Cercar en aquest blog

dissabte, 12 de juny de 2010

EL SOLC

Posted by Picasa

Una polseguera de terra roja s'alçava darrere de la muleta. El sol ens banyava l'esquena amb suor. Les espardenyes de careta avançaven a pas lent enfonsant-se en la terra, mentre les cuetes de rastrell ens seguien corrent espavilades pel solc. Mon pare feia els cavallons amb la mula i jo refeia les puntes i les vores amb l'aixada...

Per a seguir amb el relat, feu click ací

Fotografies del Mundial de futbol


Hola a tots;
Qui em conega sabrà el que m'agrada el món de la fotografia, prou més que el futbol, del que no se ni quants jugadors fan falta per jugar un partit...
Fa uns dies, em varen passar uns links amb les millors fotografies que s'estan fent als preparatius per al Mundial 2010 i també un altre amb fotografies dels últims 80 anys de Mundial.
He pensat que, com ací hi ha tanta aficció, vos poden interesar... a mi m'han agradat molt.
Aquestos són els links:

Mundial 2010

80 Anys d'història

Kike
www.hein-rich.com

dijous, 10 de juny de 2010

Cursos de natació estiu 2010.Per fi l'Ajuntament ha entrat en raó i torna a enviar-nos informació per a que la penjem al bloc!!!
Què va! És broma!

De nou ens trobem un altre full a la porta de casa amb el conegut títol: "EL AYUNTAMIENTO INFORMA", i nosaltres pensem: "Informa a los que le da la gana, porque a nosotros no nos llega nada", no?
En fi... coses de parbulets, no cregueu?

Be, doncs això, un altre full de paper (no reciclat, of course), esta vegada per anunciar el següent (aprofitant que ho copiem a posta, ho traduirem al valencià, perquè es veu que l'Ajuntament no sap que la gent de Vallada enten fins i tot el valencià!):

"L'Ajuntament de Vallada ha arribat a un acord amb un club de Xàtiva per a la realització de cursos de natació i aiguagym per al pròxim mes de juliol (de l'1 al 31 inclús).

L'horari de les activitats serà:

- Aiguagym a les 9h.
- Natació infantil a les 10h i a les 20h.
- Natació adults a les 20h.

De dilluns a divendres en el poli.

Per a més informació e inscripcions, acostar-vos al pabelló municipal."

Nova Web: ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL BASE S.D. VALLADAEls "furgolistes" estrenen una nova web que te molt bona pinta. Molt atractiva i amb un disseny molt treballat.
Com que no és un bloc, la incorporem a l'apartat de "Altres Webs Valladines".
Enhorabona per la iniciativa.

D'ací no res... festes!

70è aniversari d'El Gran DictadorEnguany es compleixen 70 anys de l'estrena d”El Gran Dictador”, la magnífica i imprescindible pel·lícula de Charles Chaplin. Si algú no l'ha vist li recomane que ho faça, per a passar una bona estona amb rialles i contingut humà i democràtic. Aquest vídeo mostra el discurs final. Passe-ho be

dimarts, 8 de juny de 2010

Sense pena ni glòria...

Tal i com vos comunicavem ací, el concurs literari ha finalitzat i no em rebut cap escrit per la vostra part.
Per la nostra part, tot està dit.

Vallada construye tres puentes para mejorar los accesos a zonas de la localidad

El Ayuntamiento de Vallada ha iniciado una serie de obras municipales consistentes en la construcción y mejora de toda una serie de accesos, consistentes en la remodelación y ampliación del puente que une el barranco de Sarraella con el Camino del Plá.
Al mismo tiempo se han iniciado las obras del puente del Camino de la Ermita para consolidar y mejorar este acceso, mediante una pasarela peatonal que evitará la carretera para poder llegar desde el centro urbano al paraje de la Ermita, una zona de constantes visitas que hacía imprescindible esta obra, para reforzar el carácter turístico de la zona, una zona de referencia en las comarcas centrales que encierra lugares tan emblemáticos y únicos como la 'Cova dels Sumidors'.
Un tercer puente completará esta serie de actuaciones. Se trata del que se construirá en el Camino de la 'Font d'Espanya'.
Para el alcalde Fernando Giner, «estas obras son imprescindibles para el crecimiento y mejora de la calidad de vida de los ciudadanos de Vallada, y vamos a seguir con continuas actuaciones como será la próxima construcción de un tanatorio municipal, elemento imprescindible en la sociedad del siglo XXI y que venía demandándose desde hacia mucho tiempo».

Nou Bloc: La Sal del Romer.

Tenim un nou bloc a Vallada.
Esta vegada, del conegut restaurant de l'ermita La Sal del Romer.
Per a qui vullga visitar-lo, el posar a la llista de "Blocs valladins".

Et sembla just?

Hola!

Us passe el link d'aquest vídeo.
En el context de vaga de demà estaria bé que el penjareu si ho creieu convenient. És molt breu.
Espere que us aprofite.

