dilluns, 4 d’abril del 2011

Endevina, endevinalla...

Avui dilluns, nova endevinalla doble.
Aquesta vegada posarem una de cada (gent i raconet valladí).

L'encertant de la setmana passada va ser Marina Calatayud, qui va encertar la segona fotografia. Pocs han sigut els participants... no més dos s'han atrevit a comentar alguna cosa... La primera fotografia correspon a la font del Remblar ("Cova d'Arcilla"), de la que ja vaig fer una endevinalla fa un temps. No se per què hi ha escrita aquesta inscripció (Fuente del Avellano). Si algú ho sap i ho vol posar...


En fi, ací teniu les dos noves fotografies.
Que guanye el millor!


(Pista: no són de Vallada, però fa més de quaranta anys que viuen al poble...)

4 comentaris:

  1. La segona foto em sembla que està pel carrer sant Joan, encara que no estic segur, però no conseguisc esbrinar qui son.
    Són bones Kike!

    ResponElimina
  2. La primera crec que es la Carrasca del taronjeral de rico i la segon, crec que son els pares de pere el porter, no se com li diuen pero son pare era Guardia Civil. i aixo es el carrer Sant Josep , ¿Pot ser?

    ResponElimina
  3. També crec que pot ser la Carrasca de Rico (no hi ha altra tan impresionant al terme).
    Les persones no les puc reconeixer, encara que, pel terra, pot ser també les que diu la Saladella Llarga: per Sant Joan, Sant Josep, la Santa Creu...
    I les teues fotos son una passada, Kike.

    ResponElimina
  4. Jo crec que l'espectacular carrasca és la carrasca del Pla (crec que és important dir el nom com cal, la carrasca no és de Rico, és del Pla, de tot el poble...) i les ombres són de dos veïns -tal com diu Salaella Llarga podrien ser ben bé els pares de Pere, ja que sa mare usa ja des de fa temps un caminador- de l'extrem est del carrer Sant Joan que dóna al carrer sant Francesc, on estava abans la tendeta de la Ventera i on s'asseuen també a la fresca ella i les seues filles. No sé si eixe tram és també sant Joan o és ja un altre carrer, però crec que sant Josep no és, perquè sant Josep és el que puja cap amunt fins a l'Era. Pot ser que siga sant Pere?

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.