dijous, 28 de gener del 2010

Vint i cinc municipis permiteixen als seus veïns "convertir-se" en concejals

Según fuentes de la Generalitat, los municipios de Albalat dels Sorells, Cox y Callosa de Segura se han unido, recientemente, a la red del Buzón Ciudadano http://www.buzonciudadano.es/, creado por la citada Conselleria.
Esta herramienta busca la participación y la iniciativa de los ciudadanos con su propio municipio y desde ella cualquier persona puede hacer una consulta, una queja, una denuncia o dar su opinión sobre cualquier asunto de su municipio; este asunto se lleva a Pleno y el grupo consistorial actúa según el tema.
Para el conseller Rafael Blasco, el Buzón Ciudadano "acerca la Administración a la sociedad" al ser "una vía de colaboración de la ciudadanía, para poder considerar sus sugerencias y sus voluntades, que ha cumplido las expectativas de utilización. Esta participación es imprescindible a la hora de llevar a cabo políticas eficaces".
Esta red está compuesta ya por veinticinco municipios de toda la Comunitat: Paterna, Sagunto, Vinalesa, Torrent, Estivella, Torrebaja, Titaguas, Alfara del Patriarca, Vallada, la Mancomunitat de les Valls, La Pobla de Vallbona, Salem, Albuixech y Albalat dels Sorells (en Valencia); Alcoy, Torrevieja, Villajoyosa, Monforte del Cid, Dolores, Cox y Callosa de Segura (en Alicante), y Benicarló, Eslida, Benlloch y Figueroles (en Castellón). EFE

Font: ABC

1 comentari:

  1. La Web BuzonCiudadano.es oferís un servei de molt baixa qualitat el temps de resposta es etern si tens sort, i sovint es filtra (censura) tot article que resulta incomode, a més no compleix amb la llei en matèria de protecció de dades.
    Alcoi.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.