dijous, 30 de setembre del 2010

Canvis en la publicació de comentaris al bloc.

Amb la finalitat d'evitar les continues confusions que estan ocorreguent a l'hora de seguir els comentaris d'alguna entrada. Hem anulat l'opció de comentar de manera anònima.
Per a comentar a partir d'ara cal tindre un compte a gmail, és a dir, a Google.

Obrir un compte a Google és un procés de dos minuts. Al accedir al bloc, l'ordinador vos reconeix i quan feu algun comentari, apareixerà el vostre nom (o el nom que vosaltres heu ficat al crear el vostre compte).

Recordem de nou, que tot aquell que tinga compte a Google (Gmail) i ens ho solicite, podrà crear les seues pròpies entrades al bloc per a parlar o comunicar el que siga, sense la necesitat d'enviar-nos al nostre correu res de res (més llibertat i participació democràtica, IMPOSSIBLE).

No cal dir que, a partir d'ara els comentaris a les entrades, es reduïran dràsticament, per la ja coneguda i reconeguda "POR" de la gent de Vallada a ser descoberts per "nosequí", però bueno, farem com si no ens adonarem... Quin remei al segle XXI!

Per sort, els col·laboradors del nostre bloc: En For Cat, Iron Maiden, Kike, Sento Xufero, Vicent, L'anonim vallaí, Marc, Nosecom, Joan, Valladaviva, Pau, Amicdelsllibres, etc.... No tindran que preocupar-se per estes coses.

5 comentaris:

  1. Per una part està molt bé el llevar l'anonimat, però pense que ara eixa gent s'amagarà un poc a l'hora de expresar algunes opinions, allà ells, ja no es problema meu...

    Salutacions!!!

    ResponElimina
  2. Per cert com heu ficat eixes "pestanyes" (qui som, el bloc...)voldría ficar-ho igual al meu blog i no hi ha manera...

    ResponElimina
  3. Tens que anar a "nova entrada" i veuràs que posa algo així com "editar pàgines", doncs ahí

    ResponElimina
  4. Bona idea, ja era hora... això de tindre 10 anònims parlant alhora era un lio...

    ResponElimina
  5. Crec que no és bona idea. Poder participar de manera anònima obri el blog a qualsevol que vullga participar en el moment de llegir les entrades o els comentaris i això dona molta frescor i dinamisme al blog. Tal i com està ara pot convertir-se en una cosa tancada on sols els de sempre diuen coses i els visitants es limiten a llegir sense participar. És una opció però, malgrat els problemes que comporta, m'agrada més el blog obert i participatiu.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.