Cercar en aquest blog

dissabte, 5 de juny de 2010

Proposta a l'Ajuntament

Hola a todos;

Hace poco lei una noticia en un periódico en la cual se hablaba de una red social para los gobiernos locales en los que todo personal administrativo podia registrarse.
Me gustaría comunicárselo al personal del Ayuntamiento, para que hiciesen uso de ella, ya que las nuevas tecnologías hoy en dia, son fundamentales para este tipo de cosas.
Muchas gracias.
Aprovecho para felicitaros por vuestro trabajo en este bloc.

PD: No recordaba que el Ayuntamiento estaba enfadado con ustedes, sí sigue siendo así, que alguien se lo haga saber.

J.G.R.

Boda de Marian i Víctor 5/6/10Aquesta vesprada, en l'ermita de Vallada, a les 20h., es celebrarà l'enllaç de Marian y Victor.

Desitgem-los una feliç vida junts!

Mostra de cinema Indígena a OntinyentHola, m'han passat aquesta informació.
Alternatives interessants per a Juny.
Copie i pegue:


"Ontinyent... té la sort d'albergar per segon any consecutiu,la MOSTRA DE CINE I VÍDEO INDÍGENA!!!

Una oportunitat única d'una mostra que està passant per les principals capitals espanyoles.El día 18 de junio a las 19:30 horas en el Casal Jaume I (parque Mestre Ferrero nº19-20, y el día 26 de junio a las 19:30 h en el Centre Cultural Caixa Ontinyent C/ Josep Melcior Gomis nº3. 
Con películas de Brasil, NAbibia, Ecuador, Colombia y Gualtemala.

EN ONTINYENT!!!!! A la Vall d'Albaida!!!


Pel·lis que ens obrin els ulls, amb una mirada molt clara, molt de la gent d'altres llocs i feta per la gent dels pobles, una perspectiva molt tendra i enriquidora....i que a més a més hi tindrà el testimoni de gent d'allà (de llatinoamèrica), que ens ajudarà a resoldre incògnites que puguen generar-nos les pel·lis..."Kike

Com seria la taca de petroli de BP...

... si la tinguerem a casa nostra?
He trobat aquest interessant enllaç.


Bon finde a tots i a totes.


Kike.

divendres, 4 de juny de 2010

5 de juny, Dia Mundial del Medi AmbientEl dia 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient. Enguany GREENPEACE vol centrar l’atenció en la importància de la Biodiversitat i el seu enorme valor. Han preparat aquest vídeo per a la seua difusió.

Campionat de futbolí en el pub La Mota


Recreativos Saetabis


CAMPEONATO DE FUTBOLÍN
Lugar: PUB LA MOTA (Vallada)


100% DE LA RECAUDACIÓN TOTAL

DESTINADA A PREMIOS!!!!!


1º PREMIO: 60% DE LA RECAUDACIÓN TOTAL de inscripciones, más DIPLOMA DE RECONOCIMIENTO
2º PREMIO: 30% DE LA RECAUDACIÓN TOTAL de inscripciones, más DIPLOMA DE RECONOCIMIENTO
3º PREMIO: 10% DE LA RECAUDACIÓN TOTAL de inscripciones, más DIPLOMA DE RECONOCIMIENTO


Fase Clasificación: VIERNES 18/06/2010
Fase Final: VIERNES 25/06/2010


Inscripción: 6 EUROS POR PAREJA
Límite de Inscripciones: MIÉRCOLES 16/06/2010

D'amagades

Per a una persona de carrer resulta, si més no, paradoxal que certa gent es plene la boca amb la paraula “democràcia”.
U intenta mig seguir allò que anomenen “opinió pública” i “telenotícies” i no deixa de resultar-me curiós que el vicepresident dels EUA reconega la brutalitat de l’atac d’Israel a una flota d’ajuda humanitària, alhora que el justifica al·legant que l’Estat israelià té tot el dret del món a controlar l’arribada d’armes als “terroristes de Hamàs”. No em resulta menys curiós que l’amic Rubalcaba aparega a la següent notícia explicant a una roda de premsa que els ciutadans hem d’estar satisfets perquè a partir d’ara, això que anomenen “ la política antiterrorista” dels EUA i de la Unió Europea seguirà les mateixes línies estratègiques. Haurem d’estar tranquils per què els demòcrates com Rubalcaba ens protegeixen, o no?

Tot això ho vinc a dir perquè tinc el plaer de parlar-vos dels demòcrates més democràtics del món democràtic: el Club de Bilderberg. Anem per parts.

