dimecres, 19 de gener del 2011

Documental Equip Hoyt

Després de la crida a que algun col·laborador es fera càrrec de la secció dels documentals, al final serem dues les persones que anirem penjant documentals d'interés de manera setmanal, ho farem els dimecres.

Aquesta setmana comencem la nova secció amb un vídeo que no deixarà a ningú indiferent.




Està basat en la vida de Dick i Rick Hoyt, coneguts com l'Equip Hoyt per les seues peculiars participacions en diverses competicions esportives. Rick sofreix una paràlisi com a conseqüència d'un problema d'asfíxia durant el seu naixement. Però son pare, mai ha considerat la minusvalidesa del seu fill com un problema per aconseguir que aquest tinga una vida el més normal possible. Des que un equip d'enginyers li varen fabricar un petit ordinador amb el que es pot comunicar, Dick sap que al seu fill li entusiasmen els esports, per això ja fa temps que va decidir començar a participar en carreres, maratons, triatlons i inclús la competició més exigent d'aquesta modalitat, l'ironman. Una prova que consta de 3.800 de natación, 180 km de ciclisme i 42,2 km de marató. La carrera te un temps límit de 17h i aquest home l'ha fet amb el seu fill, tot un exemple de tenacitat, superació i amor per ell.

Si teniu més ganes de saber sobre la història de l'Equip Hoyt, ací teniu alguns enllaços:


A la seua web trobareu a més imatges, testimonis, i informació sobre la Fundació Hoyt, creada per ajudar a la inserció de les persones discapacitades en la vida diària.

Hypatia A.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.