Cercar en aquest blog

divendres, 21 d’agost de 2009

Vergonya em dona...

Bon dia,

Acabe de entrar a la web de l'Ajutament del nostre poble per buscar un nº de tfno i la guia comercial fa vengonya, senyor Alcande es pot saber desde quant no s'ha actualitzat eixa pàgina?(ho posse en aquet blog per que em negue rotundament a donar-li la meva adreça a l'Ajuntament per poder escriurer-li al seu bolg), encara que sorprendentment hi han telefons d'activitas noves que pertanyen a concejals de l'Ajuntament, pero en canvi hi han teléfons de comerços que fa anys que no existeixen i falten teléfons de comerços que duen en el poble tota la vida, no em val que em diguen que aquesta gent no te telefón ja que com a guia comercial del poble al menys deuria de apareixer la adreça (que si la tenen tots) de TOTS el comerços del poble.

dimarts, 18 d’agost de 2009

Robatoris a la piscina munipal.


Hola conveïns/es. Només esmentar-vos que a més de retallar-nos l'horari de la piscina municipal en festes, cosa que no em pareix gens bé i hauriem de prendre messures per al proper estiu queixant-nos a l'ajuntament massivament. Però com l'únic que sabem es plorar i no fer res, quedarem com Sant Paulí, amb una mà darrrere i l'altra en el si.

El segon motiu del meu text és queixar-me que al poliesportiu tots els anys la gent es deixa les hamaques i cadiretes en un "cuarto" que hi ha allí. Pareix ser que hi ha amics del que és dels demés i ja n'han desaparegut unes quantes, a més d'una recabció del socorrista i la beguda que tenia per al seu ús del día.

Pot ser com que estem a l'estiu i puja la demanda de cadiretes de platja estos lladres es dediquen a la venda de segona mà.

El cas és que alli ja no podem deixar res i ara ens ho havem d'emportar a casa. On anirem a parar?

diumenge, 16 d’agost de 2009

La UPM estrena grup en Facebook

La UPM de Vallada (UNIO PROTECTORA MUSICAL), estrena grup en Facebook, i ja son mes de 250 persones!
Entreu i entereu-vos dels aconteciments musicals d'aquesta banda que ens representa per tot arreu i de la que tant orgullosos tenim que estar.

Pugueu pegar-li una ullada fent click aci.