Cercar en aquest blog

dissabte, 11 de desembre de 2010

Las Fallas ya exhiben nueva imagen para 2011

"El concejal de Fiestas y presidente de la Junta Central Fallera, Félix Crespo, ha presentado este martes el cartel oficial para las Fallas 2011. La Fallera Mayor de Valencia, Laura Caballero, ha desvelado el veredicto del jurado, que ha elegido como ganadora la ilustración titulada 'Flama', firmada por Rafael Vilches Saéz, de Valencia.
Por otro lado, en la categoría general, la mención de honor ha sido paraBorja Tur y su cartel 'Allò irremeiable' mientras que el cartel vencedor en la categoría de estudiantes es obra de Pablo Lladosa Giner, de Vallada, y lleva por lema "Verd".
En total, en esta edición se han presentado 79 carteles, no sólo procedentes de Valencia, sino de otros puntos de la geografía española como


divendres, 10 de desembre de 2010

Memòries del Paradís. Premi de narrativa curta 25 d'abril Vila de Bernissa 2010, per Francesc Belda i Tortosa. Presentació a Vallada.

Hola valladins i valladines. Per si voleu distreure´s un poc llegint us convidem a la presentació de "Memòries del paradís". Salutacions. "Associació Cultural Serra Grossa" l'once de decembre a la Biblioteca Municipal de Vallada.

(feu clic sobre la imatge per veure-la més gran)

dijous, 9 de desembre de 2010

21 de desembre: Vaga de consum.

Hola, amigos de Valladacity. Mirad a ver si podéis colgar este video en vuestro blog.
Gracias!

21 de diciembre HUELGA DE CONSUMO.
El próximo 21 de diciembre de 2010 está convocada una huelga de consumo contra el capitalismo y para que paguen la crisis aquellos que la han provocado: banqueros, especuladores y multinacionales. Es necesario seguir explorando nuevos campos de lucha y aglutinar iniciativas.
Tras el día sin compras, tras la jornada Stop bancos, nos acercamos a la que puede ser la mayor movilización social alternativa por las organizaciones que la apoyan y que van en aumento cada día. Se trata de la HUELGA de CONSUMO del 21 de diciembre de 2010. Ahora necesitamos tu ayuda y colaboración difundiendo esta campaña.
Puedes ver un vídeo muy bueno con una canción de Skap haciendo un llamamiento al consumo responsable y porqué no, a la huelga de consumo del 21D en el siguiente enlace: http://www.youtube.com/watch?v=3-t7F7Tasl0
Más información sobre Huelga de Consumo en: www.huelgaconsumo.org
Salud.

"Parte de nuestros males proviene de que hay demasiados hombres vergonzosamente ricos o desesperadamente pobres" M.Y.

PUB GLAÇÓ MONÓLEG IVAN REY


DIVENDRES 10, DECEMBRE A LES 11:00H
GRUP:IVAN REY
ESPECTACLE: "MONOLOGO"
ENTRADA: 3€

SINOPSI:
Lo primero que quiere aclarar, es que lo suyo no es calvo de bote, es natural. Fuenlabreño de pura cepa, su mayor ilusión es dar un día el pregón de las fiestas. Estudió cinco años arte dramático y se dio cuenta que lo suyo era la comedia representando Romeo y Julieta. Siempre que él salía a escena la gente no paraba de reírse (según él, fue porque con las mallas y la peluca que le pusieron, mas que Romeo, parecía el príncipe de Beukelaer (Lease Bekelar)) Estuvo rodando cámaras ocultas, aunque su gran oportunidad le llegó cuando...grabó un video clip con Melody, si, si, aquella niña de los gorilas…A partir de ese momento se le iluminó la cabeza, aunque, naturalmente, de eso se dio cuenta en cuanto se miro a un espejo, y se dedico a hacer monólogos por distintas salas de Madrid hasta que por fin dio el salto a Paramount Comedy. El sabe que es un tipo raro y con muchas taras, aunque lo que peor lleva es ser daltónico… le hace tener grandes dudas existenciales porque… ¡claro!...si se bebe una Heineken… ¿En que color pensará?.

dimecres, 8 de desembre de 2010

Endevina, endevinalla...

