dilluns, 13 de desembre del 2010

MARXA PORTILLO-BOQUELLA-MARAVILLOSA

 ANUL·LADA PER MAL TEMPS

Per si heu acabat l'oliva:
DIUMENGE 19 DE DESEMBRE a les 8:00 H.
DES DEL LOCAL D'ADENE A ÉNGUERA
ARRIBADA 14:30 H. (aprox.)
Grau dificultat: Mitjà, mitjà-alt.
Duració aprox.: 5 hores
Altitud mínima: 390 metres Altitud màxima: 780 metres
Distància aproximada: 17 quilòmetres.
Itinerari circular: La marxa s'inicia en la pista forestal de la Maravillosa, arribant a l'encreuament que ens conduirà al cor del Portillo (Xorrillo) i del Barranc de la Hoz, divisant el Cerro Sancho i la Piedra de la Ventana. Serpentejant el barranc durant 5 km per la pista del GR7, passarem junt amb el Caseriu del Xorrillo. Poc després del pou de la Mare de Déu de Gràcia i Santa Bàrbara, desembocarem en l'àrea de la Venta Boquella, des d'on començarem l'ascens per a recuperar El Camí de Valladins i tornar al Pla de la Maravillosa. A esta altura, podrem admirar el mateix trajecte recorregut anteriorment.
La ruta ha de fer-se amb precaució i preparació ja que 

hi ha trams en mal estat i amb pedra solta. NECESSARI: Portar bon calçat i roba adequada al que indique la previsió meteorològica, aigua i esmorzar. Cal coordinar cotxes propis per a l'anada i la tornada.
Telèfon per a més informació 676181763
L'ORGANITZACIÓ NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS I ACCIDENTS QUE PUGUEN OCÓRRER.
ADENE refusa qualsevol responsabilitat en cas d'accidents o danys, així com aquells desperfectes que es pogueren ocasionar per part dels participants en les activitats de senderisme i multiaventura. L'excursionista que participa en l'activitat és responsable de tot perjuí o lesió que puga causar-se ell mateix, a tercers o al medi ambient. Es recomana a aquelles persones que no siguen socis d'ADENE, o bé estar federat o tindre un assegurança que cobrisca qualsevol tipus d'accident que es produïsca durant la marxa.
Més informació en http://www.adene.es
l’itinerari pot patir modificacions d'última hora.

Per als interessats en anar des de Vallada, no cal que aneu a Énguera, podeu acodir a l'inici de la marxa que és en l'encreuament del "camino vallaïnos" amb el que baixa al barranc de Boquella (els d'Énguera donen aquest nom al camí de la maravillosa, per ser el camí per on s'anava de les heretats de la Serra a Vallada) és el punt on el GR7 puja del barranc a la Plana.
Boquella encara que recuperant-se del incendi de 1999, és el barranc més impressionant que tinguem al terme i l'única partida amb una figura de protecció mediambiental ja que està declarat Reserva de Fauna per la importància de les espècies de mosseguellos presents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.