divendres, 11 de març del 2011

INAUGURACIÓ DEL TANATORI MUNICIPAL - DIVENDRES 11 DE MARÇ

 
 L'AJUNTAMENT DE VALLADA INFORMA



   Finalitzades les obres de construcció del TANATORI MUNICIPAL DE VALLADA que ha sigut possible gràcies al Pla Espanyol per a l'estímul de l'economia i l'ocupació, PLANE II i que ha suposat una inversió de 342.533´56 Euros.

   L'Ajuntament t'invita a l'acte d'Inauguració previst per a este Divendres dia 11 de març del 2011.

    La recepció d'autoritats tindrà lloc a les 18´30 hores en l'Ajuntament ubicat en la Plaça Major. Posteriorment la comitiva es desplaçarà fins al Tanatori per a procedir a l'acte de la seua inauguració. A este efecte hi haurà a disposició dels assistents un servei d'autobusos ubicats en la Plaça Major.

   Estes obres han sigut executades per l'empresa BM3 i  realitzades en el termini de 8 mesos.

   L'Ajuntament felicita a tots els que de forma directa o indirecta han col·laborat per a fer realitat este projecte, tècnics municipals, personal de l'empresa i veïns del nostre poble que gràcies a esta inversió van treballar en la dita obra.


Nota de Valladacity: Personal de l'ajuntament, vegeu què fàcil seria enviar-nos els escrits? Per exemple ahir va vindre la unitat de donació de sang, quanta gent ho sabia?

7 comentaris:

  1. Jo el que no entenc és perquè, en la majoria de pobles, es construeixen els tanatoris en polígons industrials allunyats del casc urbà.
    Com si la mort no formara part de la mateixa vida, com una cosa amb la mateixa categoria que una activitat industrial nociva, sorollosa i fins i tot tòxica.

    ResponElimina
  2. En això tens raó, Paco, però cal agraïr que s'haja fet una cosa que calia fer aprofitant els diners del PLAN E del govern de Zapatero, tan criticat pel PP. Al menys no s'han gastat per a posar un altra creu o marededéu al poble.

    ResponElimina
  3. No es pot parlar mes clar!!

    ResponElimina
  4. Apuntarse medalles ara en temps de campanya es molt facil i bonico!!!
    pero menys mal que encara hi a gent que sap per on van els tirs
    moltes gracies ...

    ResponElimina
  5. Bon dia.

    Pense que el tanatori no calia fer-lo tan llarg del poble com be diu P.G. Ací a Vallada aprofitant el centre de salut vell ( fent-li una petita reforma) haguera segut un bon punt per al tanatori. JA que no cal fer grans obres. Tenint en compte que la gran majoria de visites que rep un tanatori és gent major i té poca autonomia de moviment. A Moixent tenen un tanatori al centre del poble. I hem sembla que no cal més gran.

    Adèu

    ResponElimina
  6. No habeis entendido que lo que pretende el ayuntamiento es que mejore la salut de nuestros mayores.La campaña comenzó con la construcción del centro de salud en los terrenos más alejados del centro urbano que "encontraron", ahora la segunda es el tanatorio...., lo tercero podría ser colocar el nuevo ayuntamiento en la Solana, igual se cargan de energía que les ilumine.

    ResponElimina
  7. Ni tan sols calía fer reformes al centre de Salut, en la Residencia de mayors hi havia espai suficient per a fer un tanatori, però aleshores calía calfar-se massa el cap en que gastaríen els prop de 60.000.000 de les antigues pesetes que ens corresponía del segon Plan zapatero. Si ens haveren donat opció, cregueu que no hauríem trobat res més urgent i necessari en qué gastar-nos els diners?

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.