divendres, 25 de febrer del 2011

Nova enquesta al bloc sobre la moderació o no dels comentaris dels lectors.

Ja fa uns mesos, VALLADA City va donar l'oportunitat als lectors, mitjançant una enquesta, de que decidiren si deuria permetre's l'opció de comentaris anònims al bloc o no. Els resultats varen ser clars, i les raons dels lectors van ser defeses i exposades amb sentit i raonament.

En VALLADA City creguem en la decisió popular del poble. És per això que, davant els últims esdeveniments que s'han desenvolupat al nostre bloc, estem barallant la possibilitat de moderar prèviament els comentaris abans de la seua publicació. És a dir: nosaltres rebríem un correu informant-nos de que algú ha realitzat un comentari, i sols la nostra aprovació permetria que este comentari fora públic.

Això pot ser bo per a evitar situacions desagradables, però al passar per un filtre previ (el nostre), el comentari ja deixa de correspondre 100% al que l'ha escrit, si no que un tant per cent d'aquest, passa a ser responsabilitat nostra. I això no ens agrada ja tant... ja que, com hem dit, tot és molt subjectiu... i la nostra decisió no pot ser l'encertada (per molt imparcials que volem ser, som humans). Si això passara, i a algú li semblara errònia la nostra decisió, les crítiques en contra nostra no tardarien en caure.

Així que, per cuidar-nos en salut, hem decidit crear una nova enquesta que durarà 3 dies (fins dilluns 28 de febrer a les 23:59). Podeu votar des de ja. La decisió del poble, serà inapel·lable.

Esperem la vostra participació.
Atentament: L'equip de VALLADA City.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.