dilluns, 11 d’abril del 2011

El vot per correu del PP: una vergonya per al poble i un atemptat a la democràcia

L'Agrupació Socialista de Vallada denunciem i condemnem la utilització pública i notòria, immoral i intolerable que el PP està fent des de fa dies de la seua seu de la Plaça Major en la qual ha establit una oficina permanent per tal de convocar i conduir-hi personalment i telefònicament desenes de veïns del poble, als quals se'ls dóna instruccions perquè sol·liciten el vot per correu per a les pròximes eleccions locals del 22 de maig i, d'eixa manera, controlar-los i assegurar-se el vot antipadament. Es tracta de persones que no estan malaltes ni impedides i que no tenen cap dificultat per a votar presencialment el dia de les eleccions, per la qual cosa l'estratègia del PP és garantir-se el vot de totes eixes persones i evitar perdre vots que inicialment controlen. L'oficina està atesa de manera contínua per diverses persones pertanyents al Partit Popular ben conegudes al poble, de les quals tenim constància que s'encarreguen de buscar, telefonar i pressionar insistentment totes aquelles persones que consideren afins i que en ocasions anteriors els han votat també perquè passen per la seu a sol·licitar el vot per correu. L'operació es completa dirigint les persones a l'oficina de Correus, situada a escassos metres de la seu, perquè realitzen el tràmit corresponent.

El PSPV-PSOE de Vallada denunciem que es tracta d'una pràctica absolutament dictatorial, caciquil i miserable, que atempta contra la llibertat de les persones, representa un espectacle vergonyós i no té cabuda en el sistema democràtic. La Constitució espanyola estableix que el vot dels ciutadans ha de ser lliure i secret; tanmateix, el PP vulnera clarament la llibertat i el secret del sufragi perquè coacciona la lliure voluntat de l'elector en pressionar-lo i donar-li instruccions, i perquè la gestió del vot per correu dirigida i controlada des d'un partit polític invalida el secret del sufragi, que queda clarament en descobert. Que esta pràctica no siga d'entrada il·legal i que inicialment no constituïsca un delicte, que malauradament estiga instal·lada en el nostre sistema, no significa que no vaja contra l'ètica, la justícia i la democràcia. Quina llibertat és esta? Alhora, anunciem que vigilarem atentament estes actuacions i que estarem atents per si ultrapassen els límits de la legalitat -que esta pràctica frega contínuament perquè se situa just a la vora de la delinqüència política- i avisem que si resulten constitutives d'algun delicte no dubtarem a denunciar-ho davant les autoritats judicials pertinents.

A més, esta pràctica no és en aboslut nova en el PP de Vallada. En les passades eleccions locals del 2007, l'episodi es va repetir en els mateixos termes, amb l'afegit que els primers protagonistes del vot per correu van ser els immigrants búlgars, als quals se'ls va prometre la regularització. El 90% dels votants de la Unió Europea no espanyols van votar per correu a Vallada. En aquella ocasió, sobre un cens de 2.859 persones hi van haver quasi 600 vots per correu, més que en ciutats de 30.000 habitants; unes dades que posen da manifest la magnitud injustificable de l'afany del PP per assegurar-se a ultrança el resultat d'unes eleccions que no pot perdre perquè l'accés al govern d'un altre partit permetria traure a la llum l'estat dels comptes de les arques municipals i els deutes milionaris que arrossega l'Ajuntament de Vallada, així com un pou sense fons d'irregularitats de tot tipus que han d'eixir a la llum pública per salut democràtica vital sense més demora.

44 comentaris:

  1. Per cert,

    ací estan les dades de les anteriors eleccions autonòmiques a Vallada (podeu copiar la direcció per accedir-hi):

    http://www.elecciones.mir.es/MIR/jsp/resultados/index.htm

    Podeu fer càlculs. Enguany hi ha un altre partit per la dreta, i sembla que altres voluntats.

    Resulta curiós saber que més d'un 20% de valladins van votar per correu, en total més gent que en Xàtiva o en Gandia. I enguany pareix que passe el mateix.

    Passa alguna cosa rara i roin en este poble que no passa en els altres.

    I no hauria d'agradar-nos gens.

    ResponElimina
  2. Eleccions locals, volia dir.

    ResponElimina
  3. Aso no es democracia , es dictadura , fora Peperos !!!

