dimecres, 13 d’abril del 2011

Evolució del temps per a Setmana Santa i Pascua



Com apuntava la setmana passada, fent referencia al calenta-ment en la estratosfera i les seues consecuencies, este se està produint i de forma molt acusada, tal com es pot
observar en el gràfic i les imàtgens animades, en les que s'aprecia com este calenta-ment està desplaçat mes cap a la zona Asiàtica, evitant així la probabilitat de entrada retrògrada des-de Europa en fred e inestabilitat com inicialment pareixia, tot i això, esta situació als metereolegs les produïx inseguretat i poca certea de com finalment acabarà afectant-nos el calenta-ment en el N. per a les properes setmanes.


Així que,donat la evolució que se aprecia en els distints models per a Setmana Santa, apunta a que poc a poc el Anticicló tendix a situar-se a l'Escandinàvia i una Dana pareix que anirà prenguen força prop de les Canàries a principi de setmana unint-se poc desprès una baixa profunda en desplaçament des de Terranova a la península, alimentades per un vent de llevant produint inestabilitat.
Per tant, la setmana aniria evolucionant cap a pitjor i pot ser provocant pluges des-de disapte a les dies Pasqua.

No està la cosa gens segura, la qual cosa si es veu clarament és que inestable serà....mentres, podem gaudir de paisatges i capvespres com esta...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.