Cercar en aquest blog

divendres, 19 de juny de 2009

Conegueu el SARC?

Hola a tots els vallains;
En primer lloc, disculpeu el meu valencia, pero com que vaig patir la represio en el seu moment, pues ara lescric com lescric... No obstant, als meus fills els parle en valencia, no com altres...

Bueno, a lo que vaig...

Recientment, me enterat de lexistencia dun organisme anomenat SARC (Servei de Asistencia y Recursos Culturals), el cual sencarrega dinformar i ofertar als ajuntaments, centenars dactivitats culturals i de formacio per a la gent dels pobles.

El SARC funciona de la seguent forma:


1- Envia un llibre amb totes les activitats ofertades per a l'any siguient, que van desde Arts Plastiques (pintura, escultura, fotografia...) fins a espectacles de tot tipus aixi com tallers, charrades i cursos. El llibre el pugueu vore aci: http://www.sarc.es/userfiles/catalogos09/index.htm

2- El Ajuntament contracta aquestes activitats, tantes com puga gastarse en el area de cultura y esport (o tantes com crega convenient per a no culturisar molt a la gent)

3- El SARC paga, sí, paga el 30-40-50% de estes activitats que el ajuntament contracta, tot depen del numero de habitants que tinga la població. En el cas de Vallada, si no man informat mal, el SARC pagaria el 50% de la activitat...

Y ya esta. Sembla perfecte, no? Sembla un organisme realment interesant y amb una finalitat extraoridinaria y de veres que ho es. Pero depen de la poblacio, el SARC cumplis el seu objectiu de culturisació o no...

Me explique:

He conseguit un llibret que publica el SARC, que es diu TEULADI que es publica cada tres mesos i on is, de cada poble, totes les activitats culturals que van a ferse. El meu TEULADI es del primer trimestre, y inevitablement e anat a vore el que es fa en Vallada i el que es fa en els voltants. A Moixent, per exemple, ni an contratades si no recorde mal, 9 activitats, mentre que en Vallada, sols 2 activitats.

Ma sorprengut tant que vaig intentar preguntar a algu que sabera del tema, y em van contar que Vallada, centra les contratacions del SARC per al mes d'Agost (mes de les festes patronals), de manera que per una banda se ahorra uns cuants dinerets (sense deixar de oferir a la gent "caramelets" per a festes) i per altra banda, que no se rasca molt les bujaques al hora de elegir les mes baratetes...

Que pasa así?

Es sert tot asó?

Exigisc al Ajuntament (que ha demostrat que sap de lexistencia daquest blog), que faja publiques les contratacions del SARC per a lany 2009 per comprobar si aso es cert o no. El seu silenci sera el seu verdugo.

La web del SARC, on pugueu buscaro vosatros es: http://www.sarc.es/d220_agenda_teuladi.html

Moltes gracies per ascoltame.

ESTAT DE DEMOCRÀCIA, A ON?


 Ens han enviat aquest escrit per a la seua publicació:


Any 2009 de l'era cristiana. A tot el territori espanyol impera la democràcia.


A tot? No!!! Hi ha un petit poble a la comarca de la Costera al País Valencià on encara està instaurada la dictadura més reaccionaria.

Un poble on la gent encara ret pleitesia.

Un poble on la gent a canvi d'un lloc de treball ven el seu vot.

En aquest petit poble, s'hagueren pogut portar empreses, però això no interesava , ja que així se col.locava a la gent en empreses de la dipu lo que significava, més vots.


Quin interés manifesten pels ciutadans?

Fa uns anys enrere es feren uns curssos d'informàrica i d'anglés, la gent respongué bé.

Què passa que no és pot fer una escola d'adults perquè es culturitzen els nostres adults?

Quina política fan de cara al medi ambient?

Sols fan repoblacions si la Generalitat es dona una subvenció?

Quan Rubén Belda era regidor si que es feia el dia de l'arbre per als qui voleren anar. I ara? Queda palés que us importa un rave el medi ambient. Sols us interessa arreglar sendes, -la qual cosa està molt bé-. Però queden moltes a fer encara i no us preocupeu ni de recuperar una font.

Quina democràcia i quina llibertat hi ha? Si la gent te por. "No, que no en vegem amb els d'esquerres no em facen com un d'ells", o "no puc parlar en públic amb vosaltres, no pensen malament de mí."

Per favor on anem a parar, ja n'hi ha prou...


Quan de temps em d'estar així com fà seixanta anys?


Obriu els ulls d'una vegada o teniu les voluntats comprades?


Heu venut la vostra ànima al diable, i ara no teniu ni tan sols la llibertat per poder anar a vore una funció de teatre de Serra Grossa.


