dilluns, 1 de març del 2010

Una setmana vergonyosa


La setmana passada ha sigut generosa en aparició de valencians als mitjans de comunicació. I ha segut una vergonya darrere d’altra. Començà la setmana amb l’actuació estel·lar de John Cobra en la final dels candidats a representar-nos a Eurovisió. L’espectacle de l’ex-presidiari valencià, mans al paquet, cridant “tocadme la polla” restarà molt de temps a la nostra memòria.
 A continuació ens assabentem que Nacho Uriarte, president de NN.GG. del PP i diputat per València, presentà la dimissió com vocal de la Comissió de Seguretat Vial del Congrés de Diputats, després de tindre un accident de tràfic i donar positiu al control de alcoholèmia.
Tot seguit ens arriba la noticia de la suspensió del secretari general de la Radio Televisió Valenciana (RTVV), Vicente Sanz, per una denuncia de persecució sexual. La informació apareguda a El País del contingut de les denuncies de les víctimes, on es relata les vexacions, obscenitats i amenaces del ex-president provincial del PP i ex-diputat autonòmic, es esborronador. Es palesa la indignitat de qui, des de la posició de poder de cap de personal, es capaç de fer aquestes coses. Però el pitjor es que aquest home ja donava senyals del que era capaç des del principi de la seua actuació pública. En les hemeroteques apareix la frase de Sanz: “estoy en política para forrarme”. Desgraciadament no es l’únic que ho ha dit i ho ha complit, però la frase fa un retrat encertat del personatge.  
Un altre personatge que mostra la seua doble moral i nivell per a representar els valencians es el vicepresident Juan Cotino, membre del Opus Dei, de misa diària, dirigint-se  a la diputada Mònica Oltra dient-li: “Tindria vergonya, si fora pare, de tindre una filla com esta, però com possiblement no el coneix...”.  Era la manera de fer callar a la diputada ja que no va poder rebatre  ni argumentar en contra del discurs ben fonamentat i documentat d’Oltra.
I per acabar la setmana veiem, per la declaració de bens dels càrrecs públics, que el nostre president autonòmic no te, com qui diu, ni un duro, i que el nostre diputat local no te cap immoble ni propietat  i té que viure a casa dels pares, en casi seixanta anys que té.

IRON MAIDEN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.