    ResponElimina
  4. Jo vaig ser representant de l'administració local en les ultimes eleccions autonòmiques i locals en un municipi de més de 10.000 habitants, i només va haver uns 20 vots per correu de persones incapacitades o que per treball, oci o estudis, sabien amb seguretat que no podrien estar eixe dia i no volen renunciar a exercir eixe dret.

    Eixa finalitat té el vot per correu i no la cacicada que s'ha explicat en esta entrada.

    Per favor, que vergonya

    ResponElimina
  5. Doncs es veritat, estem vegent-ho tots els dies estos... com entrem, bulgaros i no bulgaros tots en el paperet groguet de correus i creuant el carrer per entrar en "la pecera" i concretar...
    Açò, és el que està pasant en el nostre poble i no es "un conte".
    NO PUGUEM CONSENTIR-HO!!!

    ResponElimina
  6. Ya la van fer fa 4 anys i ara la tornaran a fer i tornaran a guanyar "il.legalment".

    Vergonyos!!! contra esta manipulació sols queda l´unitat del poble per vèncer a estos manipuladors.

    ResponElimina
  7. unitat del poble??? o unitat de 4?? clar esta aquest bloc de quin costat esta!! q vergonya per favor!
    Que si ixira el super PSOE q?? serien mooooooolt honrrats,no?? jajja mira em dona masa risa per seguint escribint! Manipuladors,, com tots, no???
    o...els demes sou sants??? igual deurieu estar en alguna esglesia beatificats o algo, perque sinó, no meu explique.
    s´eliminen comentaris criticant al PSoe i aquestes coses no???
    increible!!
    un valladi molt orgullos del seu poble i amb molt poques ganes de que mane el Psoe!

    ResponElimina
  8. anonim de 14 a les 20, 14
    fora que??? fora gentola indesent com tu, si aci anarem tots com vosaltres...maltreballadors!
    ara si voleu lleveu el comentari, pero fora peperos?? tanta llobertat d´expresio que de vegades sen pasa.
    I mira com, que si em dius qui eres et dic qui soc jo.
    i si vols ens fem una cervesseta ahi al forado i parlem lliurement dels nostres pensaments, pero aixo de fora peperos??? aixo si que es vergonyos!
    pues ara dic jo FORA SOCIALISTES y per acabar ARRIBA ESPAÑA!

    ResponElimina
  9. aquesta entrada no podia ser publicada per unes altres persones.
    Que farieu vosalteres ignorants?

    ResponElimina
  10. El canvi es posible, jo seguiré votant al PSOE, anem camí dels 5 milions de parats, i qui no tinga treball q s'aguante...

    ResponElimina
  11. Ja tornem a pixar fora del test. Ací no sobra ningú, ni peperos ni socialistes. El que cal és parlar com a persones que som i fer les coses legals i decents. I quan no és així es diu, però sense insultar, que ja som majorets. En aquest bloc només s'eliminen els comentaris insultants, siguen del signe que siguen, i pot escriure qualsevol, com demostren els teus comentaris.

    ResponElimina
  12. JO crec que en aquest bloc, la apariencia principal tenia que ser una rosa... perque caballero....

    ResponElimina
  13. A les hores fa vuitanta anys, els avis de la actual dreta, diriginse als seus jonalers lis cridaven n'aveu votat llibertat, mengeu llibertat, eixa es la democracia en la que creuen, malgrat aixo darrera de la mort del dictador sols lis va quedar el tragala, i tornar a les mantafules del Conde de Romanones, aquell que va instaurar la compra del vots, be per diners, be per la amenaça de deixar sen se feina als lloguers de les seves terres, el problema no sols es a Vallada, a Castello es encara mes greu, i en pregunte, ¿quin nom donarieu a aquells que s'en aprofiten de la crisi, la fam i la necesitat del veins per no deixar la mamella de la vedella?

    ResponElimina
  14. Caballero, el ponche?
    Els del bloc li han donat les mateixes facilitats als de la rosa que als de la gavina, feu entrades vosaltres també i no ploreu tant!
    perque senyooores...