El Club de Bilderberg és una conferència anual on el comitè organitzador convida a les elits capitalistes mundials. Es celebrà per primera vegada el 1954 a Holanda (pren el nom del luxós hotel on es celebrà), amb la intenció declarada de “desenvolupar una línia política comú entre EUA i Europa en oposició al comunisme”. I vaja si l’ha desenvolupada...que li ho pregunten al Rubalcaba!
La pregunta inevitable: qui són i què pretenen els membres del Club? Oficialment, el Club de Bilderberg no existeix; és una societat secreta, que celebra reunions secretes a les quals convida els més importants polítics, industrials, banquers, reis, grups de “comunicació”...
No n’havies sentit parlar? No t’estranyes: tot el que rodeja a l’anomenat club està sota una aura de misteri i misticisme. Però és fàcil de reconèixer: una caravana de limusines negres cara a un complex de luxe; l’espai on es junta la Coca-Cola amb el Banc Santander, el Wall Street Journal amb la reina Sofia...és el Club!
Els participants no fan “política”. Eixa tonteria la deixen als seus titelles de cada país. El seu treball està per damunt de governs, d’eleccions, de democràcies i de sobiranies. Són ells qui dissenyen, planifiquen i decideixen les grans línies econòmiques i doncs, polítiques, que es desenvoluparan arreu del Planeta. El club no necessita cap propaganda; mou els fils de les titelles (traduir per governs de cada estat) sense que ningú se’n faja ressò. Els participants són els “elegits” per a acordar una sèrie de deliberacions secretes la finalitat última de les quals és la preservació de l’hegemonia capitalista mundial.
Parlant en plata, són els qui tallen l’abadejo. I evidentment, no necessiten saber la nostra opinió...
Al Club ha participat el bò i millor de la fauna ibèrica: demòcrates de la talla del Fraga o del Felipe Gonzàlez; comunicadors professionals i imparcials com el Jesús de Polanco i el Juan Luís Cebrian (els “capos” del demòcrata i progressista grup Prisa); representants de la sobirania popular com la Reina Sofia; treballadors humils i honestos com el Rodrigo Rato, el Federico Trillo o l’Esperança Aguirre; o representants de la classe obrera com Pedro Solbes o Joaquim Almúnia, entre d’altres.

Aquest any els tenim ben a prop de casa, a Sitges. No sabem qui anirà: tot són rumors i cristalls fumats de limusines. És probable que assistisquen el Zapatero i la reina Sofia; és ben conegut el caràcter democràtic d’ambdós! No sabem res dels assistents, però ells ho saben tot sobre nosaltres. I és ben probable que del Club isca el futur del nostre treball, isquen les línies de la Reforma Laboral; isca el futur dels transports públics, de l’educació i la sanitat; si els abelleix probablement isca el nom dels nostres fills, qui sap?

Ho fan d’amagades, però es queden amb el cul a l’aire. Crec que tinc una miqueta més clar el que vol dir el Zapatero quan parla de democràcia, diàleg i respecte: en realitat supose que voldrà dir capitalisme i exèrcit, dictadura dels mercats i respecte a la l’Estat de Dret (de Dret del capital!)- però això és altre tema... Supose que el Lenin no anava tan errat quan afirmava que “la premsa són els pamflets que els rics reparteixen als pobres”; quan llisca El País o mire Cuatro o escolta la Ser, tindré en compte que estic escoltant, mirant o llegint gent que actua gairebé com els portaveus del Club.
I mirant-ho bé, també entenc perquè l’amic Rubalcaba diu que hem d’estar tranquils i satisfets: ells decidiran per nosaltres.

Amigues i amics, ens assenyalen la lluna i mirem el dit: Giner és un pobre mort de fam, un aficionat dels d’anar per casa; un titella de 3a regional.

Tot plegat, convindria que ens ho miràrem, no?Autor: FORCAT

VALLADA, 4–VI-2010

UNA LLÀSTIMA...


Aquest dilluns, dia 7 de juny, a les 00 h. finalitzarà el plaç d'enviament d'històries curtes per a participar al 1er CONCURS D'HISTÒRIES CURTES "POSENYOR 2010".

Fins el moment, no ens han enviat RES.

Està mal dir-ho per la nostra part, però sembla que la competència va a ser pobra, per dir algo... Què és el que volem dir? Doncs que aquell avispat/ada que ens envie alguna cosa just abans de la data, pot ser que tinga premi assegurat... Trist però cert.

