dimecres, 23 de març del 2011

CONCERT NAIA I ENDERROCKS AL PUB GLAÇÒ


AQUEST DIVENDRES 25 DE MARÇ A LES 22:00H,ACTUEN AL PUB GLAÇÒ ELS GRUPS NAIA I ENDERROKS, QUE FORMEN PART DE LA PRIMERA FASE DEL CONCURS DE GRUPS DE LA COSTERA.

L'ENTRADA ES TOTALMENT GRATUITA.
ESPEREM LA VOSTRA ASISTENCIA.

GLAÇÒ ........... MÉS QUE UN PUB.

http://lacosterasona.wordpress.com/

37 comentaris:

  1. Està molt be...que sone un poc de música...i fem una xicoteta reflexió...sobre tot per part dels comentaris anònims que s'ensanyen en la gent a aquest bloc...un poc de música sempre senta bé.

    ResponElimina
  2. Ni de conya...aquests "grup" els aurien de prohibir!

    ResponElimina
  3. Podries donar algun motiu per prohibir-los?

    ResponElimina
  4. En cap moment pretenc criticar, cadascú ja fa prou k escriu el que pot, però resulta paradoxal que l'anonim de les 17:07 faça bé la perífrasi d'obligació, una de les grans croades dels professors de valencià i se li haja oblidat ficar la h. Curiós.

    ResponElimina
  5. ¿Ací el que importa són les normes d`ortografía o el missatge que es vol donar?

    ResponElimina
  6. A vore templat, no has vist que he dit el que he dit assenyalant-ho com una curiositat i en cap moment menyspreant el contingut,sinó fent-me'n càrrec de les limitacions de cadascú. Si no que has pensat que l'he acusat? Torna a llegir la parrafada i veuràs el que et dic.

    ResponElimina
  7. Si, ja he llegit la "parrafada". Estàs parlant de limitacions i no t`has fixat en la gran errada que has escrit: "ja fa prou k escriu el que pot".

    ResponElimina
  8. Efectivament, jo també faig errades, tinc les meues pròpies limitacions i les accepte, ara eres tu qui es fixa en la forma i no el contingut. D'això se'n diu hipocresia. A més, has preferit entrar en aquest absurd debat en lloc d'admetre que l'únic que havia fet jo era assenyalar una curiositat.

    ResponElimina
  9. Va xics, pau i tranquilitat

    ResponElimina
  10. Estos tipos de grupos los deberian de prohibir, son ESCORIA para la población española.

    ResponElimina
  11. Esta gent intolerant resulta graciosa però alhora es preocupant veure que aquestes restes vestigials de la censura encara estan patents.

    ResponElimina
  12. Estos grupos deberian prohibirlos, solo hablan de independencia y independencia del pais valenciano, y saben que nunca existira porque ESPAÑA ES UNA Y GRANDE!!! y si quieren independencia que se vayan a mitad del mar y ahi si que estaran independientes.

    ResponElimina
  13. Ale va ahi està el tipic faxeta...

    ResponElimina
  14. faxeta porque, es que me hacen mucha gracia que por ejemplo tengas una bandera de españa y ya te dicen que eres facha, no!!! Haber es mi pais y no tengo que avergonzarme de mi bandera y ya esta

    ResponElimina
  15. Hola anònim 24 de març de 2011 12:03;
    En primer lloc dir-te que si opines això, doncs quedat en casa i no vages al Glaçó, és així de simple...
    Als grups de música en valencià, com tu dius, hi existeix la temàtica "independentista" entesa com una forma d'expresar la trista situació que patim els que estimem la llengua, la cultura i les tradicions valencianes (no anem amb el cap rapat, repartint òsties per ahí...).
    Si fora com tu dius, sempre el mateix... menut aborriment de música, no??!!
    Anava a escriure't un llistat de cançons valencianes de temàtiques variades, però per a què? Segur que no les sents... i tal vegada, ni les entens...
    Millor apunta't aquest nom, i ves a la farmàcia: Omeprazol
    Aprofite per a felicitar al Glaçó per formar part d'aquest circuit musical.
    PS per a l'anònim: Glaçó significa cubito.