    ResponElimina
  15. Hola a tots;
    En primer lloc, felicitar a "Llus Lluset" i a "El Sultan" pels seus comentaris a l'entrada de Mª José. Tot un exemple de civisme.
    En segon lloc, una pregunta respecte al vot per correu, que pot ser em deixe com un tonto davant de tots vosaltres, però que no entenc molt be:
    Si suposadament jo soc un dels que vota "per obligació" (búlgaro o no), quina diferència hi ha entre que jo envie el meu vot per correu o que vaja el dia de les votacions amb un sobret i la papereta (del partit que m'obliga a votar-li) dins del sobret?
    Com ha dit algú ja, el vot és secret i, encara que em veja obligat a votar-li a algú, tant secret és fer-ho presencialment com per correu, no? No ho entenc...
    Per cert... si les dades que heu escrit són certes. Què fort, no?

    ResponElimina
  16. Buenos dias Kike,la diferencia que hay es que ellos no se fian de que el dia de las elecciones esa gente lleve SU papeleta,en cambio por correos ellos obligan a la gente a poner delante de ellos su papeleta y directos a correos para que la cosa no se escape y tener el voto seguro.Espero que lo entiendas.Es tan normal esa actitud con esa gentuza que para mi no es novedad.

    ResponElimina
  17. Kike, bona pregunta, tots ens l'hem feta alguna volta. És ben certa eixa dita popular que resa que feta la llei, feta la trampa, sempre hi ha badalls en el sistema per on poden escolar-se els drets de les persones, i sempre hi ha qui ho sap i se n'aprofita. L'estratègia que ha usat i ara mateix està usant el PP és ben simple: primerament convoquen els seus votants a la seu per indicar-los que sol·liciten el vot per correu i explicar-los els tràmits pertinents. Allí mateix els faciliten l'imprés de Correus amb què es realitza la sol·licitud i els ajuden a omplir-lo. Després, són els interessats els que han de portar personalment l'imprés en el sobre corresponent a l'oficina de Correus i signar davant del funcionari públic. Es tracta només d'una sol·licitud de vot per correu, encara no hi ha papereta de sufragi. Pocs dies després, l'interessat rep al seu domicili per correu postal les paperetes de totes les candidatures que concorren a les eleccions i els sobres corresponents, de manera que l'interessat ha d'introduir-hi la papereta de la candidatura que decideix votar, tal com ho faria per a realitzar el vot presencialment en les urnes el dia de les eleccions. Després només haurà de portar els sobres a Correus i allí es dipositaran fins al dia de les eleccions, en què els sobres es portaran a la mesa corresponent i s'introduiran en l'urna. I ací és on continua l'estratègia que està fent servir indiscriminadament el PP, a pesar que és un tràmit que encara no pot realitzar perquè encara no s'han presentat i validat les candidatures, i no s'han publicat les paperetes corresponents. Quan el ciutadà rep els sobres i les paperetes a casa, no acudeix a Correus sinó que ho farà a la seu del PP, on les persones que hi ha allí li introduiran ells mateixos la papereta del PP i li prepararan el vot. Ells mateixos portaran els sobres a l'oficina de Correus perquè no hi haja cap sorpresa. Una vegada a Correus els vots, el procés ja s'ha tancat i la persona ja ha votat. D'eixa manera, l'elector només ha realitzat per ell mateix la sol·licitud del vot per correu (que la Llei obliga que es faça personalment i sota firma); la resta ho han fet les persones del PP que s'ocupen d'este assumpte a la seu. El vot, per tant, no ha sigut secret ni personal en cap moment, i ens portaria un llarg debat decidir si ha sigut lliure. D'entrada, són molts els votants del PP que accedeixen lliurement a realitzar el vot per correu a la vista de les persones encarregades per deixar constància evident i demostrada de la seua lleialtat i evitar dubtes al respecte. També n'hi ha que ho fan pressionats, sens dubte. I sí, les dades que s'han escrit en els comentaris anteriors són certes, les pots consultar en les fonts oficials que s'hi han enllaçat.

    ResponElimina
  18. Es totalment feixisme el que pasa a vallada , unimnos. Tots i aqudim a votar , canvi, canvi ,canvi ,canvi ,canvi i mes canvi fora corruptes !!!

    ResponElimina
  19. Hi ha alguna forma d'informar a algun programa com Caiga Quien Caiga o altre per l'estil, d'investigació oculta i tal, per a que vinguen al poble?
    Estaria genial!

    ResponElimina
  20. PAREIX SER KE EL PP ES EL UNIC KE FÀ VOTS PER CORREUS,LES LLEIS SON PA TOTS IGUALS? SI ESTA MAL, PERKE NO ES DENUNÇIA?I SI ESTA BÈ PERKE ELS ALTRES NO HEU FAN?

