dimarts, 8 de febrer del 2011

Ja va sent hora que espavilen!

Pareix que la infermetat és contagiosa i afecta a molts pobles. És per això que crec interessant aquest article publicat en el “El Penjoll” que és, al meu parer, molt encertat per descriure com funciona la política local.

Ja va sent hora que espavilen!

Superagent Pardo dilluns 7 de febrer de 2011

Seguint els consells d’Escrivà, vaig a escriure alguna cosa que tinga tesi o tema. (He, he! Encara recorde allò que m’explicaven a l’institut.) El tema de la meua redacció serà Sapere aude (atreveix-te a saber), tòpic encunyant originalment per Horaci, però popularitzat pel filòsof Kant en un article titulat Què és la Il·lustració? ¿Ha de ser il·lustrat un polític de l’oposició? Sí! Altrament corre el risc de romandre eternament a l’oposició, trist destí per a una persona amb vocació política. ¿Sobre quines matèries s’ha d’il·lustrar? La resposta és òbvia: sobre matèries pròpies de la seua condició. Faré servir una paràbola, perquè s’entenga millor açò.

Puix senyor, això era un cacic que portava molts anys, però que molts anys, governant en una vila emplaçada allà on acaba l’horta i comença el secà.

Prémer ACÍ per seguir llegint

Font: El Penjoll

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.