divendres, 7 de gener del 2011

Arròs Covat. Cap. 1: Arròs a banda. Tots els divendres, a VALLADA City

Hola, com que m'agrada tant aquesta sèrie, m'he decidit a compartir-la amb vosaltres. Espere que vos agrade i que "alguns" no li feu creus pel simple fet d'estar en català. Doneu-li una oportunitat. Ha guanyat un premi ONDAS 2010 al millor programa de televisió no estatal. Es molt divertida, sobre tot per a la gent jove. Per cert... no és apta per a menors de 16 anys.


"Arròs covat" és una sèrie sobre el conflicte de fer-se gran i tenir la sensació que les oportunitats et passen pel davant.
El Xavi Masdéu, el nostre protagonista, té 30 anys i una sensació constant que se li cova l'arròs. És un dissenyador d'èxit, modern, cosmopolita, que té un estudi de disseny gràfic.
És reflexiu i intel·ligent, però un absolut incompetent sentimental, cosa que amarga l'existència a la seva xicota, la Sònia, de qui està completament enamorat, tot i que últimament no para de mirar amb desig totes les noies amb qui es troba, en especial la Luz, una noia que és pura temptació per a ell.
Aquest fet farà que comenci a replantejar-se la seva relació amb la Sònia, i desembocarà en una amarga ruptura sentimental que el durà a replantejar-se tot el seu món vital, professional i sentimental.
Serà el Xavi capaç de madurar sentimentalment a la vegada que apaivagarà la sensació que una part de la seva vida s'esgota? Farà front amb enteresa a la sensació que se li cova l'arròs?


Cap comentari: