divendres, 28 de gener del 2011

Pestanya "FOTOGRAFIES": Un arxiu fotogràfic per a la història.

Com ja sabeu tots, fa uns mesos varem  fer una recol·lecta de diners entre els usuaris del bloc, i la cosa no va eixir gens malament.

Mitjançant el sistema de donacions de Paypal, varem arreplegar 31 euros (en necessitàvem 28 però la gent es va emocionar a última hora).
Hem destinat aquesta quantitat a renovar el domini www.valladacity.com per un any més (uns 10 euros), i també per a comprar un compte "Pro" a Flickr vàlid per a un any (uns 19 euros).

L'assumpte de flickr, ha sigut idea de Kike, arrel de que fa uns pocs mesos, ha entrat a formar part del nostre equip per encarregar-se de la part "gràfica".
Per a qui no conega flickr, flickr és una plataforma per a emmagatzemar, organitzar, i etiquetar fotografies i vídeos. Una eina semblant al Picassa, però a lo gran, amb multitud d'opcions per editar, compartir, presentar imatges, etc...
Tindre un compte Pro a flickr a més, suposa tindre espai il·limitat per emmagatzemar fotografies i vídeos... per sempre.


La intenció amb tot açò és la que varem tindre des d'un principi, quan varem crear l'apartat de fotografies al bloc: Crear un arxiu fotogràfic què tota la gent de Vallada pogués consultar i compartir lliurement i que no es perdera amb els anys.

Fa unes setmanes començarem a parlar del tio Cento el Diosso... Què s'ha fet de l'arxiu fotogràfic d'aquest home? Ningú ho sap... Pot ser que centenars de records i testimonis del que va ser Vallada i la seua gent s'hagen perdut per sempre?.
Nosaltres no volem que açò passe. S'imagineu com serà entrar d'ací deu o quinze anys al flickr per rememorar la carrera de San Silvestre del 2010? Doncs això és el que pretenem, no tindre que acudir al llibre de festes per recordar aquestos moments... El que ara pot ser una fotografia qualsevol, d'ací 30 anys pot fer-nos somriure i emocionar-nos.

Doncs ací queda la cosa. De nou, vos animem a tots a enviar material fotogràfic al nostre correu (valladacity@gmail.com), també podeu entregar-li'l en mà a Kike. S'acceptarà qualsevol tipus d'arxiu (si és en paper, s'escanetjarà i es tornarà de seguida). Dóna el mateix que siguen fotos antigues com actuals, poc a poc anirem organitzant-les en àlbums per a una correcta visualització.

Podeu consultar en la pestanya FOTOGRAFIES, el material existent fins ara, proporcionat per Kike i també per altres fotògrafs que ja s'han animat per la causa.

Esperem que vos agrade.

Atentament: L'equip de VALLADA City.

PS: Envieu-nos fotos!

4 comentaris:

  1. En sembla fantastic i molt interesant .
    Es una idea molt bona intentarem ,col.laborar,
    gracies Vallada City i a Kike per el seu treball.

    ResponElimina
  2. Si no recorde mal, fa alguns anys Ernesto (el que tenia abans la papereria)va fer una exposició de fotografies arreplegades despres del derribo de la casa del tio Cento el dioso. Estaria molt bé repetir-la. La recorde molt interesant.

    ResponElimina
  3. No era Gerardo qui tenia els negatius de les fotos del tio Cento?

    ResponElimina
  4. No ho se...
    Vaig parlar amb Ernesto per demanar-li unes fotos del poble. Primer em va dir que me les deixaria, i després d'uns dies, em va dir que no les tenia.
    Va ser extrany...
    En quant a la expo del tio Cento, seria genial...

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.