dimarts, 5 d’octubre del 2010

COMENTARIS ANÒNIMS: SÍ o NO

Demanem disculpes per la decisió que varem prendre fa uns dies d'eliminar la possibilitat de comentar anònimament les entrades del nostre bloc.

Encara que han passat dos anys i podem dir que tothom coneix de l'existència del nostre bloc, encara no ens fem a la idea de que els comentaris amb nom o pseudònims, són encara una utopía en aquest poble, consecuència d'una barreja de por, però també de desconeixement de les noves tecnologies.

Per a que la decisió sobre l'anonimat o no, no siga cosa nostra, ho deixem a les vostres mans:
Em creat una enquesta en la que podeu votar amb un simple click. La podeu veure en la part superior de la columna de l'esquerra. Doneu-li al Sí o al No i preneu "Votar". Aixina de simple.

Teniu fins al 18 de Septembre a les 00h de la nit per fer les votacions.
Al dia següent publicarem els resultats i prendrem una decisió basada en la participació democràtica de tots els valladins, tal i com tindria que ser sempre.

De nou, vos demanem disculpes.

4 comentaris:

  1. Pense que estaria molt bé que algun dia tots signaren amb el seu nom o amb un pseudònim i que si més no es poguera saber amb qui es parla, ni que siga a través del pseudònim. Però pense que, de moment, eliminar la possibilitat de comentar anònimament només aconseguiria restar-li dinamisme i participació al blog, per tant crec que és millor continuar oferint aquesta opció.

    ResponElimina
  2. Iron
    D’acord amb tu V. Crec que amb posar un nom o pseudònim al principi del comentari (com pose en aquest comentari) seria suficient per que ho hi haguera confusions en els comentaris com que va originar el canvi.

    ResponElimina
  3. Em resulta estrany el debat, sobre anònim si o no, jo estic a favor dels comentaris anònims amb trellat, perquè pensant un poc, signar amb seudònim no és això una altra manera d'anonimat?.
    Ací sols demaneu un correu de gmail, i que més dona tindre correu o no? si estem en la mateixa, que seguiu sense saber qui escriu.
    I encara que posàreu el nom sencer, estic segur que no conec a la meitat de la "quadrilla" començant per "l'equip de Valladacity".

    ResponElimina
  4. No Paco, t'equivoques. Comentar les entrades baix un pseudònim seveix per a mantindre un control i un ordre sobre qui ha dit què? i qui no ha dit què? I també per a fer-se una idea de la persona en qüestió en quant a saber com pensa i quines inquietuds te.
    Nosaltres ens te igual qui escriu, simplement és per mantindre un ordre i fer les coses més simples per a tots/es.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.