divendres, 21 de gener del 2011

VALLADA City, primer candidat al millor bloc de les comarques centrals! I no som els únics...



El bloc "El Penjoll" ha convocat uns premis per elegir els que han sigut, els millors blocs de les comarques centrals del PV.
Quina ha sigut la nostra sorpresa quan ens hem vist en la primera posició de l'apartat d'Informació i Notícies, prou per davant de blocs de Xàtiva, Beniarrés, La Safor, Almoines, Marina Alta, etc...

Però ací no acaba tot.
El bloc del nostre amic Manel (Menuda Natura), s'ha endut ni més ni menys que tres premis: un en l'apartat de millor bloc de difusió mediambiental, altre primer premi en l'apartat d'Art i Audiovisual i l'altre al millor bloc revelació! Felicitats Manel!.



Altres blocs premiats de gent de Vallada han sigut el del nostre amic Kike (foto-sensible), que ha quedat tercer a la secció d'Art i Audiovisual i el del Centre Excursionista Alt de la Creu també tercer, a la secció d'Activitats Físicoesportives.




També cal nomenar al nostre amic Vicent, que amb el seu bloc "La cambra de dalt", ha quedat quart en l'apartat de miscel·lània.



Fent les coses amb il·lusió i des de'l cor, sempre poden ixir xicotetes joies com aquestes.
I recordeu, lectors i lectores: Un bloc s'alimenta dels vostres comentaris i aportacions, no deixeu de fer-les.

Enhorabona a tots i totes, i a seguir endavant!

6 comentaris:

  1. "Mà" que guanyeu,
    haureu d'anar a replegar el premi, i finalment sabrem qui sou l'equip ditxós!!!

    O anireu amb carasseta... jajaja

    I disculpar-me perquè com no conec a la meitat de la gent que escriu, si ens creuem pel carrer, no penseu que passe de saludar-vos, és que no vos conec. (Ho dic per un cas recent).

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats i que guanyeu! És un bloc molt treballat.

    ResponElimina
  3. Felicitats,per a tots en general,però en especial al meu cosi Kike que es un crac de la fotografia i una bellíssima persona(i no es pasio de cosina)seguiu treballant que este bloc que cada vegada va a millor.

    ResponElimina
  4. Gràcies a tots els que heu votat i als que visiteu cada dia els nostres blocs. Les visites són el combustible necessari per a continuar fent el treball que, gràcies als blocs, podem mostrar als nostres conciutadans i al món sencer.

    ResponElimina
  5. Enhorabona a tots els guanyadors, em sent molt orgullós de les capacitats creatives de la gent del meu poble.

    Gràcies a Manel per "menuda natura", també a Kike...les seus fotografies són sorprenents i a la "Cambra de Dalt" i sobretot a Vallada Citty per fer possible que tots ells hagen arribat a nosaltres.

    Cada un en la vostra especialitat sou buenisims !!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.