diumenge, 5 de setembre del 2010

Vaga general mundial 29 setembre



El 29 de setembre hi ha convocada una vaga general a nivell mundial per a frenar l'agressió dels poderosos als treballadors, desregulant les relacions laborals, i la desarticulació de l'estat de benestar, construït amb l'esforç i la sang de milions de treballadors al llarg dels dos-cents anys de capitalisme. Els mateixos que han provocat la crisi pretenen que la paguem sols els treballadors. Ja patim l'atur, el pitjor que li pot passar a un treballador, per què vinguen rebaixant salaris i retallant recursos dels serveis públics. I per si no hi havia prou la reforma laboral, ja implantada, i la reforma de les pensions ens pot fer perdre el que havíem avançat.

Els convocants són, lògicament, els sindicats que els mitjans de comunicació s'encarreguen de desprestigiar, magnificant els errors i ignorant el paper, fonamental per als treballadors, que juguen en aquest mon del treball on contínuament s'intenta arrabassar amb els drets aconseguits. Aquest vídeo ens recorda què és el que fan els sindicats.

Iron Maiden

3 comentaris:

  1. Hola Iron:

    El vídeo està molt bé; m'agradaria, no obstant, dir que es una paròdia d'un conegut sketch dels mundialment famosos Monty Python: Vos el deixe ací, no se'n penedireu.

    http://www.youtube.com/watch?v=WYU5SAQwc4I

    Un abraç

    Demòstenes

    ResponElimina
  2. No recorde haver-me rist tant veient una pel·lícula com en La vida de Brian. Però al mateix temps portava una forta càrrega crítica a la societat del moment que pot servir perfectament per al present. L'humor és una de les millors portes per arribar a la consciència. Les coses serioses són més difícils d'engolir

    ResponElimina
  3. Efectivament, aplaudisc enèrgicament a les persones que son capaces de fer-nos empassar les situacions dificils amb una bona dosi de humor.

    Entre ells els Monty Python, però també em referisc a les persones properes a nosaltres que ens donen un cop de ma quan mes ho necesitem.

    Molt d'acord amb tu Iron.

    Demòstenes

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.