Bon profit, atentament, Joan Baptista Basset

David i Ofelia per fi es casen!

Moltes felicitats a aquesta parelleta.Felicitació a l'Ajuntament de Vallada

Hola, Bon dia a tots;
Encara que no soc militant del partit existent, m'agradaria felicitar a l'Ajuntament per utilitzar aquest blog per informar-nos a tots, malgrat les opinions que de vegades (massa sovint...) es publiquen ací en la seua contra.
Crec que diu molt de la seua part (o de la part de la persona que envia les entrades en el seu nom).
Segueixc el blog desde que va sorgir i se que els membres de Valladacity, han insistit molt a l'Ajuntament en que participe, vullc dir, que no ha sigut algo que naixquera inmediatament... Així i tot, el felicite.
M'agradaria que, de paso, l'oposició també fera ús d'aquest blog, per a les seues comunicacions.
Això era tot.
Que passeu tots un bon cap de setmana!

MRC

Un niño llamado Pepe i otro llamado Pesoe...

Hola, bueno dias a todos;

Me gustaría expresar mi opinion respecto a las continuas luchas PSOE-PP que existen en el pueblo.

Ya se que este blog no es, para nada, partidista de nada y apolítico, pero la situación contínua de tensión existente entre ambos bandos está siendo infantil.

Solo me gustaría decir dos cosas:

Al PP que se preocupe de sus ciudadanos, de sus viejos, adultos y sobre todo, de los jóvenes. Que les escuche, porque son el futuro, y también que escuche la voz de valladinos y valladinas, empezando por este blog. Que haga política ciudadana, que no idiotice a la gente ni opte por "el pan del pueblo" como hacían los romanos. TODOS contamos.

Al PSOE, que haga algo más que atacar, atacar, atacar y atacar, que deje de malgastar papel (al PP lo mismo le digo), y que si lo usa que sea para proponer reformas, para hacernos ver lo que haría frente a lo que su rival hace mal, que proponga iniciativas, reales y posibles, y que no se lo deje todo para su librito de promesas (igual que hace el PP) que se imprime cuando tocan elecciones.

Dejémonos de "pues tu has dicho que tal", "mentira, eso lo has dicho tu", "tonto, eso es mentira porque lo dice en este papelito...", POR FAVOR!!!
PD: Como no, enhorabuena por el blog, es todo un ejemplo a seguir y un gran herramienta para mejorar, acorde con nuestro tiempo

“SESIÓN INFORMATIVA “EL PAPEL DE LA FAMILIA EN PREVENCIÓN DE LAS DROGODEPENDENCIAS”

El Ayuntamiento de Vallada, dentro del Programa Provincial de Actividades Preventivas para 2009 de la Diputación de Valencia, ha organizado la sesión informativa “El papel de la familia en prevención de las drogodependencias”.
La familia constituye la primera instancia de socialización y la institución que globalmente tiene más influencia en la formación y desarrollo de los niños y los jóvenes. Dada la gran presencia social que tienen las drogas en la actualidad, se hace necesaria una intervención hacia la prevención de drogodependencias, especialmente en el ámbito familiar.
Esta charla va dirigida a todos los vecinos de la población (padres y madres, jóvenes, etc.). Tendrá lugar el próximo martes 23 de junio, en horario de 19.00 a 20.30 h, en la Casa de la Cultura (local de las Amas de Casa). Esperamos contar con vuestra asistencia.

EL AYUNTAMIENTO”

dimecres, 17 de juny de 2009

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS EN VALLADA

27 JUNY 2009: A les 22h00 (Al jardí de la Pau)

“Exhibició Final de Curs: Escola Gimnàstica Rítmica”

Organitza: Excel.lentissim Ajuntament de Vallada - SERVISPORT

29 JUNY – 05 JULIOL 2009: A les 18h30 (diumenge a les 20h00)

“V Campus d´Estiu de Fútbol 2009”

Organitzen: Excel.lentissim Ajuntament de Vallada – SERVISPORT

10 i 11 JULIOL 2009: A partir de les 20h00 (Al Pabelló Cobert)

“Campionat 12h locals de fútbol sala”

Organitzen: Excel.lentissim Ajuntament de Vallada - SERVISPORT & Comparse El Tracte

25 JULIOL 2009: A partir de les 17h00

“X Volta a Peu Vallada” – II Circuit La Costera

Organitzen: Excel.lentissim Ajuntament de Vallada - SERVISPORT & Club Atletisme Cama LLarga

31 JULIOL 2009: A partir de les 22h00 (Al Jardí de la Pau)

“II Marató d´Spinning”

Organitza: Excel.lentissim Ajuntament de Vallada – SERVISPORT”