dilluns, 29 de novembre del 2010

De pel·lícules i cançons

Fins fa no massa temps hi havia programes de ràdio del tipus “Cada canción un recuerdo” que posava en evidència el lligam emotiu de la gent amb determinades cançons. Les persones cridaven o escrivien demanant una cançó i explicaven que volien escoltar la música que sonava quan va conèixer la nóvia, la que cantava sa mare mentre escurava quan era xicoteta... 

També el cinema té eixe poder evocador d’èpoques passades o de moments clau en les nostres vides. Qui no recorda eixa pel·lícula que ens va fer entendre alguna cosa important? qui no ha plorat, qui no s’ha rist o s’ha emocionat amb alguna pel·lícula? Alguns dels que llegiu aquest blog heu conegut el cine de Terol. Desgraciadament ja no existeix però durant molts anys va ser l’únic entreteniment dels diumenges, junt amb el ball, i per allí han passat moltes històries de vida que potser voleu contar. 

"Alguns dels que llegiu aquest blog heu conegut el cine de Terol"

Podeu explicar que us ha paregut una pel·lícula, recordar pel·lícules oblidades, fer una crítica, parlar de pel·lícules que signifiquen alguna cosa per vosaltres o que la vareu veure amb una companyia especial o, simplement, que vos abelleix comentar-la. 

Volem oferir Valladacity a tot allò que tinga relació amb la música i el cinema, i per això em obert una nova pestanya, on ja està la música que podeu escoltar, els curts que suggeriu i on posarem els títols de les pel·lícules o cançons que comenteu i un enllaç que durà a l’entrada, on estarà el vostre text. Contem amb tots vosaltres... i amb les vostres històries i comentaris. ¡¡Animeu-vos a participar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.