dijous, 2 de desembre del 2010

Resultats de l'enquesta sobre participació política al bloc

Ja ha passat més d'un mes des de que varem proposar l'enquesta sobre si els partits polítics del poble, deurien fer ús o no del nostre bloc per a realitzar els seus comunicats, opinar sobre el que ocorre al poble, exposar propostes i millores, etcètera...

Els resultats han sigut els següents:
  • 62 vots a favor
  • 3 vots en contra
Sabem que no és un sistema perfecte de votacions, i que quelcom pot votar més d'una vegada si ho fa des d'un ordinador diferent (però açò és cert per al que vota SÍ com per aquell que vota NO). Així i tot, aquest resultat ens dóna una idea del que desitja la gent del poble o, al meny, la gent que coneix el bloc... i s'atreveix a fer ús d'ell, clar.

És per aixó que li demanem als partits polítics del poble que s'ho plantegen i que comencen a pensar en aquest bloc com una ferramenta per a guanyar-se a la gent del poble i mantindre-la informada. Nosaltres anem a ficar tot de la nostra part per a fer-vos-ho el més fàcil possible.

Per ara, el PSPV ja ens ha enviat un correu fa uns mesos, dient-nos que els agradaria participar activament al bloc i, si encara no ho han fet, el fet de que s'interessen ja suposa un gran avanç. Esperem el mateix comportament per part de les altres opcions polítiques del poble.

Per altra banda, nosaltres, seguint el que ja hem començat amb aquesta última enquesta, anem a habilitar una pestanya anomenada “Parla Vallada”. Ací expliquem en què consistirà aquesta pestanya i el que farem després amb les dades obtingudes.

Esperem la màxima participació.


Atentament, l'equip de VALLADA City.

2 comentaris:

  1. Magradaria denunciar el mal us que sesta fent al poliesportiu , esta tot fet un desastre i es una llastima , el senyor concejal deuria treballar un poc prou mes en que les instalacions estigueren en millor condicions i que dir del camp de futbol les reixes del rec trencades les porteries fetes a banderes i l'aigua calenta a les dutxes ni esta ni se li espera es vergonyos que amb les instalacions que i an estiga deixanse perdre .

    ResponElimina
  2. Totalment dacord, es realment lamentable com estan deixantse a perdre les instalacions esportives. Molt molt trist. Pistes plenes de vidre, basura i desperfectes pel camp... Pero clar, el senyor concejal de esports com mai l'he vist per el poliesportiu no se'n adona, i no parlem del ajudant del concejal de esports... De veritat es necesari pagar 2 sueldos a 2 persones per a q sencarreguen del gimnas en vallada?? Si no fan res, mai estan. Jo soles els veig en els actes del pp x a q els vetja fernandin. Realment lamentable.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.