Com em dit... tota una llàstima...

Aquell/a que vullga participar, que consulte les BASES DEL CONCURS

dijous, 3 de juny de 2010

Giner defiende el desalojo del local de la UDP-Vallada

El alcalde asegura que la junta directiva fue elegida de forma irregular y adoptaron posteriormente unas siglas diferentes

02.06.10 - 00:28 -
El alcalde de Vallada, Fernando Giner, ha defendido la legalidad de desalojar de la sede de la Unión Democrática de Pensionistas a una junta directiva elegida de forma irregular el pasado mes de enero, y que fue impugnada por la Federación Provincial, tal y como informó este periódico en su día.
En aquella ocasión Vicente Perales, concejal de la oposición en el Ayuntamiento de Vallada, encabezaba una candidatura de la UDP a la cual no podía acceder, ya que los estatutos contemplan que «ningún directivo de la UDP puede figurar en las listas electorales para cargos públicos». Esa candidatura fue elegida y posteriormente anulada la asamblea por las razones anteriormente citadas, pero Perales y su junta siguieron ocupando el local de la Unión, pese a que se convocó a todos los socios a una nueva asamblea para otra elección.
Pero es en este momento cuando Vicente Perales y su junta, después de solicitar la validez de su elección y de que se la desestimasen, aparecen con el nombre de Asociación Democrática y de Progreso de Jubilados y Pensionistas de Vallada, cuando anteriormente habían firmado el contrato con el arrendatario del bar o la expedición de carnés, con el nombre de la UDP.
De hecho en ningún momento se presentan ante los socios o ante la Federación Provincial como una nueva asociación, sino que siempre utilizan las siglas de la Unión Democrática de Pensionistas, hasta que esta lleva a cabo una Asamblea General Extraordinaria y elige una nueva junta Directiva presidida por José Pastor Gómez.
En ese momento se le exige a Vicente Perales Calabuig la entrega de las llaves del local, tras el acuerdo plenario del Ayuntamiento, ya que se habían cambiado las cerraduras, pero este se niega a entregarlas por lo que el Ayuntamiento procedió, con la presencia del jefe de la policía local y el nuevo representante legal de la UPD José Pastor, a un nuevo cambio. Y es que según el alcalde Giner, «la beneficiaria de la cesión del uso y disfrute del local es la UDP desde 1987 tal y como se aprobó en una sesión plenaria y la nueva asociación elegida irregularmente no tiene nada que ver con estas siglas. Durante 23 años no ha habido ningún problema entre el Ayuntamiento y la UDP, sino un respeto mutuo que ahora Vicente Perales ha pretendido romper».

Font: http://www.lasprovincias.es/v/20100602/ribera-costera/giner-defiende-desalojo-local-20100602.html

Imparcialitat, equidistància i partidisme

Aprofitant que en algun comentari s'ha parlat d'imparcialitat, m'agradaria aclarir alguns conceptes que, poden parèixer obvietats el que dic, però no ho són perquè es confonen de vegades. Imparcialitat es no tindre prejudicis contra algú, per a poder procedir amb rectitud. Equidistància es mantindre la mateixa distància entre dos o més elements. No és, doncs, el mateix, encara que sovint es confon. Les lleis deuen ser equidistants perquè hom considera que tracta de la mateixa manera a tots, es a dir, s'aplica a tots per igual. El jutge deu ser imparcial, no equidistant, deu actuar sense prejudicis i açò significa que deu tindre en compte les proves dels fets i raonar d'acord amb elles, però no tractar igual al delinqüent i a la víctima.

Altres vegades quan s'acusa algú d'imparcial el que vol dir-se és partidista. En aquest país tinguem el vici de ser blancs o negres, ignorant l'arc de Sant Martí, amb tots els colors que hi han entre un i l'altre. És una manera fàcil de polaritzar opinions i desqualificar les que no interessen, simplement perquè venen de l'altra part, sense raonar-les. Aquesta divisió en dos bàndols enfrontats provoca l'adhesió absoluta a una part o altra per damunt dels interessos generals però, el que és pitjor, anul·la l'esperit crític de les persones i ens aborrega. Així permetem accions injustes, inclús delinqüencials, perquè les fan els nostres.