Be, el pont (o aqüeducte, per a alguns...), ha arribat al seu fi, així que ja toca endevinalla.

L'endevinalla de la setmana passada no la encertada ningú (ja era hora), però alguna cosa em fa pensar, que Paco s'ha tingut que xafar els llavis, perque el lloc estava molt a prop de sa casa.

Ni Pepe, ni Safraneret, ho han endevinat.

La finestra correspon a la segona casa de l'esquerra que hi ha a l'església del Divino Juez, al carrer del Passeig València. Si aneu per darrere, pel parc que hi bordeja la séquia mare, la voreu.

Aquesta setmana toca personatge. Concretament un molt volgut al poble i conegut per tots.
Anem a veure si l'endevineu.

Sort!


Un temps loco loco...

 (Ens han enviat açò avuí també. Quina coincidència Isidoro, no?. De totes formes podries deixar algun comentari per a aquesta persona. Gràcies Isidoro)

Hola a equip, magradaria que publicareu esta entrada pa que Isidoro, que sap d'este tema,  mos explicara que esta pasant amb el temps???

Pel que e vist al bloc, Isidoro sol participar comentant l'estat del temps, pero fa unes semanes que no diur res y m'extraña perque el temps estos ultims dies, el temps esta loco loco... tant punt un dia fa un fret que pela y tot gelat, com que el siguient de bon mati, un calor que no es normal...

¿Que esta pasant Isidoro? ¿Tinguem motius per a preocuparnos? Perque yo estic preocupat de veres... Aso no es normal!!

PMS

Quan Moriola s'emboira i el Benicadell fa capell, l'amo li diu al criat: "Prepara la massa, pica espart i fes cordell".


Falten moltes dies i pot canviar, pe ro els dos models tant l'americà com l'europeu anuncien lo mateix.
Cal fer les olives este proper fi de setmana per que a l'altre serà molt difícil. Fred, aigua i neu fins la despensa.

Isidoro.

dimarts, 7 de desembre de 2010

Sensibilitat social


En una entrada recent del blog de “Hein-rich” titulada “Abuelito dime tu...” es planteja un tema extremadament sensible que hauria d’avergonyir a molts. Les fotos són molt expressives. Mostren, sense cap artifici, la tendresa, l’amor cap als majors i, al mateix temps, la impotència davant l’avanç inexorable de la decrepitud. Malgrat la delicadesa de les imatges el text que les acompanya deixa al descobert la injustícia social i la fal·làcia dels governants que s’omplin la boca d’alabances i retòrica buida mentre incompleixen el que hauria de ser la prioritat dels polítics: el benestar dels ciutadans.


La Llei de Dependència va ser posada en marxa pel govern socialista de Zapatero de la primera legislatura, quan es recolzava amb l’esquerra. Està finançada al 50% pel govern central i el 50% per les comunitats autònomes. Cada autonomia ha tingut llibertat per a organitzar-ho com ha cregut més convenient, d’ací les diferències a tot l’Estat. Hi ha autonomies on quasi el cent per cent de les demandes han sigut ateses i altres, com la nostra, on el 43% està en 

diumenge, 5 de desembre de 2010

Oferta turístico-esportiva per aquest pont

   Hola, 
     Vull donar-li una nota d'humor al blog. Si no voleu no la publiqueu.

     
     Oferta turística per a este pont.

      Si voleu gaudir d'una activitat a l'aire lliure al temps que mantinguem víves les nostres tradicions. Si voleu gaudir del companyerisme i l'amistad. Fer exercici. Sols necisiteu portar roba còmoda, menjar i aigua per passar el dia. Podeu gaudir al vostre ritme, o entrar en competició. L'equip que resulte guanyador tindrà foto de regal i botella de cava. I tot per només 5 euros.Si n'esteu interessats poseu-vos en contacte amb mi  a la següent adreça de correu electrònic: 
 
 


      Que no us ho conten!