    ResponElimina
  16. jajajajaajaj aixo esta clar que no anire i se lo que es "glaço" ten as anat per un altre costat eee, estar diguent ara que el "fatxes" son nazis segons estas explicant en el cap rapat, pro be.

    ResponElimina
  17. la cuestió no es criticar el contrari, sino aprendre dedascu que te dins les organizatcions que els manipulen, perque mes enlla de la música, la majoria de politics independentistes que posseeixen empreses notables paquen tributs o impostos a altres grups que es dediquen a cremar contenidors, cotxes, seus d'altres partits... y per suposat paguen una ajuda econòmica (no l'impost revoucionari) pero si una ajuda VOLUNTARIA al braç polític d'ETA pera que aquesta no pare en la vida de assassinar inocents. El mes trist de tot açò es que la majoria de jóvens que visiten aquests concerts no tenen ni idea i van manipulantlos poc a poc cap a dins per a intentar destruir aquesta gran nació que es Espanya y, que a diferència de vosaltres, nosaltres si que defenguem la terra on ens em criat i n'estaríem dispostos a entregar la vida per ella. Podeu fer tots els concerts que volgau, no emprendrem ninguna acció fins que no ens veiem amenatzats i per a mi que cante cuatre gallines no es una amenasa sino un circ.

    ResponElimina
  18. A l'últim anònim, ja que pareixes una persona molt versada en la matèria i amb accés a informació privilegiada que el comú dels mortals desconeixem... em podries explicar la relació entre els dos grups que actuaran al Glaçó i ETA i com ens manipularan si assistim al concert? Gràcies per la informació de veritat, no podia arribar a imaginar el risc que es corre assistint a aquests concerts i molt menys que col·laborava en la destrucció de vides innocents. Quina sort que tenim gent com tu que ens alerta de tots estos perills ocults!!

    Redeu el que hi ha que sentir... quant de paranoic espanyolista...

    ResponElimina
  19. Va xics, pau i tranquilitat

    PD: no hi ha que buscar referents en el passat oscur i roin que va tindre aquest país. Lluitem per una Espanya plural

    ResponElimina
  20. I estos xicons què canten? perquè ací tots opinem i almenys jo no els he sentit en la vida.
    No entenc la crítica de què son uns "antiespanyolistes", si mirem el cartell la meitat o més tenen el nom en castellà: "Sin prisa" "pequeñas luces" "flaco favor" etc.

    Tomeu.

    ResponElimina
  21. Sembla mentida que en el segle XXI, després de més de 30 anys de democràcia a Espanya, encara hi haja gent que anyore la dictadura franquista i faça apologia d'aquesta.

    Senyors, estem parlant d'una simple manifestació artística en un pub del poble. Que algú es tire les mans al cap perquè canten en valencià (crec que és la llengua del poble, no? o seré jo l'únic boig que l'escolta per tota Vallà?) reflexa que encara hi ha molta feina per fer. Ja va sent hora que ens adonem que la llibertat d'expressió, tant lingüística com artística, és el motor de l'evolució dels pobles.

    Ho sent molt, però aquella època en que uns pocs podien fer i desfer al seu gust imposant els altres les seues normes ha quedat enrere. Cadascú és lliure de fer el que vulga, sempre i quan no faça mal els demés i respecte les lleis; i un concert en el glaçó dista molt de violar cap d'aquests principis.

    Si algú no li agrada aquest grup, simplement que no vaja al glaçó a vore'l, però que deixe a qui ens agrada que pugam gaudir de la música tranquilament en un ambient agradable.

    ResponElimina
  22. Mare meua que acabats estan els independentistes,la utopía que tingueu en ment es tan gran... que volgueu fer igual que els nazis no? contar una mentida 1000 voltes fins que la gent se la crega no? aneu a cantar al glaçó aneu, que segur se vos donara prou millor que fer política i ajudar a les prsones.

    ResponElimina
  23. Molt ben partlat Anònim anterior, per parlar un poc ya de l'altre costat ya siguem franquiestes o tal, sempre pasa el mateix. Els grups eixos sempre parlen de la independència i de que valència es catalunya, mentira.