Quan algú actua fora de la llei comet un delicte, traspassa la línia de la equidistància, i no pot tractar-se de la mateixa manera que als que han respectat les normes. No pot dir-se del jutge que no és imparcial pel fet de considerar les proves i els fets que acusen algú. El jutge no deixa de ser imparcial per condemnar uns i absoldre altres, si ho fa raonadament, d'acord a les proves. El delinqüent sempre dirà que l'acusador es del bàndol contrari, buscant el suport dels seus companys. Ja des de xicotets diguem que hem suspés perquè el mestre ens té mania encara que sabem que no hem estudiat. Però es pot ser imparcial i denunciar fets injusts o il·legals, especialment si son comesos pels poders públics.

Els funcionaris, els que tenen un lloc de treball públic, reben el poder dels ciutadans per a que complisquen i facen complir les lleis necessàries per a la convivència. Una irregularitat d'un ciutadà pot ser sancionada i no passa més, però un funcionari comet, a més, prevaricació, el que agreuja la irregularitat i la converteix en delicte. Al poder públic tenim l'obligació d'exigir-li el compliment de la legalitat. Els funcionaris tenen l'obligació de complir el que diu la llei i no el que diga el polític de torn perquè, en cas de conflicte, serà ell el responsable de no haver complit amb la seua obligació i no el polític, que després de tot està de pas. Eixe és un dels motius pels quals els funcionaris no poden ser acomiadats. Per a que puguen complir amb la legalitat sense por a quedar-se sense treball. I per això també, hi ha polítics que prefereixen donar treball precari per a poder pressionar i ser obeïts com els reis medievals.

Hi han polítics, com ara els diputats de les Corts o del Parlament Valencià, que gaudixen d'aforament. Els aforats tenen els privilegis d'inviolabilitat i immunitat. La inviolabilitat és per a que els diputats, especialment els de la oposició, puguen manifestar amb tota llibertat les seues opinions sense por a represàlies. La immunitat té com a finalitat protegir la llibertat dels representants del poble contra detencions i processos que podrien utilitzar-se per a privar-los de llibertat i impedir la seua funció política. Desgraciadament hi ha polítics que aprofiten l'aforament per a delinquir impunement però, el cas Gürtel, el de Jaume Matas i altres, que no cite per no cansar, demostren que, com diuen els castellans, “a cada cerdo le llega su San Martín”.

IRON MAIDEN

dimarts, 1 de juny de 2010

TROBADA VALLADACITY

Fa un parell de setmanes,en el casament de dos vallains,parlant amb un amic aficcionat a la lectura dels textos d'IRON MAIDEN, s'ens va ocorrer la idea de fer una trobada de lectors, participants i aficcionats del blog VALLADACITY.
Pensavem que seria enriquidor i interessant fer: la 1era TROBADA D'AMICS DE VALLADACITY.Tindriem l'oportunitat de conversar cara a cara amb els nostres veins cibernautics, coneixeriem les nostres inquietuts i donariem a coneixer mes el blog als demes valladins i valladines.
La proposta era, fer la trobada durant la festa major de vallada o uns dies abans.

Vos deixe la paraula...entre tots decidim i plantem un dia, organitzem dinar o picaeta i una presentacio oficial en un lloc public: casa la por, biblioteca, planta baixa...

Que vos pareix la idea?

Resultats de la selecció de socorristes

Copiem i peguem de la web de l'Ajuntament:

"Los socorristas seleccionados para la temporada 2010 han sido los siguientes:

- Mª Angeles Pérez Santos
- José Carlos Herrero García
- Toni Castells Cabanes
- Josep Aliaga Giner
- Jorge Peris Cerver

Quedando la lista de reservas como sigue:

- Javier Jordá Ribera
- Jorge López Díez
- Alejandro Carreres Revert
- Gonzalo Flores Lluch
- Josep Tortosa Prats

Procedencia: Agencia de Empleo y Desarrollo Local"

FESTA GIN MASTERS PUB GLAÇÒ, DIVENDRES 4 DE JUNY

DISFRUTA DE LA MILLOR GINEBRA DEL MOMENT, PUB GLAÇÓ ET CONVIDA EL PROPER DIVENDRES 4 DE JUNY A LA FESTA GIN MASTER'S AMB AZAFATES I REGALS, VINE I DISFRUTA DEL MILLOR AMBIENT.

Pepe B.

