dimarts, 22 de febrer del 2011

Partits polítics i les seues formacions al poble de Vallada.

Com que s'està gastant l'entrada de "Vallada Parla" per al que no és, hem decidit obrir aquesta nova entrada amb el tema iniciat per Daniel Tormo relatiu a les opcions polítiques existents al poble així com els seus candidats.
També hem translladat els comentaris existents, a aquesta nova entrada.
Per favor, l'entrada de "Vallada Parla" serveix per a altres coses. Llegiu abans de posar els vostres comentaris.
Si teniu ganes d'iniciar un tema i no trobeu com? Aleshores envieu-nos un correu i publicarem una entrada al respecte.
Recordeu-ho, gràcies.

Aquest és el comentari que Daniel Tormo va realitzar fa unes setmanes  a una entrada què no tocava.:

"Disculpeu la meua ignorància, però no sé quins partits (i candidats) es presenten a les pròximes eleccions municipals. Agraïria que algú m'ho diguera."

51 comentaris:

  1. Daniel encara es un secret... sols diuen i es senten comentaris, com no preguntes a la gent que ia sap que estara en la llista no sabras la veritat .Tindrem que esperar siga oficial .
    gracies.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. L'alcalde de valla es presenta a les eleccions per a guanyarles i despres anarsen i deixarli el sillo al seu gos falder bocacha Aixo sí guanyen no ? Ah i don Emilio Castello el número 7 o 8 o 9 de la llista del PP ? Ya es volen desfer d'ell ?

    ResponElimina
  4. No digueu tonteries, ja estan clares les llistes:

    Partido Popular:

    1: Fernando María Giner Giner -Xima-
    2: Ramón Vila Onrubia -Bocacha-
    3: Frutos Biosca Mollà -terribleBigote-
    4: José Arturo Cerdà Galiana -Panxa Cultural-
    5: L'alcalde de Moixent
    6: L'alcalde de la Font
    7: Rita Barberà Nolla
    8: Maimónides O'Hara (Independent)
    9: José Estellés -Llanda-
    Suplents:

    11: Mahoma
    12: Paco Porro

    SOE:

    1: Servilio Alonso Martínez (Sevilio)
    2: Mª José Tortosa Tortosa (Tortosa)
    3: Don Ramón Cerdà (Perolero)
    4: Pepín (Pepin)
    5: Jorge Alarte (Quan el tiren se'n ve ací)
    6: Felipe González Marquez (Ni així guanyen)
    7: El tio cagalló de L'Énova (en faltava uno)
    8: (No cal tants que, total, no ixen)

    Suplents:

    Fernando María Giner Giner (Per si acàs no ix en l'altra)
    Ramón Vila Onrubia.

    Coalició Valenciana:

    1: Xou
    2: Coalició
    3: Valenciana:
    4: La LLista
    5: El president Sentandreu el pistolero
    6: Ja està bé, no?

    IPV.

    1: Vte perales
    2: Perales
    3: Vicente
    4: Bienve
    5: Ochotorena
    6: Fenoll
    7: Eloy Olaya
    8: Arias

    Suplents:

    Remigio
    Kempes

    ResponElimina
  5. "tranquils que la figa es pal piu" mentres la "jet set" del poble veja que totes les semanes niaga per a vicis, niaga prou per a per a mullarse el nas un poc.... aixo vol dir que encara nia germanor i veuen que el poble se conforma en lo que te... mentres els demes aspiren a ser barrenderos com dia algu sense poder ixir de casa

    ResponElimina
  6. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Crec que deurieu pensar un poquet ,i no parlar de una persona si porto ono molts modelets.
    Si es veritat que es presenta podrieu comentar si te estudis ,edad, caracter,en fi ia sabeu...
    moltes gracies a vallada city per ordenar els comentaris on pertoquen

    ResponElimina
  8. Aquest anònim te raó.
    Ara que s'aproximen les eleccions, a les entrades i comentaris de VALLADA City hi apareixeran molts noms i cognoms.
    La gent criticarà com millor ho sàpiga fer, però ja sabeu que ací al bloc, preferim abans els raonaments i les crítiques constructives que els comentaris despectius que no van més enllà d'allò material.
    Recordeu: Llibertat de paraula i anonimat, però també respecte i raonament.
    Gràcies!