    ResponElimina
  21. L'any passat en Sr. De la Piedad, aleshores secretari comarcal del PSOE, va dir públicament que el que estava passant a Vallada amb el vot per correu era vergonyós.

    El Sr. Giner va dir que denunciaria al Sr. De La Piedad per "mentir". A dia de hui, fa quatre anys, el Sr. De la Piedad no ha rebut, obviament, cap notícia de que ningú l'haja denunciat.

    I no el van denunciar perquè el PP de Vallada sap de massa que el que està fent és vergonyós. Digne de ser denunciat públicament, i si pot ser en un programa de TV millor que millor. Jo, de tota manera, vaig a comunicar el que està passant on ho he de comunicar.

    Un saludo

    ResponElimina
  22. NO MAS CONTESTAT A NINGUNA PREGUNTA..

    ResponElimina
  23. La politica es molta politica. De coses sense importancia ya gent que fa un mon de descredit.
    Volen tombar a insuls, siga com siga, al actual alcalde, que es un bon politic, am molta experiencia y sabiduria y que ha sabut millorar fent mol bones obres per el poble. El que insulta no mes te que envecha de arreplegar el poder y apoderarse de les arques.

    ResponElimina
  24. Cree el ladrón que todos son de su condición. Però, dic jo, si ho fa tan bé per què han de votar escoltats? No serà que tenen por de que si no els acompanyen a correus no els voten? Poca confiança hi ha. Quan s'obliga i es fa xantatge no pot u fiar-se

    ResponElimina
  25. Tots els politics son persones, faran coses males, coses bones, furten,enganyen siguen del PP, del PSOE, del BLOC de tots els partits, pero aci a Vallada els 26 anys que esta Fernando el poble a millorat moltissim, també dic que coses males s'han fet, pero un poble que a millorat molt i que te moltes coses per a ser lo xicotet que es, sols hi ha que mirar que a moixent que es més gran no es com Vallada. Els anys que va estar el PSOE en vallada, llavador fora, finca Ubeda (desantona en el poble), font de l'esglesia fora.... algo més?, i recordar que va ser entrar i ficarse a la butxaca els diners de la carretera i repartir entre la familia. SOls dir que els anys que porta el PP a Vallada coses males hi han pero bones moltissimes i Fernando es una persona que pot caure be i mal a la gent pero es un gran politic.

    ResponElimina
  26. NINGÙ COM ELL( KE JO RECORDE,I SI ES AIXI RECORDEUMEU) A DONAT TANTA FEINA (DONAT NO ES LO MATEIX KE TREBALLAR PER A MI) EN ESTE POBLE CUAND COMENSABEN A TANKAR FABRIKETES,SENSE MIRAR DE KIN COLOR ERES,AIXO DEMOSTRA KINA CLASE DE HOME ES.

    ResponElimina
  27. EL INTERES KE TINGUEM PER KE SEGUISKA ELL: SI UNA CARRETERA CASI MOS COSTA EL DOBLE, PER UN PABELLO,UN TANATORI,UN CENTRE DE SALUT,UN PARK DE BOMBERS,UN PONT SEÑORES UN PONT,UN PARATGE EN LES ERMITES ETC,ETC,ETC.CREC KE PER ASO NO SE KE MOS HABERA COSTAT,PERKE DEIXAR VELLES PER NO VELLES. NO MEU CREC KE SIGA HORA DE CAMBIAR.

    ResponElimina
  28. ESTEU DIENT QUE SI MANAREN ELS SUPER SOCIALISTES ACI NO HI HAURIA CORRUPCIO?? JAJAJAJ
    EM TRENQUE SOLS DE PENSARO!
    ES MOLT BONIC CRITICAR ALGO QUE ESTA TANS ANYS EN AQAUEST POBLE I VOLER CANVIAR A BASE DE CRITICAR QUE SI ES VOTA PER CORREU O NO! PERDONEU AMICS, PERO ACI TOTS FARIEN EL MATEIX O PIJOR! NO M´AGRADARIA VOREU, PERO SI IXIRA EL SUPER psoe LES COSES NO SERIEN MOLT DIFERENTS, IGUALMENT LA GENT VOTARIA PER CORREU, PER INTERES I PER AMISTATS, O NO? QUI SIGA VALENT QUE DIGA QUE ES MENTIDA.
    CLAR, ACI ES POT CRITICAR FERNANDO I TOT EL QUE HA FET, PERO CLAR... NO ES POT CRITICAR mª jose, QUE ES TAAAAAAAAAAAAAAN BONA! JAJJAJA!
    sIGUEM REALISTES, AÇO ES POLITICA AMICS, I QUE VOLEU QUE VOS DIGA, A ESPAÑA HO HAN 5 MILIONS DE PARATS, PERO N O OBLIDEM QUI MANA!!
    OJALA LA COSA VAJA BE FERNANDO, I TORNES A GUANYAR COM TANTS ANYS HAS FET!!!