Agraïments i opinió sobre el bloc

Hola a todos y a todas;
Os sigo desde que empezasteis, y he de decir que admiro vuestro trabajo, la dedicacion y el empeño que ponéis en él. Todo ello de manera desinteresada.
La verdad es que con este blog, le estais dando más vida al pueblo de Vallada y estais haciendo que la gente se anime a hablar y a comentar cualquier cosa (además de animarla a usar las nuevas tecnologías...) Sinceramente, os creo cuando decis que por vuestra parte, no hay ningun tipo de censura o manipulación, ya que, aunque sí que es cierto que predominan los comentarios que critican la política que nos gobierna, si que hay otros que dan a entender lo contrario, pero claro... como en todo, la participación lo dice todo, y si los "OTROS", no participan, es su problema... Para mi sois como la Radio Nacional de España, que lo dice todo de todos, no como esa vergüenza de televisión pública-autonómica que tenemos los valencianos.
Todo esto me lleva a otro asunto, y es el poco provecho que se le da al blog, no solo por parte del Ayuntamiento (como bien decís) si no por parte de todos los vecinos del pueblo, en cuando a herramientas para comunicar acontecimientos, anuncios de compra-venta, opiniones (no políticas), anuncios de negocios, ofertas puntuales, intercambio de imágenes, etc...
La verdad es que es una lástima que, al ver la lista de MIEMBROS Y COLABORADORES, haya tantos pseudónimos (entre los que yo mismo me incluyo), y tan poca gente que de la cara, sin miedo a, como dice el admirable IRON MAIDEN, "la vara que nos gobierna". Pero quiero que sepáis que somos muchos los que os seguimos. Yo a veces pienso: si en mi familia, siempre estamos pendientes de lo que sale en el blog de Vallada, tanto yo como mi mujer e hijo mayor, supongo que en el resto de familias pasará lo mismo... no?
Bueno... os dejo.
Me gustaria que pusiérais este comentario, como entrada a parte, para que a nadie se le pase por alto.
Muchas gracias.

pd: Le pido disculpas a mis hijos, (que son realmente quienes han insistido en que os escriba), por no haberlo hecho en valenciano, pero ellos no entienden que uno no puede o sabe escribir en la lengua que habla, cuando inexplicablemente, no se le fue enseñada en su momento en la escuela.

PCG

Prevenció de drogodependències: On i com actuar?

Bon dia a tots, Valladins i Valladines.
Ens em trobat, de nou, un d'eixos fulls informatius que repartix l'Ajuntament casa per casa, i dels que curiosament, no ens arriba cap a nosaltres per poder-lo transcriure al bloc.
Es tracta d'una xarrada informativa sobre les Drogotependències i la seua prevenció, que sembla molt interessant. Des de VALLADA City, recordem als pares, mares i joves (donada la poca asistència d'anys anteriors), que acudir a una xarrada d'aquestes, no implica que nosaltres o els nostres fills, siguen uns drogodependents... també recordem que les drogues, estan més que presents als àmbits (festius i no festius) on els nostres fills i filles es mouen.

Aprofitem també, per comunicar a l'Ajuntament, i també a la responsable de la "Agencia de Desarrollo Local de Vallada", Maria Boluda, que anem a llevar-los definitivament de la llista de membres i col·laboradors del bloc, donat que fa quasi un any que han decidit no col.laborar en aquest mitjà digital i LLIURE (no manipulat) del que tants i tants valladins i valladines fan ús.
No obstant, seguirem conservant al bloc els respectius enllaços, tant a la web de l'Ajuntament, com a la web de la ADL... faltaria menys!

Be, l'escrit diu així:

"El Ayuntamiento de Vallada, dentro del Programa Provincial de Actividades Preventivas para 2010 de la Diputación de Valencia, ha organizado la sesión informativa “ Prevención de drogodependencias: dónde y cómo actuar” .

Dada la gran presencia social que tienen las drogas en la actualidad, se hace necesaria una intervención hacia la prevención de drogodependencias, especialmente en el ámbito familiar.

El objetivo de la sesión es informar tanto a los jóvenes como a los familiares sobre las diferentes sustancias que existen y advertirles sobre sus peligros.

Esta charla va dirigida a todos los vecinos de la población (padres y madres, jóvenes, etc.). ç

Tendrá lugar el próximo lunes 7 de junio , en horario de 17.00 a 19.00 h, en la Casa de la Cultura (local de las Amas de Casa). "

Excursió al riu Fraile per part de l'Associació Cultural Serra Grossa. 6 de juny (inscripcions fins al 3 de juny).

Els de Serra Grossa ens envien aquest comunicat. Aprofitem per pregar-los que a l'altra ho fagen en format text, i no en format jpeg, què és més fastigós de llegir...
Ja sabeu, tot aquell que vullga passar-s'ho be, de forma diferent i en contacte amb la Natura, que s'unixca a aquesta iniciativa.
Ja és Primavera!