dimarts, 4 de gener del 2011

Bandolers d'ahir i avui.

Ara estem en el temps d'arreplegar les olives i els comentaris del que passa per les almasseres per quasi tots els llocs és paregut. "Que si m'han donat poc rendiment". Que si esta d'ací no et fa analisi de les olives i talla per on vol." "Ací al poble ens fan bon oli, però te'n donen poquet, poquet".


Pareix ser que l'oli per on passa banya i això suscita els comentaris de la gent. També hi ha qui s'ha encarat als amos i els ha dit el que ve al cas, sent la resposta una vegada: "Si no t'apanya te les xafes en un morter".
Demostren tindre molt poca vergonya, ja que no és llògic que unes olives donen al 21% i les altres del mateix tros uns dies després donen al 17%.O comencen donant al 20% en una partida, una setmana després al 21% i després tornen a donar al 20% quan ja estan més madrures i han passat tres setmanes.
Podrien posar una máquina i analitzar les partides. però no els interesa, almenys ací al poble, així tallen per on volen, encara que suporten els comentaris d'algun client astrorat al vore el poc rendiment obtingut. 
 La gent fa comentaris, tot i que que quasi tots callen i s'aguanten. Jo volia posar ací la meua queixa del que està passant, tot i que jo no tinc oliveres, ja que mon pare les arrencà al vore el poc rendiment que treia. També vull aportar un granet a la llista de refranys:
"D'almarsserer canviaràs i de lladre no t'escaparàs". 

Si els administradors suprimixen esta entrada ho entendré. Però si es queda un poc de temps voreu els comentaris de la gent.
Gràcies.

4 comentaris:

  1. Per què hauriem de suprimir-ho?
    Res del que dius és mentida i a més (i el més important), està tot ben raonat i en bones paraules.
    Ojalà més gent fora com tu i utilitzara el bloc per a denunciar fets com aquest.
    Felicitats per l'acció.

    ResponElimina
  2. Clar que em pareix a mi tambe mal pero ,com no queda atra si no vols anarten fora doncs a tragar.
    Fa cuasi un mes i mig ami en van donar lo mateix que esta semana i les olives esta molt madures com teu expliques ...algo falla no?

    ResponElimina
  3. Són les conseqüències de no conservar la cooperativa. aixina que, com diuen els castellans, ajo... y agua...

    ResponElimina
  4. Heu arribat al 20%????? increïble.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.