    ResponElimina
  29. A L´anomim de les 19,15
    si la gent vota per correus per primera es pq li dona la GANA i ni tu ni ningu sou res per criticaro, que de coses pijors feu els demes i aci tots callem,pero es molt bonic parlar!
    m´agradaria, bueno, en realitat gens, que manara el teu partit i que no tingueres ni feina tu ni ningu a t´acasa.T´asegure que votaries per correu o per telescopi si feia falta listillo, cuanta ipocresia i qe ganes de fer la ma

    ResponElimina
  30. Vos sent parlar i no done crèdit.
    A hores d'ara tot sabeu que soc d'esquerres (per cert, gràcies Iron per deixar-m'ho encara més clar) però això no lleva per a que, al opinar, ho faja de la forma més objectiva que puga:
    Fa 26 anys que tenim un partit de dretes al poble, encapçalat per un Alcalde, Fernando Maria Giner Giner.
    D'aquesta persona podem dir coses bones i roïnes sobre tot el que ha fet al poble, i no no més podem dir coses roïnes, si no que podem dir que han sigut roïnes i algunes de elles, il·legals sense equivocar-nos. A la vegada, podem dir altres coses d'ell de les que avergonyir-nos, com el servilisme, com la no promoció de la llengua que parlem, de les festes i tradicions del poble, sobre no valorar a la gent valladina preparada, sobre tindre un poble culturalment mort, sense cap iniciativa, sobre gastar diners en coses inútils sense consultar a ningú, sobre ús i abús de poder per al benefici propi, de ser un alcalde autista, prepotent, il·lustríssim, cregut, etc, etc, etc...
    Fixeu-se que tot el que he dit ho he dit de Fernando, i no de la seua família, dels seus amics o del seu partit.
    Sobre les coses bones, sí, ahí estan, a Vallada ve molta gent i tots parlen del poble tan bonic que tenim, de la nostra muntanya i paratges... però que hi passa amb la gent que hi viu al poble?
    Vallada te un envoltori preciós, però per dins hi ha moltíssima gent desagust. Gent que es fixa en altres pobles, gent que decideix anar-se'n fora, gent que s'avergonyis del seu govern, gent que es veu obligada a demanar llimosna a canvi de..., gent que parla disgustada als bars... sempre en silenci (per si de cas).
    El problema de l'atur i de la crisi, és un problema que s'està gestionant des de fa mooolt de temps, tant els d'esquerres, com els de dretes, des de el govern central, des de la Unió Europea, s'hauria d'haver fet alguna cosa fa moooolt de temps. Ara ho estem patint nosaltres (els rics no, nosaltres), però les culpes li les tirem a Zapatero (que segurment ha posat el seu grà d'arena, no ho negue), però és que de Zapatero ho extrapolem a Maria José...
    No s'adoneu de la tonteria?
    Com deien més cap a dalt, estem parlant de persones i cada persona és un món, i dins de la dreta hi han moltes tonalitats, i dins de l'esquerra també, però ací parlem de canvis, d'oportunitats i sobre tot de NO PARLAR DE SUPOSICIONS si no de coses palpables, visibles i demostrables.
    Del PP valladí i de Fernando en concret podem dir-ne moltes d'aquestes coses perquè hi són ja 26 anys de govern, però de l'altre bàndol NO (ho sent molt, però parlar de la família és deplorable). No hi veig cap impediment per a no donar-los l'oportunitat de fer alguna cosa, de donar-los la clau, i si ho fan malament, posar-los doncs a caldo en aquest bloc que ens brinda l'oportunitat de fer-ho lliurement (jure que jo ho faré).
    No hi ha sensació més mala que el preguntar-se (tard) "Què havera sigut si...". I crec que ací ningú s'ho ha preguntat encara: Què havera sigut si cada 4 anys s'havera canviat de partit? Mai ho sabrem, perquè som uns còmodes i uns poregosos (i a més, molts estem comprats).
    Què hi te de mal donar-li l'oportunitat a una altra persona per a comprovar si millora la situació??? Si no funciona, als 4 anys, doncs fora, al carrer. Aixina tindria que ser sempre. Però, al menys, donar l'oportunitat.
    Ací estem malcriant al xiquet, i ja sabem tots el que passa quan es malcria, no? Doncs això.

