dijous, 24 de febrer del 2011

Especial twitter-eleccions autonòmiques en Vallada


Con podeu veure a l'esquerra, hem creat una nova twitter-finestra on apareixen els twitts dels 4 partits polítics amb presència al nostre poble: PPCV, PSOE, CV i AIPV (bueno, AIPV al ser una formació local, no té twitter, però esperem que en tinga prompte).

Aquests twitts, corresponen al twitters oficials del PPCV, PSOE i CV.

Si els representants polítics del nostre poble s'animen, creen un compte a twitter i s'afegeixen al twitter de Valladacity, podran d'aquesta forma, tindre informat al poble de totes les novetats, comunicats que vulguen fer i un llarg etcètera (com per exemple, reunions al Bar dels Molinets...).

Animem doncs als polítics del poble a que es munten al carro de les noves tecnologies, que després de dos anys de bloc, ja va sent hora, no cregueu?

Esperem que vos agrade la iniciativa.

Podeu llegir més respecte de com el twitter pot afavorir la política fent click ací damunt (d'on hem tret la imatge també).

7 comentaris:

  1. Esquerra Unida també està en el poble, encara que a nivell local vaja amb la llista del PSOE. A més serà una manera de trencar el bipartidisme de cara a les autonòmiques. I tenen coses interessants que dir: Twitter esquerraunida

    ResponElimina
  2. Esquerra Unida de Valla,esta al costat dels Empresaris,si esta aixi....NO pot estar en l'esquerra de la gent de Valla.Eu sento molt,pero es aixi.

    ResponElimina
  3. El partit no es IPV es AIPV a vote si ja ho fiqueu be

    ResponElimina
  4. Ara ho canviem. Perdone vosté (si vol, si no, doncs no ens perdone).
    Definitivament, la gent és molt maleducada.

    ResponElimina
  5. I Compromís, eh? una força emergent de la política valenciana, il·lusionadora i jove, que representa la regeneració democràtica la necessita la societat valenciana, on conflueixen l'esquerra, el valencianisme, l'ecologia ... (Iniciativa, Bloc i Verds), amb candidatures en totes les ciutats grans -a València el candidat és Joan Ribó- i també en la majoria de poblets. No s'oblideu de Compromís, el grup polític que trencarà el bipartidisme ... Que a Vallada no s'ha presentat la coalició? que no heu vist encara les intervencions parlamentàries de Mònica Oltra? que no s'han replegat encara signatures per l'ensenyament públic de 0 a 3 anys al vostre poble? No pot ser, caldrà fer alguna cosa.

    ResponElimina
  6. No, pareix que Compromís no es presenta. I per a fer campanya electoral tens finestres obertes, kirikú, no cal que ens vengues la moto ací que els que habitem este bloc no som bajoques.

    Ojalà es presente compromís, quans més millor, i crec que tindria un bon paper a Vallada si triara bé el candidat (un de jove i nou), però ja et dic que si no es presenta no parlarem d'ell perquè este és un bloc local.

    Salutacions,

    Sauroson

    ResponElimina
  7. Compromis es presenta a les autonòmiques i Vallada també participa en eixes eleccions no?

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.