dilluns, 31 de gener del 2011

Ni l'amor té edat, ni el futbol tampoc..

Després de pedre'ns, això si, cada cotxe per un camí distint.. Jaja. Trobem el camp d'Ollería. Hui no hem mirat ni els graus, el fred no és problema, ens morim de ganes per jugar aquest partit.

En la primera volta, ens guanyaren a casa 2-3. No contentes amb això, l'equip de l'Ollería va fer un escrit a un diari comarcal, ahí remarcaven que les jugadores d'Ollería guanyen al Vallada on hi han jugadores que els doblen la edat.

Camp de gespa natural, no molt ben conservat, però ens sobra com a escenari d'actuació.

Onze titular: Noelia en porteria, lateral dret Yéssica, Lateral esquerre Carmina, Central lliure Ana, central amb marca Nori, al mig Ainhoa i Mayte, interior dret Silvia, interior esquerre Mireia i davant "detonador", dic, Blanca i Carmen.

Bé, el mister, conscient de les condicions del camp insisteix en que Ana no permitixca que passen al nostre camp i que aprofitem totes les oportunitats a fer gol. I així ferem...

Hui contem amb gran afició, entre tants, cal destacar que ve Manolete (q ja el trovabem a faltar), i a Marta i Paulina que estàn lessionades.

Eixim al camp, saludem i per fí apareix Núria Francés entre la multitud amb la llibreta per pendre nota per a la crònica.
Jugem de blau, esperem que done sort.

Comença el partit i,
encara que estem percatant-nos del nerviosisme que dugem damunt per la importància que té el partit, dominem clarament.

Minut 3. Blanca es fà amb el balò i tenim el primer gol!! La portera s'ha quedat mirant-lo com no donant crèdit. Molts pensareu que és le gol de la tranquilitat. Bé, en el nostre cas sempre és el del nerviosisme.. Ara no podem caure!

Degut a les condiciones del camp, el baló és difícil de controlar.

Atenció, el baló passa al nostre camp. Ana talla, Silvia es fà amb el baló i ve una falta a favor. Ainhoa centra i en una gran disputa Blanca torna a fer-se amb el baló i tenim el 0-2! Síi!!! Blanca es lessiona i l'afició no creu que siga possible.. Ara no!! Però Blanca és dura, i vol, volem el "hard trick"...

Gran espectacle de Ainhoa controlant el baló i amb varios regatejos. Perd el baló, pareix que l'Ollería remonta i... Massa tard, final de la primera part. Jaja!!

Atenció, MªAngeles aplega a la segona part! L'afició confía en un 0-3 iens esperen ansiosos al camp. Cares d'optimisme, esperem no baixar la guardia.

Començem fortes la segona part, amb un gran centro de Mireia al segon pal on no aplega Carmen.. Llàstima! Ara sí estem jugant.. Corner a favor, centra Ainhoa, Mire remata.. Ains!!! Casi!!
Seguim presionant, i altre corner. Carmina xuta i.. Massa alta!
Estem totes mossegant-nos les ungles. L'afició no para de cridar.

Minut 40 de la segona part i l'afició aplaudeix, canvi de Blanca per Moni. Blanca abandona entre llàgrimes el terreny de joc. Ha lluitat molt el partit, està contenta. Estem contentes!!

Oportunitat de Moni, menuda potència. Ains! Ha eixit amb ganes i fresqueta. Ainhoa abandona terreny de joc amb la ovació de l'afició i entra MªAngeles al seu lloc. Minut 44, corner a favor nostre i li cau a MªAngeles com si d'un regal es tractara. Atenció! Espectacle fora l'àrea! Un parell de regatejos i sense pensar-ho, xut a porta! No ens queden minuts ja!! GOOOOOOL!!! Tenim el tercer!! increíble!! L'afició no dona crèdit. "Sí, sí, sí!! Vallada Femení!!

Final del partit. Alçem a Noelia en braços, en aquest cas i gràcies a Deu no per el seu gran partit. És el seu aniversari! Huí Noelia es fà més vella i per supost, més bella!