dijous, 24 de març del 2011

Actes de l'Ajuntament per al divendres 25 de maig.


COL.LOCACIÓ DE LA PRIMERA PEDRA DEL PLA D´INSTAL.LACIONS ESPORTIVES III FASE EN EL POLIESPORTIU MUNICIPAL” .

INAUGURACIÓ DE LA REFORMA DE LA PLAÇA DE LA PAU.

El divendres dia 25 de març de 2011 es va a procedir a l´acte de col.locació de la Primera Pedra de les obres d´Adequació de Zona Esportiva III Fase, incloses dins del Pla d´Instal.lacions Esportives.

L´import total de la inversió és de 262.616,85 € cofinançat per la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i l´Ajuntament de Vallada.

Les obres han sigut adjudicades a l´empresa Construccions Francés S.A. i la duració de les mateixes será de 4 mesos.

Posteriorment es procedirà a la Inauguració de
la reforma de la Plaça de la Pau finançada íntegrament per l´Excma. Diputació Provincial de València, per un import de 128.700 €.

L´Ajuntament et convida a la celebració d´estos importants actes i que contarà amb la presència del President de la Diputació de València D. Alfonso Rus Terol.

La recepció d´autoritats tindrà lloc a les 17´45 hores en l´Ajuntament ubicat en la Plaça Major, on será rebut per l´Alcalde i Diputat en Corts Valencianes D. Fernando Giner Giner, la Corporació Municipal i demés autoritats.

Posteriorment la comitiva es desplaçarà fins al Poliesportiu per a procedir a la col.locació de la primera pedra, i acte seguit ens translladarem a la Plaça de la Pau”.

4 comentaris:

  1. Massa temps lliure per a actes d'aquest tipus, i poc temps o cap per a actes culturals, com per exemple el que realitzà el passat dissabte la Unió Protectora Musical de Vallada, on cap membre de la Corporació Municipal va fer acte de pressència.

    Concert de música festera important, en el que una vegada més, l'ajuntament de Vallada no envia cap representant, una volta més, vergonyós...

    ResponElimina
  2. Molta poca vergonya gastar tants diners en unes noves instalacions esportives, per a un poble de 3500 habitants. Hi ha tanta gent per fer esport al poble? o Vallada es una urbanització central per a les xicotetes poblacions del voltant? Tenint en compte la "nova ciutat de l'esport" situada a menys de 30 km de Vallada, i que no critique, ja que Xàtiva abarca a moltíssima població, jo crec que en el que hi ha ens sobra (Nou Pavelló incluit), per poder practicar l'esport. No penseu que en aquest temps que estem, es deurien de pensar molt més aquestes coses abans de fer-les?
    Més feina pel poble i menys per als amics constructors.
    Siguent de les localitats de la Comunitat més endeudades, continuen fent de "faraons".
    Jo ho tinc clar el 22 de maig, i que conste que no sòc de ningun partit (em pot el poc sentit comú que tinc), però algo deuriem fer.

    Salutacions

    ResponElimina
  3. A l'últim anònim: invertir en esport és bo i no un despilfarro necessàriament. L'esport es sa, uneix, diverteix, fa treballar la ment i ben jugat, transmet bons valors. Però invertir en esport, al meu parer no deu de ser invertir en quantitat "i façana", si no en qualitat: POQUET PERÒ BO.
    Les instal·lacions que es fagen, deuen cuidar-se, reparar-se i es deuen dur per gent especialitzada i amb coneixements (i tot açò si es fa ben fet, requereix diners i sentit comú).
    Les instal.lacions que es fagen, a més, deuen de explotar-se, organitzant tornejos, competicions, cursos, una bona promoció, etc...
    La gent que posteriorment hi treballe al seu manteniment i explotació, deu ser gent amb estudis. Hi ha molta gent al poble amb estudis relacionats amb l'esport i/o l'animació esportiva, molts d'ells aturats i altres treballant en altres feines...

    I una altra observació què pot ser una rallada meua però... què hi passa amb els esports alternatius? Fa anys que els escaladors del poble demanen un rocòdrom, molts xiquets (i no tan xiquets) practiquen esports alternatius com skate, patinatge, fourcross, trial, on poden i els deixen... La meua teoria és:
    Esport alternatiu = Gent alternativa = Gent que no és (ni serà) del nostre color.
    Ahí deixe la qüestió per a que es comente.

    Salutacions.

    ResponElimina
  4. Kike, estic totalment d´acord en el que has dit.
    Jo pense que s´ha de invertir en esport sempre i en qualsevol cas, però és tant important o més, que després les instalacions tinguen un manteniment, i que la gent que treballa en elles tinga un minim d´estudis o coneixements sobre esport. Tots els que, com jo, utilitzen tant el pavello com el camp, sabran perfectament de què estic parlant. Tant com a manteniment com a explotació de tot el que hi ha, perque ara mateix no està aprofitant-se ni a un 25 %, i això sí que te delit.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.