dijous, 1 d’abril del 2010

De VALLADA City, a l'Ajuntament de Vallada

Donat el plaç adecuat per a descartar l'opció de que tot siga un despiste per part de l'Ajuntament; vos anunciem a tots els lectors que diàriament ens seguiu (una mitja de 45 al dia i 80 els dies de festa), que l'Ajuntament de Vallada ha deixat de col·laborar al nostre bloc.

La col·laboració de l'Ajuntament al bloc del poble, era un motiu de satisfacció per a nosaltres, ja que deia molt de la seua part, tenint en compte que la majoria d'articles d'opinió que la gent ens envia, eren opinions negatives i queixes en contra d'aquest mateix.

No obstant, fa uns mesos que em deixat de rebre cap comunicació seua.
Els seus motius tindrà, respectables i discubtibles, però dels que no ens ha fet arribar cap, per lo que pensem que es tracta de una actitud infantil.
Nosaltres no tenim res a dir que no s'haja dit ja: Som un bloc obert a tota la gent del poble, on tots poden opinar i participar, de manera anònima o no, i no fem cap tipus de distinció o censura (sempre que complixca un mínim de respecte i bones formes).
De 251 entrades, sols hem censurat una, que es deia "Carta a un Fariseo" i que era molt desagradable.

No cal dir que a VALLADA City, esperem de nou els comunicats de l'Ajuntament amb els braços oberts i com si no haguera passat res.

Fins aleshores, tornarem a buscar i rebuscar per ahí, allò que es publica per informar al poble, i que no se'ns fa arribar a nosaltres.

Que passeu bones Pasqües!
L'equip de VALLADA City

1 comentari:

  1. On esteu? amb les visites que tingueu no podeu deixar el xiringuito tancat

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.