dimecres, 15 de desembre del 2010

Quant la judia ronda l'horta, fes foc i tanca la porta.




En principi tot el fred que s'esperava va a passar ràpid. Pe ro entre el dissabte i diumentge el pas d'una B des del S a NE, podrà ploure com a destorbar la collita de les olives. Per lo menys així pereix vores en el model.

Per a la nit de Nit de nadal i Nadal, pareix que molt de fred no farà i que mos passaran fronts del S que podrien deixar alguna pluja dèbil.

Vicent.- Ta uela te molta raó, boira en el Tossal, aigua en el bancal, pe ro el anunciat m'agradava.

1 comentari:

  1. En primer lloc, felicitarvos per el blog, i per mantindrens informats als que no estem al poble. Voldría comentar la entrada de Isidoro, ja que desde el meu punt de vista està incompleta. Si començes parlant del fred caldria reforçar la informació amb un mapa de predicció de Temperatura. Per un altra banda el model matemàtic Americà GFS (Global System Forecast) que utilices, per a previsions a llarg plaç hem sembla correcte. Per a plaç mitjà jo utilitzaría el model Europeu (ECMWF) considerat un dels millors del mon per a aquest tipus de prediccions. De totes formes, no deixen de ser models matemàtics, basats en aproximacions matemàtiques i que perden fiabilitat a mesura que s'incrementa el temps en la predicció.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.