    ResponElimina
  31. VERGONYÒS...ES MIRE PER ON ES MIRE...NO ES FIEN NI DELS MILITANTS DEL PROPI PARTIT...JA SABEN QUI NO ES FIA NO ES DE FIAR...AH I AIXÒ DE LES VISITES DELS IN-FIDELS A LA SEU DEL PARTIT..PUC DONAR FÉ I D'ALGUNA CERVESSETA O ESMORZAR QUE ES PAGA PER A SUAVITZAR LA COSA TAMBÉ...EL VOT PER CORREU A VALLADA ÉS IGUAL AL DE CIUTATS COM GRANADA QUE TÉ 240.000 HABITANTS CENSATS...NOMÉS 60 VEGADES ELS DE VALLADA...NO PERÒ AIXÒ NO ES SOSPITOS ÉS EL MÉS NORMAL...FINS QUAN? UN VALLADÍ QUE ALLÀ ON VA CLAVA EL CAP ENTRE LES CAMES QUAN LI RECORDEN ...AIXÒ DEL VOT PER CORREU ÉS COM HO CONTEN O NO? I HA DE RESPONDRE, IGUAL NO PITJOR,,,,

    ResponElimina
  32. Gràcies als que heu esclarit el meu dubte. La veritat és que no se que dir... em sembla tan surrealista... Si com dieu, açò està passant al nostre poble (on hi han autoritats policials, lleis, civisme, gent amb estudis, etc...) no vull ni pensar els xanxullos que es duen a terme a altres països democràticament més atrassats o que estan començant ara amb el tema de la democràcia i la llibertat humana...
    Com dirien ací "Pos no li queda..."

    ResponElimina
  33. Pues mira, jo soc jove i treballe al meu poble, estic orgullosa de viure aci i ser d'aci, i no hem fa cap vergnoya dir d'on soc, i si algu te vergonya de fero ja sap el que te que fer.

    Pernse viure aci i espere que el PP estiga asi per anys!

    ResponElimina
  34. Em fa molta gracia llegir comentaris del tipo " si aci estagueren els supersocialistes no hi hauria corrupcio", esta persona amb aquestes persones estan diguent, indirectament que a dia de hui a Valla hi ha corrupcio. No hi ha millor forma de defensarse diguent que els altres tambe ho farien.
    En segon lloc dir que aquests tipus de practiques les fan a tot arreu, i son molt variades, desde presionar a la gent perque envie el vot per correu, pasant per anar a per els mes majors per les residencies per a durles a votar, fins a donar el sobre en les portes dels colegis electorals per a que no hi puga hi haure cap tipus de canvi d'ultima hora.

    Si, com segons diuen ells, tan be ho han fet, i tan clar tenen que van a tornar a ixir elegits, perque fan aquestes coses?, hi ha alguna cosa que no els deixa dormir tranquils per les nits.

    ResponElimina
  35. A vore si anem paerlant clar els que estem ací i no som de cap partit.

    Coses bones que ha fet Fernando:

    - Aprofitar els càrrecs que ha tingut per donar treball a gent del seu poble.

    - Construccions i equipaments esportius, remodelacions d'edificis, construcció de ponts, carreteres i camins, revalorització del paratge de les ermites, construcció d'un tanatori i una residència.... A nivell d'equipament per al poble no ho ha fet malament, al contrari.

    Coses que ha fet malament:

    - Oblidar-se que a Vallà hi ha gent que no pensa com ell, molta, i que no vol ser del PP perquè ell ho siga, o d'UV perquè ell ho siga. I eixos també son de Vallada. I sol oblidar-se d'ells.

