divendres, 3 de desembre del 2010

Llibres interessants.

  

   Jo vull fer la meua aportació al tema de les resenyes culturals. Com sempre les meues suggerències són de llibres, com sempre. En Valencià la llista és immensa, ja que el llegir en valencià per a mí es quasi una adicció i no vull fer-vos la llista massa extensa vos recomanaré llibres dels nostres autors, dels quals també n'hi ha de molt bons.


     Encara que estos ja tenen cert temps, de Toni Cuquerella, vos recomane Heretaràs la terra i Quina lenta agonia la dels ametlers perduts.


     Un altre clàssic que alguns han rellegit varies vegades és L'infidel de Francesc Bodí. He de dir-vos que cal acabar de llegir-lo per saber realment qui és infidel a qui, però clar heu de llegir entre línies i no només la lletra pura i dura. Segur que vos agrada.


    I per a tots aquells que el valencià els costa de llegir i prefereixen el castellà, els recomané la pentalogia de Peter Berling de novel.la històrica ambientada en la edad mitja: Los hijos del grial, Sangre de Reyes, La corona del mundo, El cáliz negro y El kilim de la princesa.


   Au, ja tingueu per a entretindre-vos estes festes de Nadal si voleu.


   Feliç lectura.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.