dijous, 21 d’abril del 2011

Carta d'agraïment al bloc

Ens han enviat aquesta carta. No sabem si per a publicar-la o no, però ens agradaria compartir-la amb tots vosaltres.
Gràcies per les teues paraules. No saps les forces què ens donen.

" Són vacances i plou. Tal vegada siga una mala notícia per a molts, però per a mi és una bona notícia perquè t'obliga a fer coses que no faries si tingueres festa i bon temps, com ara mateix, escriure aquesta carta d'agraïment i disfrutar de la companyia (i també assessorament lingüístic) de la meua filla.
Com ja he dit, aquesta és una carta d'agraÏment a l'equip de valladacity, el bloc que, des de fa ja temps, està en boca de tots els valladins, ja siga per a be, o per a mal...
Independentment dels continguts que es barallen al bloc (què són molts i variats per molt que diga la gent), i de la ideologia predominant d'aquells que hi participen, m'agradaria felicitar al bloc, per una banda, per la seua feina d'alfabetització digital que està fent sobre la gent del poble i per altra, per mostrar-nos altres realitats que ens afecten a tots i a totes de prop.
Abans de conéixer aquest bloc, jo apenes habia tocat un ordinador. Sincerament: li tenia por. Però ara les coses han canviat:
Visite el bloc tres vegades al dia com a mínim: quan ens alcem, després de
dinar i abans de dormir, sempre amb la intriga de veure "quines sorpreses ens deparà?" (ja que mai saps quan va a haver una entrada nova...)
M'agrada llegir a Iron Maiden (que gran és!), veure els dimecres els documentals d'Hipatia i Marietta, intentar endevinar les fotografies de Quique (mai ho aconseguixc...), recordar les tradicions i cançons perdudes de Paco, llegir els comunicats de l'Ajuntament (per fi!) i dels partits polítics (per ara, sols del PSPV...), consultar el temps que farà (i també llegir les previsions d'Isidoro), veure les fotografies, llegir les cròniques del Femení Club de Futbol i fer ús de tant en tant, dels servicis que hi han a la part de baix del bloc (com ara mateix els horaris de trens, telèfons, cita al metge, etc...).
Però per damunt de tot, el que més m'agrada és veure com tants valladins accedim al mateix lloc totes les dies amb curiositat per llegir, alguns per llegir i a més opinar (reconec que jo ho faig poc...), per participar, per demanar ser col·laboradors, etc... Ara és quan entenc allò de comunitat virtual, d'amics virtuals i tots aquestos termes amb els que la joventut ha creixcut i nosaltres no tant... realment és emocionant, perdoneu si hem repetixc, però és el què senc...
Senc que poc a poc valladacity s'està guanyant la confiança de la gent i que està demostrant que és un lloc de lliure expresió i opinió. 
Abans ningú es refiava (jo la primera) i tots es queixaven del seu anonimat, però ara ja no. És com si funcionara tot automàticament.
També necessite dir que lamente que a penes hi haja participació e iniciativa des de la dreta, però no serà perquè no els ho han demanat vegades... Estic segura, a més, de que l'existència d'aquest bloc ha revixcolat el poble i els ha obert els ulls a més d'un, i que, al igual que m'ha passat a mi, els ha fet veure nous mons, nous punts de vista, noves eines per expresar-se, queixar-se i canviar el món (i si no el món, al menys, el nostre benvolgut poble).
Per això, i per molt més: Gràcies valladacity per l'esforç desinteressat que feu tots els dies. Gràcies als administradors i als col·laboradors. Desitge que tot vaja igual o millor que ara i que cada vegada hi haja més i més participació, més iniciatives, més lluita per un poble millor i més germanor entre tots nosaltres (que falta ens fa...).
Gràcies també a la meua filla per ajudar-me a organitzar tot el vos volia dir i per corregir-ho (per cert, per corregir-ho també ella a fet ús del corrector que teniu al vostre bloc!)

Atentament RGC

PS: Si no és molt el meu atreviment, vos demanaria que, guanye qui guanye les eleccions, no deixeu de lluitar, d'exigir, de proposar i de queixar-vos tal i com heu fet fins ara."

6 comentaris:

  1. Tranquil·la, que no ho farem, és més, tenim propostes amagades que de segur espavilen a aquells que estiguen al càrrec després de les eleccions.
    Tots seguireu tenint la porta oberta en aquest bloc per queixar-vos i proposar millores, i estem segur que, si canvia el govern, tots aquells que fins ara, han estat calladets, no dubtaran en començar a participar i fer oposició.
    Ací estarem per fer visibles les seues queixes i propostes raonades.
    Gràcies de nou per les teues paraules i felicitacions.

    ResponElimina
  2. Tamé es tema de conversacio durant la ruta del colesterol en les amigues.
    Esteu fent una faena molt bona pel poble.
    Les meues felicitacions tamé

    ResponElimina
  3. Aprofite aquesta pluja de felicitacions per a enviar la meua.
    Sols fa uns mesos que vaig descobrir Valladacity i he de dir que em va sorprendre gratament la quantitat de gent que aporta blogs tan interessants, reflexions i comentaris (la gran majoria respectuosos) sobre diferents temes. Un espai per al diàleg enriqueix la societat i la convivència del nostre poble.

    ResponElimina
  4. Jo també aprofite per felicitar l'equip de Valladacity. Vau tindre molt bona idea al crear este mig de comunicació.
    En este espai es compartix una cosa molt important informació i cultura, no oblideu que la informació vos donarà peu a opinions i la cultura vos farà més lliures.

    ResponElimina
  5. També com la xica i mare que a fet esta entrada,hem sent identificada. A mi també hem va passar el mateix, no sabia res dels blocs ni de internet però, gràcies a Vallada City estic en il.lussió d'entrar tots els dies dues o tres voegades al dia per a saber quines entrades noves i nous comentaris hi han..
    Enhorabona pel treball i esforç que feu!!!

    ResponElimina
  6. Se t'oblida una cosa: Aquest bloc també ens ha fet creure en el poder del canvi mitjançant les xarxes socials i ens ha fet més crítics.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.