dijous, 6 de gener del 2011

Moltes gràcies de tot cor...

... el que menys ens esperavem avuí, era açò a la bústia d'un dels administradors.

Sigues qui sigues, gràcies de tot cor. Ens has deixat sense paraules.... i sols ens falten 8 euros per arribar als 28!


L'escrit diu així:

"Estimat equip del Valladacity; 
Encara que no hem rebut la vostra carta, en la nostra qualitat de mags, no hem perdut cap d'ocasió per veure com s'haveu portat enguany.
Hem comprovat que la finalitat del vostre bloc és el crear llaços de germanor entre les persones que habiten tan bonic poble.
Pensem que és una molt bona lloable tasca i som conscients de que amb la actual conjuntura econòmica, aneu ajustats de presupost.
Després de fer les consultes pertinents amb la patgetura de comptes hem decidit de concedir-vos una, encara que xicoteta, ajuda per al manteniment del bloc.
Feu bondat i ajudeu al vostre poble en tot el que haja menester.


Afectuosament M.G.B.

PS: Els gamells ens demanen que si podeu, feu una campanya per mantindre els pocs garrofers al terme, que cada vegada costa més trobar garrofes."

2 comentaris:

  1. Hola equip de Vallacity.

    Si jo tinguera idea qui sou, o al menys un tant sols, passaria pel vostre poble i vos deixaria a la bústia 10€. Per que crec que esteu fent una tasca importantisima per la gent del poble..

    endavant

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies home/dona.
    Ser, som ja molts... un bon grapat, uns coneguts i altres no.
    De totes formes, si vols ficar els últims 8 euros que necessitem, si mires dalt, en la columna de la dreta, veuràs el botó per a donatius.
    Per cert, Guevara, a tu no et tenim fitxat de col·laborador, aixina que si vols crear les teues entrades i eixes coses, fes-te un correu a gmail i t'autoritzem, val?.
    Bona nit i gràcies de nou pels ànims.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.