    ResponElimina
  9. ESTIC AMB VOSALTRES GENT DE VALLADA CITY.
    CREC QUE PER ESCRIURE AMB EL LLENSOL DE L'ANONIMAT NO CAL FALTAR A NINGÚ I MOLT MENYS INSULTAR, QUE PENSE QUE LA GENT QUE FULLEJA AQUEST BLOC ES GENT CULTA I AMB CRITERIS.

    ENCARA ES PROMPTE PER HA SABER QUI VA A LES LLISTES ELECTORALS, D'UNES SE SOSPITA QUI POT ANAR DE CAP DE LES ALTRES MENYS, EN FI TOT UN MISTERI QUE A FINALS DE MARÇ, PRINCIPIS D'ABRIL SE SABRÀ.

    ResponElimina
  10. Que tiren al PP és una cosa que molta gent espera des de fa molt de temps però ja vorem que passa. A més, llastimeta em fa el pobre que entre si s'ha d'empassar tota la merda que han deixat estos.

    ResponElimina
  11. Pero com no tingeu que bater records !!si esto es polvora pura... la gent te ganes de saber i opinar ara com he dit amb repete i un poquet de tacte .(ENCARA QUE NO SIGA LA PERSONA DEL TEU AGRAD O IDEOLOGIA GRACIES)

    ResponElimina
  12. Perque el PP de valla esta dividit ? Ara pareix que s'estan tirant les culpes els uns als altres , que no saben per aon eixir ? o esque tenen por de no poder tornar a guanyar perque molta gent no va a votar per correu!!! Ah i perque gent del seu propi partit vol montar un atre partit politic a esquenes del senyor alcalde (entre ells Alan ) de que tenen por senyors peperos ?

    ResponElimina
  13. Fer una llista política és realment difícil.. Si hagereu de fer una llista amb qualsevol persona del poble, deixant a banda si pertany públicament a un partit polític o no.. Com sería eixa llista? Llançe el repte!

    ResponElimina
  14. El comentari del segon anonim es per saber qui es, i estar pegant-li osties fins q tinga un poc de vergonya i no es clave aixina en gent que no es pot defendre!! Indignant Vallada City!!!

    ResponElimina
  15. S'acosten les eleccions... Hi ha gent que la ràbia se la menja i guanyar sols pot guanyar un. Com diuen en el meu poble "qui tinga ràbia que mossegue ferro"

    ResponElimina
  16. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  17. HEm pareix perfecte que uns estiguen a favor d'un partit i altre de l'altre partit, pero el que hem pareix fatal i hem dona vergonya que siga gent del meu poble que siguen tan maleducats de clavarse en la gent aixi, insultant i faltant A vore si es penseu que vosaltres heu farieu millor i si es aixi perque no tant parlar i es presenteu. Tots sou igual.

    ResponElimina
  18. Crec que està molt bé que parlem de política, i fins i tot que parlem dels candidats quan es facen públiques les llistes. Però els rumors d'ara sobre persones concretes i les crítiques absurdes que res tenen a veure amb la política estan fora de lloc.

    Qui critica personalment un candidat per la seua forma de vestir, pel seu passat o per alguna errada de la seua vida deuria pensar-s'ho més d'una vegada, perque pot fer mal a persones i families.

    No obstant això els polítics han de saber que, una vegada ixen les llistes, els seus noms son públics i estaran en boca de tots, perque tots tindrem l'obligacíó de pensar i raonar sobre si son o no son els millors per representar-nos durant quatre anys.

    I cal revinidicar que plataformes com esta, la del Valladacity, serveixen per a que tots puguem dir el que ens parega. Gràcies a instruments com este els ciutadans podem fer pública la nostra forma de vore les coses, encara que algú preferiria que estiguerem callats.

    Salut, gràcies i bon temps preelectoral.

    Llumdecresol.

    ResponElimina
  19. Crec que les crítiques personals que no tenen res a veure amb la política no son dignes d'apareixer en un blog civilitzat com este.


    Salut i bon humor per a tots.

    ResponElimina
  20. Pense què l'entrada està mal plantejada des del moment en què es demana l'opinió sobre una cosa què es desconeix oficialment, per tant tot són especulacions.
    No m'agrada que s'aprofite l'anonimat per dir-se coses que mai es dirien si l'anònim i l'implicat parlaren en directe.
    L'entrada (igual sense voler-ho) no ajuda a la convivència i el diàleg, per tant la veig fora de lloc, una altra cosa seria si les llistes ja estigueren publicades, aixina i tot segur que n'hi haurien comentaris fora de lloc, que no es deurien acceptar.

