'Ajuntament, tindrà lloc la presentació dels llibres "Als trenta anys de murta" i "Veus del meu poble", dels qui és autor Vicent Ramón Calatayud.

Els citats llibres serán presentats respectivament per Aureli Lòpez, President de l'Associació d'Escriptors en Llengua Valenciana i Fernando Giner, Diputat en Corts i Alcalde de Vallada.

L'Ajuntament vos convida a que assistiu a la presentació d'estos llibres, que estan a la vostra disposició en la Llibreria El Penyó, on trobareu vivéncies i records del nostre poble.

Més informació ací.

FUTBOL 7

Ja pugueu consultar desde la web de l'Ajuntament, els resultats de Futbol 7.
Feu click ACÍ per als resultats o ACÍ per a vore les estadístiques.

Els links vos duen a la web de l'Ajuntament, ho voreu tot blanc, teniu que desplaçar-vos cap avall per tal de trobar-ho (sí, tenim una web que és una joia...)

Font: www.vallada.es

ESCOLA DE PILOTA VALENCIANA

El Ayuntamiento de Vallada va a poner en funcionamiento una escuela de “Pilota Valenciana”.

Dicha escuela estará dirigida por un monitor cualificado y acreditado por la “Federación de Pilota Valenciana”.

Las clases se impartirán en las instalaciones deportivas del Instituto de Vallada, en el Minitrinquet, Frontó y Galotxetes, durante dos días a la semana (los días, horarios y duración de las clases ya se confirmarán).

La edad mínima requerida será de 5 años, tanto niños como niñas, y la cuota mensual será de 12 €.

Los que estén interesados pueden rellenar la parte inferior de la hoja y entregarla en el Ayuntamiento.

Por tal motivo, en el Minitrinquet del Instituto de Vallada se celebrará el día 11 de mayo a las 19:30 h una charla-exhibición de “Pilota Valenciana”, dirigida por el monitor y un jugador profesional, en la cual podrán participar todos los asistentes y poder tener un primer contacto con la pelota.

Plazo tope para entregar la inscripción el 18 de mayo .

NOMBRE: ­­­­_______________ APELLIDOS: _______________________
DIRECCIÓN: _________________________ TELÉFONO: ___________
DNI: _______________ EDAD: ________
LUGAR Y FECHA NACIMIENTO: ______________________________
DATOS BANCARIOS: ________________________________________

Procedencia: AGENCIA DE EMPLEO Y DESARROLLO LOCAL


Font: www.vallada.es

dimecres, 8 d’abril de 2009

Els joves a Vallada

Hola a tot l'equip;
En primer lloc, felicitacions per la iniciativa, crec que és una bona idea malgrat que no estiga funcionant com vos agradaria, però temps al temps...
Jo soc de Vallada i m'agradaria participar al blog, però com que estic molt desvinculat del que passa al poble, ja que vixc fora, doncs no puc opinar ni traure cap tema, ja que lo poc que se, són sols rumors que m'apleguen de tant en tant...
Lo que puc vore des d'ací, és que fa falta una gran espenta i ajuda a la gent jove que vol fer algo més que jugar al futbol...
Casos com els del grup de teatre, com els de les xicotetes bandes de música, que no tenen cap lloc on assatjar, on reunir-se, un espai cultural i social de reunió... algo que no siga el mític "triangul"... On s'ha vist un poble sense un centre juvenil?
El futur del poble són els joves, i no estem fent res per ells...
Ofertar cursos de formació en època de crisi i atur, no és la solució.

dimarts, 7 d’abril de 2009

Falses il·lusions

Des de el blog de Valladacity, volem anunciar la baixa temporal de la web per la inexistent participació del poble de Vallada.

Nosaltres tenim molt que dir, però una de les premises del blog era fer que la gent participara i entrar així en un dinamisme reial i actual, formant una red social on tots participarien i on tots tindrien veu pròpia i es movilitzaren... On tots visitaren la pàgina cada día per vore que tal estava avuí el poble de Vallada, i què contàven els seus habitants...

La cosa no ha resultat així i resulta que la gent te poc que dir, si no res... ningú vol anunciar el seu negoci, oferir informació d'utilitat al poble, queixar-se u opinar... res de res...

El mail per a participar al blog, segueix obert de totes maneres, esperant qualsevol tipus de entrada... de vida... perquè de veres que el poble sembla mort.