    - Oblidar-se de que la gent del poble no només fa deport, que voldria fer altres coses també que afecten al cervell, o vore-les, com la majoria de pobles del tamany de Vallada.

    - Mantindre al poble a molts nivells en els anys 40 (cultural, lingüístic, llibertats, ciutadania)

    - Voler i prometre un parc empresarial que donaria treball i fer-ho amb arrogància. Quan ja no disposava de poder per emprendre un projecte d'eixe tamany. Ojalà.

    - No haver volgut vore durant massa anys el major problema del poble: la desaparició del seu teixit empresarial. I no haver pres mesures per evitar-ho, com la construcció d'un polígon fa anys sense tonteries, amb collons i a temps. (Tampoc ho va fer el PSOE, cuidao). Ara era massa tard. I donar faena en diputació era de puta mare, però tots sabiem que era pan para hoy...

    EL PITJOR ERROR DE FERNANDO:

    - No voler vore que per a portar avant projectes ambiciosos t'has de rodejar de gent competent, intel·ligent, preparada per al seu càrrec i amb criteri.

    I ell no ho ha fet.

    Bons dies preelectorals!

    ResponElimina
  36. A el ajuntament de Vallada volem una gestió del socialistes. A PODER SER COM LA DEL ECONOMATO.
    Aixo es gestionar i pensar en els socis i el seu patrimoni, Si senyor.
    Pepin Servilio i tota la jarca.

    ResponElimina
  37. a l´anonim de les 18.23, tu vols dir q no ets de cap partit??
    jjajjaja.
    Els peperos no som tan ignorants com penses, e???
    q ganes d eleccions!! de un bon sopar el dia que tornem a guanyar!!!!

    ResponElimina
  38. Jo vaig a votar als socialistes, aci, en la generalitat i al govern, quasi tots els que estan al atur son socialistes i viuen felissos tirant-li les culpes de tot a Aznar, a Franco, a Fernadin, a Zaplana o a qui siga ¿Per a que llevar-los eixa felicitat???

    ResponElimina
  39. Tinc una certa curiositat per saber com va a solucionar el tema de Valpark el PP, aunque segurament li tiraran la culpa a Zapatero, com no, aunque son capaços de dir que a sigut el vent que tira mes de llevant que de ponent.
    Jo personalment el utilitzaria per plantar creïlles perque menut patatal sa quedat.

    ResponElimina
  40. Pues si que teneis razon los de las 15:29 y las !7:02.
    Podemos hacer un campo de golf, sembrar patatas, o cebollas o zanaorias o alfalfa pa los burros ectc.
    Pero que hacemos con los bajos del antiguo Economato.
    Una Sede sindical (para que nuestros enchufados sindicales pasen alli el dia).
    Un Club de alterne.
    Una sede de la Republica del 31
    Colocar el ordenador de Jovens Valladis.
    Y sobre todo y ante todo culpar al pp y a Fernando Giner.

    El que quiera mula sin mancha que este sin ella.

    ResponElimina
  41. Manchas y manchados los hay arriba y abajo, a la izquierda y a la derecha. A quien no se le ha manchado la camisa?

    Però "El que no vulga pols, que no vaja a l'era" así que nuestros políticos deben saber que la gente puede y debe hablar de su gestión, de lo bueno y, sobre todo, de lo malo. Claro que si, porque gestionan un dinero que es de todos.

    Así que a culpar al culpable y a criticar, con mucha honra, y a defender, con la misma. Que para algo tenemos elecciones.

    ResponElimina
  42. Verdades como puños y gaviotas16 d’abril del 2011, a les 11:50

    Ostras, veig que estan comparant l'economato en Valpark. Si que era gran l'economato, es veu que devia tindre passadissos secrets per baix, i allí tenia el soe a tots els enchufats fumant puros per baix, estos del PP ho fan millor, han fet una explanà a l'entrà del poble que està ben a la vista, no s'han amagat com els del soe que no dixaen vore els baixos de l'economato que té 100.000m cuadrats.

    Si per lo menos els del pp hagueren fet com Fabra i en la explanà hagueren ficat un aeroport pos tira, igual venia gent a minjar-se la mona. Els del soe per lo menos mantenen toch els subterranis de l'economato, allí està ple de lliberats sindicals amagats, de joves valladins fumant porros, no se si ni han putes pero si que ha vist el lleo de la font del llavaor per allí passejant. Sense cap, això si.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.