    ResponElimina
  21. Osiga dir les veritats no es pot ? Dir cadascu qui es esta proibit ? Vos recorde que franco ya no mana !!!

    ResponElimina
  22. Què diu este?
    Què dius, mante?

    ResponElimina
  23. A l'anònim de les 13:49 ja què no se qui eres:
    Clar què es poden dir les veritats, però és mooolt bonico, i sobretot de moooolt valents dir-les des de l'anonimat, què és el què jo critique en el meu comentari.
    He vist tancar algún que altre fòrum per eixa qüestió, i no m'agradaria que açò passara amb aquest bloc.

    ResponElimina
  24. Presentar-se a les llistes d'un partit polític és, en primer lloc, un acte de valentia donats els temps que córren. I és un acte de servici cap al teu poble, açò no ho hem d'oblidar.

    Els que es presenten, no obstant, no han d'oblidar mai per a qué han estat elegits: per a servir al seu poble, per a escoltar a la seua gent.

    I no pense que l'entrada estiga en absolut fora de lloc, ja que, com es fa a moltes democràcies, està bé que es parle de quines possibilitats hi ha abans que es tanquen les llistes. Igual fem pensar a algun partit quins candidats prefeririem i de pas anem fent una democràcia de veritat.

    Llumdecresol.

    ResponElimina
  25. I igual que es vota en secret es pot opinar com a anònim. Açò no és un duel en que hàgem d'anar a cara descoberta, les opinions poden ser constructives es facen con es facen, i la gent té dret a mantenir un perfil privat en discussions virtuals.

    No oblidem que han hagut anònims (o pseudònims) sempre, fins i tot escriptors que no signaven les obres (El Cid, Curial e Guelfa...)

    Salut i bon poble.

    ResponElimina
  26. Totalment d'acord amb Llumdecresol.

    ResponElimina
  27. Al comunicarme gente cercana a mi, que mi nombre salia reflejado en esta pagina me he sentido en la obligación de escribir unas lineas con la finalidad de negar el bulo que ha salido en esta pagina:

    QUE VOY EN LA LISTA DEL PP.

    No se cual fuese o sea la intención de divulgarlo, pero si era la de herirme personalmente, no lo han conseguido.Pues si de algo se puede hablar sobre mi es de mis actos, no de los que yo no realizo aunque indirecta o directamente forme parte de ellos.

    De todas formas aunque fuese en alguna lista política, sea cual sea, creo que no estaria haciendo ningún mal, sino todo lo contrario, seria para aportar mis ideas y proyectos, con el fin de mejorar vallada.

    Muy atentamente Soledad la dona de Alemà y de apellidos Garcia-Reig.

    ResponElimina
  28. Acabe de vore alguna de les tonteries que s'han dit per ací criticant a persones concretes.

    Voldria saber qui ha escrit això dels bolsos i tal, però no per pegar-li, sino per dir alguna coseta curiosa d'ella també.

    Estem tots tontos o què? Anem a vore, qui estiga lliure de pecat que tire la primera pedra. Ací el que no deu diners és un borratxo, el que no està enganxat a lo blanc, el que no és un animal i l'altre es pixa de nit, o li ha eixit un fill tonto o directament és un cafre. A vore quans sants hi han en este poble recollons, en este i en tots, i segur que tú tampoc ho eres.

    Ací estavem parlant de política, i ens importa un bledo el vestit o les errades passades de qui siga. Ens importen les seues idees, formació i iniciativa, i ens importarà, en tot cas, la seua gestió.

    Els animals al corral.

    Per cert Soledad, agraïsc personalment i crec que en nom de molts que t'hajes defensat públicament de les infamies.

    Llumdecresol

    ResponElimina
  29. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  30. Que jo sàpia els representants del poble son polítics, i no "Culturals i lingüístics".

    D'altra banda crec que la Sra Soledad ha dit que no va en llistes, així que no crec que vulga representar ningú, i menys encara a "listillos" com tu, anònim de les 19:00h.

    ResponElimina
  31. Crec que l'anònim de les 19:00h és un infiltrat que vol deixar-nos mal als que escrivim ací, perque no es pot tindre tan mala llet. I ací escriu cada u com pot o com sap. O es que ta mare, Sr anònim de les 19:00, sap escriure en valencià?

