dissabte, 23 d’octubre del 2010

Nova enquesta al bloc: Deurien o no deurien participar al bloc, els partits polítics del nostre poble?

Dona't l'èxit de la nostra última enquesta, em vullgut seguir amb aquesta nova eina per a proposar-vos un altra pregunta: Deurien o no, participar al bloc, els partits polítics del nostre poble?

L'enquesta diu així:

"Normalment els partits parlen i els ciutadans escolten. Però les noves tecnologies permeten que els ciutadans diguen als partits el que pensen. Creus que els partits haurien de penjar ací els seus comunicats per a que els ciutadans pogueren comentar-los?"

  • SÍ - Sí, deurien de fer-ho, modernitzar-se i enfrontar-se a l'opinió del poble per a fer propostes e intervencions realistes i realment necessàries.
  •  
  • NO- No, per a fer això ja hi han altres opcions més tradicionals què fins ara han funcionat be. Els partits polítics no tenen per què sentir l'opinió de ningú i donar explicacions del que fan. L'excés de llibertat d'opinió de les noves tecnologies és dolenta.

Participeu! En un mes farem donarem per finalitzada l'enquesta.

1 comentari:

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.