Cercar en aquest blog

dissabte, 27 de març de 2010

Felicitació a ADL

Hola, si se puede, me gustaria felicitar a la Agencia de Desarrollo Local por el trabajo de búsqueda continua que realizan diariamente y que nos hacen saber por el Facebook.
Lo hacen estupendamente y nos hacen ver a la vez que existen muchas salidas y ayudas para los que estamos parados.

Seria posible poner un enlace desde este blog?
(es una recomendación)

Saludos y enhorabuena por el blog

ACB

Diàleg entre besugos

Hola equip, si no teniu res  en contra, magradaria que publicareu aso que em va pasar latre dia:


Latre dia, sense voler, em vaig vore dins duna conversa, que em va fer pensar en lo curta de mires y egoista que es la gent de vegaes:


Una dona li día a un altra, mentre parlaven dalgú del poble:


-..... i has vist la casa que sa fet? I aisó que es desquerres.....


En fi... "corramos un tupido telón, no?...


Anonim.

divendres, 26 de març de 2010

Desmantelado un punto de venta de droga al menudeo en Vallada i Aielo de Malferit


La fase de explotación fue realizada el día 16 de marzo, cuando la Guardia Civil realizó dos registros en domicilios situados en las localidades de Vallada y Aielo de Malferit, donde los agentes encargados de la investigación ocuparon 1.800 gramos de hachís fraccionados y listos para su venta, diversas cantidades de cocaína y sustancia de corte para la elaboración de la droga.
Igualmente, se incautaron de útiles para la preparación de las dosis, tres básculas de precisión, mil euros en efectivo, una pistola de fogueo y diversa documentación que está siendo analizada en estos momentos.
Con la colaboración de la Policía Local de Vallada, los agentes de la Guardia Civil detuvieron a cuatro personas, todos ellos integrantes de la misma familia, como supuestos autores de un delito contra la salud pública por tráfico de drogas. EFE

Font: ABC 
http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=314649

27 de març a les 20:30: L'hora del Planeta

Recorda unir-te a l'acció, i apagar durant un hora la llum de ta casa.
Més informació ací: http://www.wwf.es/que_hacemos/cambio_climatico/la_hora_del_planeta_2010/

Kike

dilluns, 22 de març de 2010

Por a la política

Article de IRON MAIDEN:


Llig en un blog una frase de Fernando Savater que diu: "la paraula idiota ve del grec “idiotés”, utilitzat per a referir-se a qui no es ficava en política, preocupat tan sols pel seu, incapaç d’oferir res als altres”. La frase em resulta força interessant per que, com passa sempre que s'acosten eleccions, hi ha una intensificació de la propaganda contra la política i els polítics.


Al llarg de tota la dictadura franquista la política era cosa exclusiva dels guanyadors de la guerra. El nacionalcatolicisme imperant reprimia durament tot intent d'activitat pública. Amb el retorn a la democràcia, després de la mort del dictador, va renàixer la participació política, i tothom treia el seu pedigrí democràtic. S'encunyà allò de “yo soy demócrata de toda la vida” i la política i els polítics gaudien de prestigi, ja que ells eren qui anaven a fer d'aquest país un lloc on poder viure sense por.


En passar els primers anys de democràcia, els que durant la dictadura havien monopolitzat la política, van encetar les campanyes de desprestigi dels polítics i de la política. Si la gent participa fa trontollar el seu poder. Fent aparèixer als polítics com engalipadors i la política com a mitjà per embutxacar-se els diners públics, fomenten l'abstenció en les eleccions, que es el que busquen, per que la dreta vota sempre i voten tots. Saben que la política es el mitjà per a defensar els seus privilegis i no renuncien a ella en cap circumstància. En democràcia o en dictadura.


Participar en política es un privilegi que tenim ara gràcies al valor i la sang de molts dels nostres avantpassats que, sabien ben be, que la única manera d'eixir de la vida miserable a la que els abocava la política dels poderosos era fer una política pròpia. 


" Participar en política es un privilegi que tenim ara gràcies al valor i la sang de molts dels nostres avantpassats"


La política defineix la manera en la qual volem viure, quina educació volem per als nostres fills, com volem que siguen les relacions laborals, la sanitat, l'estat de benestar, i tantes i tantes coses més. I no es tracta, no més, de votar cada quatre anys. Es tracta de perdre la por a parlar de qualsevol assumpte, de poder escriure sobre els problemes que cadascú considera importants, es tracta de poder defensar opcions diferents sense por a que et diguen que estàs polititzant els assumptes, per que tots els assumptes que ens importen son política, i si no la fem ens la faran. Per tant no em queda més que dir, com en l'article al•ludit, ¡¡No siguem idiotés!!


L'article mencionat es pot veure en: http://escriurepernocallarres.blogspot.com/