    ResponElimina
  32. Tanquem el garito o tornem a llevar l'opció de comentaris anònims?
    Que ja som majorets...

    ResponElimina
  33. Hem eliminat dos comentaris que insultaven i ferien la sensibilitat.

    Llumdecresol, en lloc de comentar com anònim, al posar qualsevol comentari, elegeix l'opció "nom/URL" i fica ahí el nom. O millor encara, creat un compte a gmail i no tindràs que posar res perquè ja eixirà automàticament.
    Gràcies.

    ResponElimina
  34. Els polítics seran com seran però, marededéu, com són els ciutadans d'aquest el meu poble. No és possible que se diguen coses raonables d'una manera raonable? El que diu “les veritats” no pot entendre que la seua veritat pot no ser la del veí i els dos tindre “la seua” raó? Anem a qualificar políticament a la gent per com va vestida? No siguem absurds i no caiguem en l'espiral de les agressions sense trellat.
    No soc partidari de la censura. Però crec que el millor que podeu fer és no caure en el femer i tallar els comentaris que agredeixen a ciutadans normals i corrents amb greus insults i cap argument.

    ResponElimina
  35. El segon anonim esta fora de lloc , esborreulo per favor , antetot respecte a tot el mon siga d'un partit o d'un altre. O siga del que siga . Crec que asi en Vallada fa falta un canvi , els que estan ya no tenen ganes de estar, pero van guanyar les eleccions perque la competencia que hi ha no es massa elevada que diguem . Es cert que dins del PP de Vallada estan matam que el matare. I ara la oposició es quant te que aprofitar aso per a fer vore a la gent que volen fer algo per els Valladins /es .

    ResponElimina
  36. I encara no heu llevat el segon comentari??? Vallada city, eixe no es el camí per a fer un bloc de tots, un bloc respectuos, perque la llibertat d'expressió, acava on comença la dignitat i el respecta sobre la persona que opines, i el segon comentari ha rebasat eixa linea, i vosaltres liu ho permitit.
    Voleu rebre mes visites a costa de faltar al respecte, d'asumir la calumnia de persones que no es poden defendre, de l'atac a l'honor????
    Eixa es la política d'una cadena de televisió com Tele 5, penseu si es aixó el que voleu per al vostre bloc...

    ResponElimina
  37. Anem a vore, últim anònim:
    Ens has demanat que el llevem a les 00:23 de la nit, i desesperaet ens ho tornes a recordar de males maneres a les 8:52 del matí.
    Les "oficines" de Valladacity no tenen un horari fixe, i menys per la nit. Aixina que paciència i no ens alarmem.
    On està la línia que divideix allò ofensiu d'allò menys ofensiu? Això ja és molt subjectiu.
    Lamentem no censurar sempre, allò que vos agradaria a tots que censurarem, i ho sentim. I no digues que pretenem guanyar audiència a costa d'aquestos comentaris fàcils i gens respectuosos. Saps de sobra que ací apostem per la cultura i la harmonia (i també per els comentaris no anònims).
    Ara ho llevem.
    Disculpa'ns de nou i gràcies per l'observació.

    ResponElimina
  38. No vaig a entrar en cap polèmica amb vosaltres, pero ixe segon comentari està posat dos dies!!!!

    pd: No se que tingueu en contra dels anónims, si els primers anónims sou els administradors del bloc, q ningú sabem qui sou

    ResponElimina
  39. Amb aquesta polèmica, ha entrat gent al bloc que abans no entrava.

    Aprofitem la clientela nova i plantegem assumptes i debats més productius. GRACIES¡¡

    DOFI

    ResponElimina
  40. No patiu, Vallada City. Crec que porteu a terme una funció molt gran i que exigir-vos més del que feu queda fora de lloc.
    Perfavor, parleu del que toca!!!
    Llegir tots aquests comentaris seguits, de tirò, resulta un poc estany...
    Aquest no es lloc per a manifestar la rabia, sinó les opinions. Si alguna cosa no t'agrada, pegues un colp a la taula, et desfogues i comences: "Estimats senyors, referent a...."
    No cregueu??

    SALUTACIONS A TOTS!!

    ResponElimina
  41. Lo que pasa es que la majoria de asi sou uns pallasos

    ResponElimina
  42. AQUI ,el referixes als de vallada city ? crec que esta prou clar que no volem mes insults per favor, parlem i opinen sobre coses un poquet mes constructives .
    Com per eixemple:
    proposar als politics del nostre pople ,que es preocupen un poquet pels xiquets o adolescents que no tenen res per a poder anar ,a juntarse i fer alguna activitat cultural ,esportiva ,i ala volta divertida.
    I així no pensar en coses nocives i que no son per ala seua edad
    MOLTES GRACIES.

