dimecres, 20 d’abril del 2011

Fotografies de la Falla "Els Columpios"

Atenció, atenció, bando del sinyor retratiste;
Tot aquell, què vullga veure tota classe de retratos de la Falla "Els Columpios", acudirà a la secció de Fotografies. Si no, podeu veure-les en xicotet ací baix.
També hi han novetats a l'àlbum "Així erem" i "Gent de Vallada".

Moltes gràcies a tots els que heu col·laborat i esteu col·laborant en aquest projecte del què tots eixim benefiats.
De nou, fem un cridament a altres col·lectius existents al poble (Falla Blasco Ibàñez, UPM, "Amas de casa", Clubs esportius, etc...) per a que ens envien (o donen en mà a Kike) les seues fotografies (antigues o no) per a incloure-les al nostre arxiu gràfic i d'aquesta forma, compartir-les amb tots i preservar-les al llarg del temps.


Recordem que aquest projecte està registrat per Creative Commons, i és de tipus Copy-left i que les fotografies vos les podeu descarregar a una resolució apropiada per a revelar al tamany què necessiteu (és a dir, açò no és el facebook ni res paregut).
Animeu-se a participar!

9 comentaris:

  1. Impresionant,sense paraules!!!

    ResponElimina
  2. Hola Aleix;
    Sí, quan em varen dur aquestes fotos, jo també vaig sentir el mateix... Conec de prop a quasi tots els que eixen ací i ja quasi havia oblidat que "Els Columpios", significava algo més que un lloc de Vallada.
    Eren increíbles les festes que es feien ací i la germanor que hi havia per entonces gràcies a la Falla...

    ResponElimina
  3. Recorde la falla dels columpios -i el mateix parc dels columpios, l'original, no el jardí actual- com una vedadera falla, viva, crítica, lúcida, amb moltes activitats que implicaven tot el veïnat, amb alegria i plena de vida. M'agradaria saber (reconec que és una pregunta feta amb dolor perquè en sospite la resposta) per què es va acabar la falla, qui es va encarregar de desunir i separar els seus membres, qui va iniciar la discòrdia. ¿No ho faria qui tenia intenció de posar fi a un espai de crítica i unió discrepant (almenys no servil) amb la línia de l'actual (i vell) alcalde i les seues polítiques? ¿No era la plaça dels columpios un veïnat unit, amb harmonia, i majoritàriament d'esquerres i això es veu que no li interessava a algú? La falla dels columpios ha de tornar, l'alegria i la llibertat han de tornar a Vallà!!

    ResponElimina
  4. si tambe tindra l'alcalde la culpa de que es desfera la falla jajajaj ,esteu malalts!!!!jajaajaj

    ResponElimina
  5. En lo rebonico que és este àlbum i lo emocionat que estava jo veient-lo i tenia que aparéixer el borinot de turno a cagar-ho tot amb la política.

    Coses tan xules com la falla els columpios les trenquen gent com tu que només vol que polititzar-ho tot recollons. A vore quan es doneu conter.

    En maig votarem, jo al PSOE perquè m'ix del pito, i algú al PP per lo mateix, però jo després vull fer-me un vinet en els del PP i que se'l facen ells en mi, perque a partir de les eleccions no vull vore ni pp ni psoe ni la mare que ho ha fet, vull vore un poble sense energumenos que toquen la vaina. Ja hi han entrades de política, escriu allí refotre!

    ResponElimina
  6. El anonim que escriu això de la falla els columpios i la política no es dona conter de que la política és la que acaba en coses com eixa. I que per gent que pensa com ell s'acaben les coses que ixen del poble i de la gent. s'acaben quan entra la paraula política i partits i s'enfronta a uns amb altres.

    ResponElimina
  7. aleix (el de la salà)22 d’abril del 2011, a les 9:42

    la finalitat de la falla era passar bons moments entre veins.
    Tots els dinarots, xiquets jugant tot el dia, eixir amb disfreses pel poble i sobre tot polvora!!!
    recorde la nit de la cordà, una nit especial per a mi, tirant coet amb el tio Borrasca, des del cantó de ma casa.
    seria molt bonic tornar a la falla.

    ResponElimina
  8. Jo era un dels menbres de la falla i puc dir que la seua trencada no va ser la politica. Tan sols que la gent ens feen majors i alguns ens disaren per el cami.

    ResponElimina
  9. No hiava politica, simplement era gent en molta afinitat, que es reunien al carrer per a pasr-ho bé, deixeuse de tanta politica que produix mal de pancha.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.