divendres, 16 d’abril del 2010

CONCURS LITERARI DE HISTÒRIES CURTES: POSENYOR

L'equip de VALLADA City, ha organitzat un concurs literari dirigit a joves de entre 12 i 18 anys.

Hem redactat una carta i dissenyat un cartell, i l'hem enviat als centres de secundària de Vallada, Moixent i Xàtiva.

Com que el concurs no està limitat exclusivament a estudiants, si no a tots els joves en general, siguen o no de Vallada, deixem ací contància també, i aprofitem per a que córrrega la veu. Podeu també imprimir el cartell si cregueu convenient per fer-hi ressò de la notícia.

Podeu consultar les bases i saber quin serà el suculent premi, fent clic ací.

Vos adjuntem també la carta enviada als centres de secundària:

"CONCURS LITERARI DE HISTÒRIES CURTES

POSENYOR



Estimats companys i companyes;


Desconeguem si sabeu de l'existència del bloc sobre Vallada, anomenat VALLADA City.


Som un grup de persones als quals els uneix la necessitat de crear un espai d'intercanvi de tota classe d'informació, experiències, anuncis, opinions, queixes, etc... que qualsevol valladí puga tindre i vulga compartir amb la resta de veïns del poble i del món.


Fa més d'un any que estem a la red, i són moltes les entrades que hem publicat fins al moment i moltes més les visites que hem rebut i la gent que ens segueix dia a dia.

Lamentablement tenim la sensació de que no estem arribant a tot el col·lectiu de gent al que ens agradaria arribar, ja que, malgrat que tenim participacions habituals de gent que ens escriu setmanalment, diguem que hi falten altres tipus de participacions, participacions que no es claven tant en política, i que ens parlen d'altres coses, que ens conten històries curioses, acudits divertits... en definitiva que facen d'aquest espai, un espai al que accedisca la gent a passar una estona agradable i no a veure qui es clava en qui.

Reconeguem que part de la culpa es nostra, perquè ací la gent pot actuar des de l'anonimat i sap que no censurem res que tinga un mínim de raonament i respecte per el contrari...


Son moltes les vegades que em mostrat al bloc, el nostre desig perquè tot açò canvie, sense obtindre a penes resultats, per això em pensat que, podríem animar al col·lectiu més jove a participar en un concurs de literatura on contaren una xicoteta història fictícia o real contextualitzada en el poble de Vallada, on hi aparegueren llocs característics del poble, llocs de la nostra muntanya, carrers, i altres indrets, (afavorint alhora que aquells joves que no coneixen els llocs i indrets del nostre poble, sàpiguen de la seua existència)... Històries contextualitzades, que ens siguen reconeixibles perquè tots coneguem de què ens estan parlant. Històries interessants, originals i entretingudes que han passat o puguen passar al nostre estimat poble...


El premi per al guanyador serà una càmera compacta de fotografia de 10 mpx, amb targeta de 2 GB i funda, i també un diploma acreditatiu. A més, intentarem que la història guanyadora, siga publicada al llibre de festes d'aquest any, si a l'Ajuntament de Vallada l i sembla be. La participació seria per correu electrònic, i la llengua emprada el Valencià o el Castellà, indiferentment.


Les històries presentades, anirien penjant-se al bloc com entrades normals, on tothom podria comentar-les i anirien acompanyades de dues fotografies del poble o els seus voltants, que hi utilitzaríem per a l'arxiu de fotografia digital que també hem creat al bloc, amb fotografies de lliure ús per a tothom.


El concurs estaria dirigit a alumnes de ESO i Batxillerat dels centres de Vallada, Moixent i Xàtiva,(encara que hi podrien participar també aquells que no hagen seguit estudiant, sempre que tinguen menys de 18 anys) i no seria necessari que foren del poble, ja que entenem que qualsevol jove de les proximitats pot conèixer el poble tant com els d'ací.


Be, esperem que la participació siga bona. Hem enviat una carta com aquesta a tots els departaments de llengua i literatura dels centres per a córrer la veu.

Vos preguem que utilitzeu els cartells que us enviem per a fer ressò de la notícia als col·legis, fent ús d'ells com cregueu convenient. No dubteu en fer alguna fotocòpia si cal.

Hem penjat les bases concretes del concurs a la web http://www.valladacity.com així com unes instruccions més específiques de com realitzar el enviament i com serà la selecció de finalistes.


Esperem la vostra participació i la dels vostres alumnes.


Rebeu una cordial salutació.

L'equip de VALLADA City."

2 comentaris:

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.