    ResponElimina
  24. no sou franquistes per parlar de l'altre costat, el que es franquiste es dir que Espanya es una i grande...

    ResponElimina
  25. ni em considere franquista, nacionalsocialista, nacionalsindicalista,feixista...ni totes les etiquetes que em podeu ficar. Jo perteneixc a un moviment molt mes fort, important i romantic, jo soc español i es possible que siga del que mes orgullós em senca. No me senc feixista ni franquista per tindre una bandera d'espanya penjada a la paret del meu cuarto ni me senc xenòfob al dir que en Espanya els espanyols som primer.

    ResponElimina
  26. ... i tot este mantecau per uns grups que han decidit cantar en la nostra llengua...
    no esteu be del cap...

    per a conéixer-los millor:
    NAIA (de Xàtiva): http://www.enderrock.cat/noticia/4776/naia/any/sorra/fina

    ENDERROCK (de Canals): http://www.musikaze.com/es/musica/grupos/grupo.php?site=ENDERROCKS

    Gràcies Glaçó per fer coses diferents al nostre poble.

    ResponElimina
  27. Batalletes, banderetes, drapets, quant que ens agrada enganxar-nos en els temes de tota la vida!. I això estava bé i tenia tot el sentit i va fer lluitar molta gent per les seues idees. Jo creia que ho havíem superat, que no oblidat. Superar, elevar les preocupacions a un altre nivell, vol dir entendre que tot és més gran, més ample que el nostre rodalet, que no es tracta de parcel.letes, sinó de consciència mundial de l'ésser humà i que cadascú manifeste este sentir com vulga, però amb nivell, no tirant-se pedretes o cantals en alguns casos, com els xiquets.
    Estime la meua llengua, i no és millor que la castellana, ni pitjor, simplement és la que m'ha permés expressar coses sublims i alguna també infame; estime la meua terra perquè em dóna de menjar i l'he passejada mentres em feia persona, també estime Serra Morena i el Pirineu i una andalusa que em va portar molt lluny; m'he emocionat amb el siginificat de determinades cançons i determinades banderes contra la opressió. Ara només m'indigna la injustícia allà on la veig siga del color que siga. Visca Guadalajara!

    ResponElimina
  28. No feu cas als dos que discuteixen, perque son bobades de xiquet. Segur que no han superat encara ni segon de ESO, i estaran donant ara en clase la guerra civil....en fí, queno te massa sentit, ni l'un, ni l'altre.

    ResponElimina
  29. no vullguem democracia??? pues qui vullga q vaja qui no q se quede en casa, qui vullga q vaja a un atre lloc, o vaja a ferse el que vullga en cualsevol atra barra, o inclus fer una ruta turistica pels caminals de vallada per a ferse algun tipus d'estupefacient... aixo es democracia senyorss!!! ara a triar =)

    ResponElimina
  30. Gràcies per permitir-nos anar on vulguem

    ResponElimina
  31. no te desperdici

    http://www.youtube.com/watch?v=RSp1l7h1YLI

    ResponElimina
  32. a mi em pareix molt be que tu tingues una bandera de espanya penjada al teu cuarto , em sembla be i heu respecte. Pero si tu no aniras al glaço pos no vajes pero calla't ja i no critiques a la gent que ens agrada la musica en valencià. I una cosa : Vosaltres tant valencians que sou , sou els primers que aneu a valencia i parleu en castellà a les tendes etcetera.
    Visca la terra!

    ResponElimina
  33. Naia molt bé però Enderrocks un 10 !!!

    ResponElimina
  34. Ben argumentat Kike.
    Estem a l'única societat del món on hi ha gent que s'escarota si algú canta en la seua pròpia llengua.
    Paco.

    ResponElimina
  35. Eren grups diferents, de temàtiques i instruments diferents... cadascú per a una ocasió, crec jo, però els dos em varen agradar.
    A Enderrock els vaig puntuar un punt per damunt perquè el xorro de veu del cantant va ser espectacular...

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.