    ResponElimina
  43. Clar, ací som uns pallassos. Si ja ho sabem. La raó i la saviesa estan fora d'ací. Ací no trauràs res de profit, anònim de les 21:08. Res. Ací només parlem de tonteries: de natura, d'història, de política, del poble...tot coses sense importància.

    El que passa és que els pallassos que estem per ací som molts, pel que diuen les estadístiques ací entra molta gent cada dia, i gent tan diferent, molta gent del teu poble, jo diria que entren, per exemple, la majoria de joves del poble i molts no tan joves. Tú mateix has entrat.

    Així que si la majoria som uns pallassos, estàs diguent que la majoria de gent jove i molta no tan jove del teu poble és pallassa.

    Farem un bon circ, no et pareix? Però ja saps que no ens agraden massa els domadors.

    Un abraç,

    Llumdecresol.

    ResponElimina
  44. Ens riguem?
    El que pasa es que en aquesta entrada el unic que s'esta fent es criticas a gent del poble, que no se a tu que el pareix pero a mi gens be aixina que.....
    I no crec que el bloc siga visitat per tanta gent com dius

    ResponElimina
  45. Ací només ha entrat un senyor molt maleducat que havia fet crítiques personals i un administrador les ha llevat.

    I a mi, com a la majoria dels que escrivim ací, em pareix molt mal que s'insulte. Em pareix mal que insulte el senyor maleducat i em pareix mal que insultes tu, que també pareixes un poquet maleducat. (maleducat no és un insult).

    Pel que fa a les visites del bloc, dalt a l'esquerra hi ha un contador de visites i, com em va dir un dia un administrador del bloc, ací ningú cobra ni un xavo. Així que tant ens fa que el marcador marque 2.000 visites o, com esta setmana, 5.384.

    I ara quan tu tornes a entrar (hola!) seran 5.835, perque et picarà la curiositat, perque voldràs saber que es parla per ací, perque t'interessa que diu la gent del teu poble.

    I com tu la majoria.

    Llumdecresol

    ResponElimina
  46. Hem pareix be que els administradors borren els comentaris que no venen al cas.

    ResponElimina
  47. Be, com que semblal que la cosa se'n ha anat de mare, i que ja està tot dit en aquesta entrada (i quan més es comenta, més la liem). Donem per finalitzada la sessió de comentaris.
    Gràcies als que ens heu comprés i defés.
    Daniel, esperem que la teua pregunta haja quedat clarificada. De segur que, amb tant de comentari irrespetuós, ara tens altres preguntes que abans no tenies, com per exemple: Per què la gent que falta tant al respecte no raona allò què diu?.
    Bona nit.

    ResponElimina
  48. Jo només vaig fer una pregunta, i conste que la vaig fer sense mala intenció. Volia saber les candidatures, ja que no visc al poble i no m'entere en directe del que passa. Saber-ho ha resultat impossible.

    Ja que vaig obrir esta discussió (sense voler), vull dir, abans que la tanqueu, que m'entere del que passa pel meu poble gràcies a este blog, així que vaja per davant el meu agraïment. No entenc als que el critiquen, perquè ací poden escriure tots.

    D'altra banda crec que discussions com la que ací s'ha produït podrien ser constructives i, de fet, jo crec que son necessàries. Així que espere que hi haja més sort en una pròxima entrada sobre política, perqué la política som tots i crec que tots volen el millor per al seu poble, o haurien de voler-ho.

    Salut i bon cap de setmana per a tots.

    ResponElimina
  49. I em sembla bé que pareu açò perquè, pel que veig, la mala llet havia tancat les portes a la discussió raonada.

    Una altra volta serà.

    Gràcies.

    ResponElimina
  50. Com heu vist, jo done la cara en primer lloc,no com eixos anonimos que amagats en el seu resentiment, no son capaços de dir les coses a la cara.lo unic que vullc dir es que lo que li s,ha dit a SOLE desde esta pagina es totalment repugnant, digne de persones sense educacio ni rao.NO ES POT JUGAR EN EL SENTIMENTS DE LES PERSONES!!!!!!

    ResponElimina