Gràcies!


LOS JUBILADOS DE VALLADA ACUSAN A GINER DE CREAR OTRA ASOCIACIÓN PARA CONTROLARLA.

ADJUNTO PUBLICACIÓN QUE SE HIZO EN EL PERIÓDICO LEVANTE EL DÍA 04 DE JUNIO DE 2010 (VIERNES). PARA SU PUBLICACIÓN EN VALLADA CITY

UN SALUDO

Vicente Perales

_________________________________

"Critican que el ayuntamiento sólo conceda los locales y las ayudas a la nueva entidad.

La Asociación Democrática y de Progreso de Vallada ha aclarado que desde el año 1987 “sólo ha habido una asociación de Jubilados, que es la que ha sido desalojada de un edificio municipal cedido por el ayuntamiento por tiempo indefinido, y que cuenta en la actualidad con 465 socios”. Desde esta asociación han recordado que ha existido unidad entre los jubilados de Vallada, “hasta que el alcalde, Fernando Giner quiso que nos trasladáramos al nuevo Centro de Mayores de la Caixa de Ontinyent, porque el de la plaza lo quería destinar a un museo de Nasio Bayari y nos opusimos por no mantener las mismas condiciones que teníamos en el Centro de Jubilados de la Plaza Mayor”.

También han criticado que Giner, al no hacerse con el control de la Junta Directiva, “ha constituido una nueva asociación con los candidatos que no salieron elegidos. A la nueva asociación les concede los dos locales: el nuevo de la Caixa de Ontinyent y el que teníamos en la Plaza y el arrendamiento del bar”. En cambio, “a nuestra asociación se le deniega una subvención, y se le ordena a la asistenta social que la subvención que venía recibiendo nuestra asociación se le asigne a la nueva, y además se le conceden dos subvenciones más”. Sobre quien tiene derecho a usar los locales, “es una cuestión que tendrá que decidir los Tribunales”, pero recuerdan “lo que no puede el alcalde es tomarse la Justicia por su mano”."

diumenge, 6 de juny de 2010

Acabem amb açò d'una vegada

Diuen que una mentida repetida es converteix en veritat. Açò deuen pensar els que, sabent que no és de veres i coneixent els documents que ho desmenteixen, continuen afirmant que s'ha canviat el nom de l'Associació de Jubilats i Pensionistes després de les últimes eleccions. L'article de “Las Provincias” reprodueix els falsos arguments que ja coneguem. Ara, hi ha que reconèixer que al final de l'article diu una veritat, quan afirma que durant 23 anys no ha hagut cap problema entre Ajuntament i els majors. Es de veres perquè l'Ajuntament els ha ignorat per complet. Una associació de persones majors, amb més de quatre-cents afiliats, no ha rebut cap ajuda, mentre associacions sense trellat gaudien de les subvencions municipals.

Els majors han estat, sempre, en la mateixa i única associació, durant molts anys presidida per un home de la corda de l'alcalde i a qui també li agrada passejar la vara en les processons. Va ser eixe president, Rafael Garcia Garcia, el seu secretari Ignacio Calabuig Rubio i tots el membres de la directiva d'aleshores, els que van signar el document per a passar-se de l'UDP a l'associació actual, fa més de tres anys. I açò no és una opinió, hi ha els documents. O, al menys, estaven abans de l'assalt del local i la requisa dels documents de l'associació. Totes les dades, amb pels i senyals, van ser publicades en aquest mateix blog i es poden veure per qui tinga curiositat ACÍ

Per a desgràcia d'alguns l'associació on pertany la de Vallada, gràcies a l'anterior president des de l'any 2007, no posa cap impediment a que els càrrecs siguen polítics. Però l'article de “Las Provincias” centra el problema en la incompatibilitat del president actual, i no és eixe el problema. El conflicte és anterior. Naix de l'intent de desposseir als majors del seu local de la plaça, amb Rafael Garcia de president. El trasllat del mobiliari i la documentació, sense acord dels pensionistes, a un altre local. Eixe va ser el fet que va provocar la dimissió del president i les obligades eleccions, per a les que no es trobava ningú que volguera ocupar el lloc deixat per Rafael.

Els mateixos que van anar amb presses i exigint a última hora no s'havien preocupat gens per l'assumpte fins que l'alcalde els va mobilitzar, i en alguns casos obligar, a formar part de la llista alternativa. El problema no és l'UDP ni Perales. El problema és el local de la plaça. Que l'alcalde respecte el document de la cessió als pensionistes, que deixe als majors en eixe local, i no hi haurà cap problema de presidents ni de baines. Perquè el problema és vosté senyor alcalde, la creat vosté, la seua forma arbitraria de governar, l'ús capritxós que fa del patrimoni municipal i els compromisos que adquirix prometent coses que no són de vosté, que són del poble. Renuncie al local, que no és de vosté, i acabe ja amb aquest enutjós i vergonyós assumpte.

IRON MAIDEN