diumenge, 6 de juny del 2010

Acabem amb açò d'una vegada

Diuen que una mentida repetida es converteix en veritat. Açò deuen pensar els que, sabent que no és de veres i coneixent els documents que ho desmenteixen, continuen afirmant que s'ha canviat el nom de l'Associació de Jubilats i Pensionistes després de les últimes eleccions. L'article de “Las Provincias” reprodueix els falsos arguments que ja coneguem. Ara, hi ha que reconèixer que al final de l'article diu una veritat, quan afirma que durant 23 anys no ha hagut cap problema entre Ajuntament i els majors. Es de veres perquè l'Ajuntament els ha ignorat per complet. Una associació de persones majors, amb més de quatre-cents afiliats, no ha rebut cap ajuda, mentre associacions sense trellat gaudien de les subvencions municipals.

Els majors han estat, sempre, en la mateixa i única associació, durant molts anys presidida per un home de la corda de l'alcalde i a qui també li agrada passejar la vara en les processons. Va ser eixe president, Rafael Garcia Garcia, el seu secretari Ignacio Calabuig Rubio i tots el membres de la directiva d'aleshores, els que van signar el document per a passar-se de l'UDP a l'associació actual, fa més de tres anys. I açò no és una opinió, hi ha els documents. O, al menys, estaven abans de l'assalt del local i la requisa dels documents de l'associació. Totes les dades, amb pels i senyals, van ser publicades en aquest mateix blog i es poden veure per qui tinga curiositat ACÍ

Per a desgràcia d'alguns l'associació on pertany la de Vallada, gràcies a l'anterior president des de l'any 2007, no posa cap impediment a que els càrrecs siguen polítics. Però l'article de “Las Provincias” centra el problema en la incompatibilitat del president actual, i no és eixe el problema. El conflicte és anterior. Naix de l'intent de desposseir als majors del seu local de la plaça, amb Rafael Garcia de president. El trasllat del mobiliari i la documentació, sense acord dels pensionistes, a un altre local. Eixe va ser el fet que va provocar la dimissió del president i les obligades eleccions, per a les que no es trobava ningú que volguera ocupar el lloc deixat per Rafael.

Els mateixos que van anar amb presses i exigint a última hora no s'havien preocupat gens per l'assumpte fins que l'alcalde els va mobilitzar, i en alguns casos obligar, a formar part de la llista alternativa. El problema no és l'UDP ni Perales. El problema és el local de la plaça. Que l'alcalde respecte el document de la cessió als pensionistes, que deixe als majors en eixe local, i no hi haurà cap problema de presidents ni de baines. Perquè el problema és vosté senyor alcalde, la creat vosté, la seua forma arbitraria de governar, l'ús capritxós que fa del patrimoni municipal i els compromisos que adquirix prometent coses que no són de vosté, que són del poble. Renuncie al local, que no és de vosté, i acabe ja amb aquest enutjós i vergonyós assumpte.

IRON MAIDEN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.