dimarts, 18 de gener del 2011

Concentració contra la reforma de les pensions

Des de l'Escarot, l'Assemblea de Joves de La Costera, us informem i us convoquem per a la concentració contra la reforma de les pensions que tindrà lloc el proper divendres 21 de gener a les 20h davant l'ajuntament de Xàtiva. La concentració acabarà amb diferents parlaments.
Tot i que en breu vos passarem el comunicat oficial, us anticipem que la concentració es fa per a protestar contra una reforma que perfila un augment de l’edat de jubilació, el qual es preveu que siga dels 65 actuals fins als 67. 

En segon lloc, es modifica substancialment el període de còmput i mínim cotitzat a la seguretat social. Així doncs, es preveu que, per poder cobrar quan t’hages jubilat la pensió completa, hages cotitzat d’entre 20 a 25 anys. Una mesura que és asfixiant per als joves tenint en compte les relacions laborals que actualment ens envolten: precarietat, contractes temporals...

Amb la concentració, exigim al govern espanyol que ature el procés de la reforma de les pensions, per la farsa que suposa per a la majoria de la gent. A més, denunciem la complicitat i corresponsabilitat dels responsables polítics de la comarca, els dirigents del PP i del PSOE.

La concentració està convocada per CaMot, Endavant(OSAN)- La Costera, Cremats (Assemblea de Joves de Xàtiva) i L'Escarot(Assemblea de Joves de La Costera - CAJEI).

Us adjuntem el cartell. Us recordem que en breu rebreu el manifest de la
concentració.

Esperem que la informació us siga d'interés.

Si voleu més informació, contacteu via correu: lescarot@cajei.cat

-----------
L’Escarot, Assemblea de Joves de la Costera (CAJEI)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.