dimarts, 4 de gener del 2011

PROVA DE CONEIXEMENT DEL MEDI

Com vegem que això de les endevinalles té bastant acceptació, fins i tot hi ha competència a veure si s'endevina en temps record. Kike has pensat de fer endevinalles en diferents nivells  de dificultat? superior / mitjà etc. Ja que hi ha gent que no coneix massa el poble i també te dret a participar, i els què sabeu més, no participar en les fàcils.
Recuperem aquesta prova que va penjar Paco, qui per cert, no ens ha comunicat els resultats.
En la nova entrada hem eliminat l'opció que proposava d'enviar les respostes en privat, així és que ara podeu fer comentaris a l'entrada. Com tu deies: qui no te faena Deu li'n dona, Paco ja saps, hauràs de fer de jutje.


Vos propose un joc. I per altra banda vegem com aneu de coneixements sobre el nostre terme.

No és tracta de cap concurs, si ho fora, al meu parer, ja tindria guanyadora, Regina, que va ser l'única que va fer els deures d'estiu (gràcies per les fotos).
Prenent les cinc fotografies que va enviar:

foto 1


foto 2



foto 3


foto 4

foto 5

Posades en el mateix ordre en què estàn dins l'arxiu de fotografies del bloc.
I com la cosa va d'ordre, vos demane que relacioneu les fotos amb les següents paraules ordenades alfabèticament i que per casualitats de la vida comencen totes per la lletra C:

- Cavalls,
- Corda,
- Corona,
- Créixens,
- Curioles,

A tall d'exemple i jugant amb les lletres Ca:
la paraula Castell es correspondria amb les fotos 1 i 3 ja que apareix reflexat, la paraula Cànyoles amb la 2 per ser una vista del riu Cànyoles, Campello amb la 4 ja que es veu una part del Pla del Campello, Camí amb la 5 ja que veiem el camí de la font d'Espanya i el camí de la Saladella Llarga.
(...........)
Estaria be que raonàreu la resposta. Ah! tranquils que quedareu en l'anonimat, i em compromet a no enviar-vos correus de viagres ni romanços d'eixos, ara, tampoc ho feu vosaltres...
A veure que passa...

PACO

 I la sol·lució:






3 comentaris:

  1. Hola VALLADA City... la veritat és que preferixc fer-ho com fins ara... complicar les coses no funciona, ho tinc comprovat. Tal vegada quan hi haja més participació, vos faja cas i ho complique amb nivells i tal...
    De totes formes, gràcies pel consell.

    En quant a l'endevinalla de Paco... no se què dir...
    Amb la paraula CAVALLS, se m'ocorre que pot ser el corral que hi apareix siguera de CAVALLS, o que en alguna foto hi apareix la cova del CAVALL...

    L'altra paraula, CORDA, pot ser faja referència a que en alguna de les fotos, la gent arreplegava espart per fer corda... no se...

    Que em dius, Paco?

    ResponElimina
  2. Pot ser: 1)Cova dels cavalls, 2) Creixens (planta d’aigua) del riu Cànyoles, 3) Corda del Castell, 4) Campello?. Lo de curioles no casa. 5) Corral de la Corona

    ResponElimina
  3. Molt bé anònim!! sols t'ha faltat l'Alt de les Curioles. La que no acabava de casar era la dels créixens per que no era cap partida, però les plantes també tenen dret, o no?.
    No se si la gent no ha participat per desconeixement de les partides o llocs que preguntava, però crec que no eren massa complicades.
    A veure si els propose als de l'equip el fer algun tipus de proveta/enquesta per donar a conéixer el nostre terme.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.