dijous, 17 de febrer del 2011

Xerrada sobre l'actualitat Euskal Herria


Baix el lema "Pels drets civils i polítics d'Euskal Herria; Autodeterminació ara!" s'està portant a terme a diferents llocs del país la 5a setmana de solidaritat amb Euskal Herria que tots els anys organitzen els Amics i amigues d'Euskal Herria.
La solidaritat arribarà fins a la nostra comarca via una xerrada que tindrà lloc demà divendres a les 20h a Canals.

L'actualitat d'Euskal Herria apareix quasi diàriament als mitjans d'informació convencionals; és una realitat de la qual no parem de rebre informació.
Actualment Euskal Herria viu una situació de canvis i d'esperança, una situació liderada i protagonitzada pel moviment independentista. Demà tindrem l'oportunitat d'escoltar i conèixer de primera mà la situació, les anàlisis, les oportunitats i els reptes que depara el futur immediat a aquest xicotet poble del nord de la Península.

La xarrada serà demà a les 20h a La Lloca (C/València, 11. Canals) organitzada per Amics i amigues d'Euskal Herria amb el suport de diferents col·lectius de la comarca.

4 comentaris:

  1. Interesante charla, vendrá algun terrorista de esos que alguna concejala va a ver?

    ResponElimina
  2. No, me temo que irá algún ex miembro de las Brigadas de Cristo Rey, uno de esos que golpeaban a los estudiantes que se manifestaban por la democracia. Aunque quizá no pueda ir, pues debe gobernar su pueblo. O quizá no vaya ni gobierne, que es lo que suele hacer.

    De todos modos me parece una memez este post en un blog local, está fuera de lugar, igual que ETA en un estado democrático.

    ResponElimina
  3. Algú dels 2 primers anòmims em pot explicar per què associen Euskal Herria amb ETA i el terrorisme? On heu vist al cartell que es diga tal cosa?

    ResponElimina
  4. El segon anònim no ha associat en absolut ETA amb "Euskal Herria". Ha dit que "le parece una memez este post en un blog local, igual que ETA en un estado democrático". No veig jo que diga res d'ETA i del nacionalisme basc.

    D'altra banda a mi també em sembla una gran tonteria aquesta entrada al bloc de Vallada. Però bé, tant fa, tampoc se li fa massa cas...

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.